Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Υπό ”παραίτηση” ο πατρ. Βαρθολομαίος;

Υπό ”παραίτηση” ο πατρ. Βαρθολομαίος;

by _
0 comment 244 views
Υπό ”παραίτηση” ο πατρ. Βαρθολομαίος;
Υπό ”παραίτηση” ο πατρ. Βαρθολομαίος;

Υπό ”παραίτηση” ο πατρ. Βαρθολομαίος;

4 Φεβρουαρίου, 2023  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

Τις επανειλημμένες εκκλήσεις των μητροπολιτών, ο πατριάρχης αντιμετώπισε μέχρι τώρα με πρωτοφανή “σκαιή απόκρουση”. Αρνείται να συζητήσει έστω και ακροθιγώς το θέμα, αποπέμποντας τους συνομιλητές από το γραφείο του -αν αληθεύουν οι κατ’ άλλα αξιόπιστες σχετικές αναφορές- “εξοργισμένος και εκτός εαυτού”.

Παράλληλα, ο πατριάρχης, δεν επιτρέπει να του γίνει κουβέντα ούτε για τις επίμονες φήμες σύμφωνα με τις οποίες, ύστερα απ’ αυτόν οι τουρκικές αρχές δεν θα επιτρέψουν την εκλογή άλλου πατριάρχη.

Ότι χειρότερο για την Ορθοδοξία ένας τέτοιος πατριάρχης…

Πιστεύω πως αν ο Χριστός ήταν παρών, θα τον είχε πετάξει έξω από τον ναό, όχι με το φραγκέλιο, αλλά με … πύραυλο, εις το πυρ το εξώτερον…

Γιατί δεν τον παίρνει, για να ξεβρωμίσει ο τόπος;;;

Δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο, να μετανοήσει για ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ…

Στην χειρότερη εποχή για την Ορθοδοξία και τον Χριστιανισμό που διώκεται με σφορδρότητα από τους εβραιοσιωνιστές και η κοινωνία έχει ανάγκη ν’ ακουμπήσει και να πάρει δύναμη από τους εκκλησιαστικούς ταγούς, με προεξέχοντα τον Βοθρολομαίο, το συντριπτικό ποσοστό των ρασοφόρων, έχουν παραδοθεί στον ΔΙΑΒΟΛΟ.

 

-Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Μου  κάνει εντύπωση πως ήταν δυνατόν ο Όσιος Παϊσιος, να εξυμνεί αυτόν τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://attikanea.info/%CF%85%CF%80%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BF-

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr