Home Greek News Η «ιδιωτικοποίηση» της Δικαιοσύνης και η ευαισθησία προς τις Τράπεζες. Εξαιρετικό άρθρο του δικηγόρου Χαράλαμπου Κατσιβαρδά.

Η «ιδιωτικοποίηση» της Δικαιοσύνης και η ευαισθησία προς τις Τράπεζες. Εξαιρετικό άρθρο του δικηγόρου Χαράλαμπου Κατσιβαρδά.

by _
0 comment 219 views

Η «ιδιωτικοποίηση» της Δικαιοσύνης και η ευαισθησία προς τις Τράπεζες. Εξαιρετικό άρθρο του δικηγόρου Χαράλαμπου Κατσιβαρδά.

Η «ιδιωτικοποίηση» της Δικαιοσύνης και η ευαισθησία προς τις Τράπεζες. Εξαιρετικό άρθρο του δικηγόρου Χαράλαμπου Κατσιβαρδά. ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!…

14 Φεβρουαρίου, 2023    Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
__________________

Χ. Κατσιβαρδάς: “Κατά συνέπεια λοιπόν όταν η Δικαιοσύνη μετατρέπεται εις εν μηχανισμό και εργαλείο των ισχυρών, δίχως να σταθμίζει ορθώς τα γεγονότα και αδιαφορώντας παντελώς για το δημόσιο συμφέρον,  ούτως λοιπόν εχόντων των πραγμάτων, αντιλαμβάνεται κανείς ότι ουδεμία προοπτική υφίσταται εις τον τόπο τούτο καθότι, ο όρος Δικαιοσύνη υφίσταται κατ’ ευφημισμόν και ουχί εν τοις πράγμασι, διότι προκρίνονται αμιγώς ατομικά κα ουχί συλλογικά συμφέροντα.”

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ >>

https://attikanea.info/%CE%B7-

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr