Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΑΞΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΑΞΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ

by _
0 comment 212 views
ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΑΞ…
ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΑΞ…

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΑΞΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Αρκετές φορές έχω γράψει για τις μουρμούρες που ακούγονται πλέον φανερά στα επιτελεία του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ κατά της πολιτικής αντίληψης του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη. Κάθε μέρα η γκρίνια επιφανών στελεχών αυξάνει.

Η οξυδέρκεια αυτών των επιτελικών στελεχών περί της υφιστάμενης κατάστασης φέρνει τις παραιτήσεις τους, οδηγώντας σε απελπισία τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο γιατρός Ευάγγελος Γάκης με επιστολή του στην επιτροπή ψηφοδελτίων όπου θα ήταν υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία, δήλωσε την παραίτησή του. Ο Παντελής Περιβολάρης, στέλεχος εδώ και πέντε χρόνια του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ και του Τομέα Επικοινωνίας, παραιτήθηκε επίσης. Την παραίτησή της από αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του  – ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ υπέβαλε ΚΑΙ η Αναστασία Σιμητροπουλου. Όπως την αποχώρησή του από το Κίνημα ανακοίνωσε ο μέχρι πρότινος συντονιστής τομέων πολιτικής Απόστολος Σπυρόπουλος!

Άπαντες αφήνοντας αιχμές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ!

Επιστολή καταπέλτης στον Νίκο Ανδρουλάκη…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf-%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%cf%80%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%be%ce%b9%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%83/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr