Home ΗΠΑ Εικόνες Αποκάλυψης στο Οχάιο – Εικόνα που παραπέμπει σε πυρηνική έκρηξη, – Πληροφορίες για νεκρά ψάρια, πουλερικά, ακόμα και βοοειδή – Πλήρης συσκότιση από τα ΜΜΕ

Εικόνες Αποκάλυψης στο Οχάιο – Εικόνα που παραπέμπει σε πυρηνική έκρηξη, – Πληροφορίες για νεκρά ψάρια, πουλερικά, ακόμα και βοοειδή – Πλήρης συσκότιση από τα ΜΜΕ

by _
0 comment 416 views

Εικόνες Αποκάλυψης στο Οχάιο – Εικόνα που παραπέμπει σε πυρηνική έκρηξη, – Πληροφορίες για νεκρά ψάρια, πουλερικά, ακόμα και βοοειδή – Πλήρης συσκότιση από τα ΜΜΕ

Εικόνες αποκάλυψης στο Οχάιο – Πλήρης συσκότιση από τα ΜΜΕ – Ζώα πεθαίνουν σε απόσταση 150 km 

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στο Οχάιο δεν έχει προηγούμενο. Έπειτα από τον εκτροχιασμό τρένου το οποίο μετέφερε άκρως τοξική ουσία σε μεγάλη ποσότητα, οι αρχές επέβαλαν ολοκληρωτική απαγόρευση και πρόσβαση σε οποιοδήποτε δημοσιογράφο, ενώ παράλληλα αποφάσισαν να βάλουν φωτιά στην επικίνδυνη τοξική ουσία η οποία είχε χυθεί στο σημείο.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί εικόνα που παραπέμπει σε πυρηνική έκρηξη, ενώ χιλιάδες είναι πλέον οι καταγγελίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, έως και 160 km μακριά από το σημείο της καύσης, που κοινοποιούν πληροφορίες για νεκρά ψάρια, πουλερικά, ακόμα και βοοειδή.

Αυτή η φωτογραφία που τραβήχτηκε με drone δείχνει τμήματα ενός εμπορευματικού τρένου Norfolk και Southern που εκτροχιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο εξακολουθούν να καίγονται το μεσημέρι του Σαββάτου, 4 Φεβρουαρίου 2023. (AP Photo/Gene J. Puskar)

Άλλοι χρήστες παράλληλα δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα αυτοκίνητα τους τα οποία οδηγούσαν σε απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων μακριά από το σημείο μέσα σε βροχή, να φέρουν εμφανή σημάδια φθοράς ακόμα και στις λαμαρίνες! Γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η βροχή έχει γίνει τοξική.

Αυτό που είναι επίσης προφανές, είναι η πλήρη συσκότιση που έχουν επιβάλει τα συστημικά ΜΜΕ, την ώρα που ολόκληρη η πολιτεία ζει σκηνές αποκάλυψης. Η είδηση αποκρύπτεται από το σύνολο των συστημικών μέσων, προκαλώντας εκτός από οργή, ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά.

Τι συμβαίνει; Τι ακριβώς μετέφερε το τρένο; Γιατί απαγορεύεται ακόμα και η φωτογράφιση του σημείου με δημοσιογράφους να έχουν ήδη συλληφθεί;

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το τοξικό νέφος έχει εξαπλωθεί σε ακτίνα μεγαλύτερη των 300 km από το σημείο της καύσης!

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας, αλλά για μια φρικτή πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr