Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΑΝΑΦΟΡΑ-ΒΟΜΒΑ: Ήταν τελικά η διοίκηση Μπάιντεν που «χτύπησε» τον ρωσικό αγωγό Nord Stream!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΑΝΑΦΟΡΑ-ΒΟΜΒΑ: Ήταν τελικά η διοίκηση Μπάιντεν που «χτύπησε» τον ρωσικό αγωγό Nord Stream!!!

by _
0 comment 346 views

Image Credit:
Swedish Coast Guard Handout /Anadolu Agency via Getty Images

ΑΝΑΦΟΡΑ-ΒΟΜΒΑ: Ήταν τελικά η διοίκηση Μπάιντεν που «χτύπησε» τον ρωσικό αγωγό Nord Stream!!!

Ο βραβευμένος δημοσιογράφος Seymour Hersh αναφέρει ότι πηγές κοντά στη μυστική επιχείρηση ισχυρίζονται ότι ο Μπάιντεν και το ΝΑΤΟ συντόνισαν για να ανατινάξουν τον αγωγό για να εξασφαλίσουν τη δυτική ηγεμονία.

«Αυτό δεν είναι κάτι για παιδιά», είπε η πηγή. Εάν η επίθεση μπορούσε να εντοπιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, “Είναι μια πράξη πολέμου”.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδίασε την καταστροφή των αγωγών Nord Stream πολύ πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και εκτέλεσε τον βομβαρδισμό με άκρα μυστικότητα για να αποφύγει να εκτεθεί για διάπραξη «πράξης πολέμου», σύμφωνα με μια εκρηκτική αναφορά του βραβευμένου με Πούλιτζερ. δημοσιογράφος Seymour Hersh.



Ο Hersh δημοσίευσε ένα άρθρο την Τετάρτη στο SubStack με τίτλο «How America Took Out The Nord Stream Pipeline» (Πως Η Αμερική Κατέστεψε τον Αγωγό NordStream) περιγράφοντας τα στάδια σχεδιασμού και λειτουργίας της στρατιωτικής οδηγίας για την καταστροφή των αγωγών Nord Stream κατόπιν εντολής του καθεστώτος Μπάιντεν, σύμφωνα με πηγές «κοντές στο λειτουργία.”

Δείτ το ΕΔΩ >> https://seymourhersh.substack.com/p/how-america-took-out-the-nord-stream

Τον περασμένο Ιούνιο, οι δύτες του Πολεμικού Ναυτικού, που λειτουργούσαν υπό την κάλυψη μιας ευρέως δημοσιοποιημένης άσκησης του ΝΑΤΟ στα μέσα του καλοκαιριού, γνωστής ως BALTOPS 22, τοποθέτησαν τα εκρηκτικά που πυροδοτήθηκαν από απόσταση που, τρεις μήνες αργότερα, κατέστρεψαν τρεις από τους τέσσερις αγωγούς Nord Stream, σύμφωνα με μια πηγή με άμεση γνώση για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Δύο από τους αγωγούς, οι οποίοι ήταν γνωστοί συλλογικά ως Nord Stream 1, παρείχαν στη Γερμανία και σε μεγάλο μέρος της Δυτικής Ευρώπης φθηνό ρωσικό φυσικό αέριο για περισσότερο από μια δεκαετία. Ένα δεύτερο ζεύγος αγωγών, που ονομαζόταν Nord Stream 2, είχε κατασκευαστεί αλλά δεν ήταν ακόμη σε λειτουργία. Τώρα, με τα ρωσικά στρατεύματα να συγκεντρώνονται στα ουκρανικά σύνορα και τον πιο αιματηρό πόλεμο στην Ευρώπη από το 1945, ο Πρόεδρος Τζόζεφ Μπάιντεν είδε τους αγωγούς ως όχημα για τον Βλαντιμίρ Πούτιν για να οπλίσει το φυσικό αέριο για τις πολιτικές και εδαφικές του φιλοδοξίες.

Η απόφαση του Μπάιντεν να σαμποτάρει τους αγωγούς ήρθε μετά από περισσότερους από εννέα μήνες άκρως μυστικής συζήτησης εντός της κοινότητας εθνικής ασφάλειας της Ουάσιγκτον σχετικά με τον καλύτερο τρόπο επίτευξης αυτού του στόχου. Για μεγάλο μέρος εκείνου του χρόνου, το θέμα δεν ήταν αν θα εκτελείτο η αποστολή, αλλά πώς να ολοκληρωνόταν χωρίς καμία προφανή ένδειξη για το ποιος ήταν υπεύθυνος.

Ο Χερς εξήγησε ότι, σύμφωνα με τις πηγές του, κορυφαίοι αξιωματούχοι του Μπάιντεν συνήλθαν τον Δεκέμβριο του 2021 για να αρχίσουν να σχεδιάζουν πώς να απαντήσουν στην επικείμενη εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, η οποία έλαβε χώρα δύο μήνες αργότερα.

Τον Δεκέμβριο του 2021, δύο μήνες πριν τα πρώτα ρωσικά τανκς εισέλθουν στην Ουκρανία, ο Τζέικ Σάλιβαν συγκάλεσε μια συνάντηση μιας νεοσυσταθείσας ειδικής ομάδας—άνδρες και γυναίκες από τον Μικτό Επιτελείο, τη CIA και το Υπουργείο Πολιτείας και Οικονομικών—και ζήτησε για συστάσεις σχετικά με τον τρόπο αντίδρασης στην επικείμενη εισβολή του Πούτιν.

Θα ήταν η πρώτη από μια σειρά άκρως απόρρητων συναντήσεων, σε μια ασφαλή αίθουσα στον τελευταίο όροφο του Παλαιού Κτηρίου Γραφείων, δίπλα στον Λευκό Οίκο, που ήταν επίσης το σπίτι του Συμβουλευτικού Συμβουλίου Εξωτερικών Πληροφοριών του Προέδρου (PFIAB). . Υπήρχε η συνηθισμένη κουβέντα που οδήγησε τελικά σε ένα κρίσιμο προκαταρκτικό ερώτημα: Η σύσταση που διαβιβάστηκε από την ομάδα στον Πρόεδρο θα ήταν αναστρέψιμη—όπως ένα άλλο επίπεδο κυρώσεων και νομισματικών περιορισμών—ή μη αναστρέψιμη—δηλαδή κινητικές ενέργειες, οι οποίες δεν μπορούσαν να αναιρεθούν;

Αυτό που έγινε σαφές στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με την πηγή με άμεση γνώση της διαδικασίας, είναι ότι ο Sullivan σκόπευε η ομάδα να καταστρώσει ένα σχέδιο για την καταστροφή των δύο αγωγών Nord Stream – και ότι εκπλήρωνε τις επιθυμίες των Πρόεδρος.



Στις επόμενες αρκετές συναντήσεις, οι συμμετέχοντες συζήτησαν επιλογές για επίθεση. Το Πολεμικό Ναυτικό πρότεινε τη χρήση ενός υποβρυχίου που τέθηκε πρόσφατα σε λειτουργία για να επιτεθεί απευθείας στον αγωγό. Η Πολεμική Αεροπορία συζήτησε τη ρίψη βομβών με καθυστερημένες ασφάλειες που θα μπορούσαν να πυροδοτηθούν εξ αποστάσεως. Η CIA υποστήριξε ότι ό,τι κι αν γινόταν, θα έπρεπε να είναι κρυφό. Όλοι οι εμπλεκόμενοι κατάλαβαν το διακύβευμα. «Αυτό δεν είναι κάτι για παιδιά», είπε η πηγή. Εάν η επίθεση μπορούσε να εντοπιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, “Είναι μια πράξη πολέμου”.

Τελικά, η CIA κατέληξε σε μια μυστική επιχείρηση που περιλάμβανε μια ομάδα καταδύσεων, τροποποιημένα υποβρύχια και εκρηκτικά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια «όλης αυτής της μεθόδου», είπε η πηγή, «κάποιοι εργαζόμενοι στη CIA και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ έλεγαν: «Μην το κάνετε αυτό». Είναι ανόητο και θα είναι πολιτικός εφιάλτης αν βγει».

Ωστόσο, στις αρχές του 2022, η ομάδα εργασίας της CIA ανέφερε στη διυπηρεσιακή ομάδα του Σάλιβαν: «Έχουμε έναν τρόπο να ανατινάξουμε τους αγωγούς».

Συγκεκριμένα, λίγες εβδομάδες πριν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, ο Τζο Μπάιντεν είπε εμμέσως πλην ΣΑΦΩΣ ότι οι αγωγοί Nord Stream θα καταστραφούν εάν η Ρωσία εισβάλει. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο  ΜΠΟΥΜ!!! – Ὀταν ο Τζο Μπάιντεν ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ την καταστροφή του αγωγού…NORDSTREAM που είχαμε βγάλει τότε για όλες τις λεπτομέρειες.

ΜΠΟΥΜ!!! – Ὀταν ο Τζο Μπάιντεν ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ την καταστροφή του αγωγού…NORDSTREAM

Η κα Βικτώρια Νούλαντ είχε πει επίσης απαντώντας σε ερώτηση «Θέλω να σας είμαι πολύ ξεκάθαρη σήμερα». «Εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο Nord Stream 2 δεν θα προχωρήσει».

Σύμφωνα με τον Hersh, η ακούσια μετάδοση από τον Μπάιντεν της πρόθεσης των ΗΠΑ να εξαλείψουν τους αγωγούς περιέπλεξε τα πράγματα για το Deep State.

«Ήταν σαν να βάζαμε μια ατομική βόμβα στο έδαφος στο Τόκιο και να λέμε στους Ιάπωνες ότι θα την πυροδοτήσουμε», είπε η πηγή. «Το σχέδιο ήταν οι επιλογές να εκτελούνται μετά την εισβολή και να μην διαφημίζονται δημόσια. Ο Μπάιντεν απλά δεν το κατάλαβε ή το αγνόησε».

Κορυφαίοι δύτες από το Πολεμικό Ναυτικό στάλθηκαν στη Νορβηγία για την επιχείρηση με επικεφαλής τη CIA, η οποία θα εκτελούνταν υπό την κάλυψη μιας συνήθους άσκησης του ΝΑΤΟ.

«Οι καλύτεροι δύτες με προσόντα βαθιάς κατάδυσης είναι μια στενή κοινότητα και μόνο οι καλύτεροι στρατολογούνται για την επιχείρηση και τους λένε να είναι έτοιμοι να κληθούν στη CIA στην Ουάσιγκτον», είπε η πηγή.

Οι Νορβηγοί είχαν λύση και στο κρίσιμο ερώτημα πότε πρέπει να γίνει η επιχείρηση. Κάθε Ιούνιο, τα τελευταία 21 χρόνια, ο Αμερικανικός Έκτος Στόλος, του οποίου η ναυαρχίδα εδρεύει στη Γκαέτα της Ιταλίας, νότια της Ρώμης, έχει χρηματοδοτήσει μια μεγάλη άσκηση του ΝΑΤΟ στη Βαλτική Θάλασσα με τη συμμετοχή πολλών συμμαχικών πλοίων σε όλη την περιοχή. Η τρέχουσα άσκηση, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο, θα είναι γνωστή ως Baltic Operations 22, ή BALTOPS 22. Οι Νορβηγοί πρότειναν ότι αυτό θα ήταν το ιδανικό κάλυμμα για την εγκατάσταση των ναρκών.

……..

Ήταν τόσο χρήσιμη άσκηση όσο και έξυπνο εξώφυλλο. Τα αγόρια της Πόλης του Παναμά θα έκαναν τη δουλειά τους και τα εκρηκτικά C4 θα ήταν στη θέση τους μέχρι το τέλος του BALTOPS22, με συνδεδεμένο ένα χρονόμετρο 48 ωρών. Όλοι οι Αμερικάνοι και οι Νορβηγοί θα είχαν φύγει από την πρώτη έκρηξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΑΠΟ >> https://www.infowars.com/posts/bombshell-report-biden-admin-took-out-the-nord-stream-pipeline/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr