Home ΔΙΕΘΝΗ Δεν είναι ο Πούτιν νεοταξίτης; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!!!

Δεν είναι ο Πούτιν νεοταξίτης; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!!!

by _
0 comment 308 views
Δεν είναι ο Πούτιν νεοταξίτ…
Δεν είναι ο Πούτιν νεοταξίτ…

Δεν είναι ο Πούτιν νεοταξίτης; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!!!

4 Φεβρουαρίου, 2023 21  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

Δημήτρης Δασκαλάκης:Η ρωσική πολιτική ηγεσία μοιάζει με εκκρεμές που αιωρείται μεταξύ Ανατολής και Δύσης, καθώς έχει αδιευκρίνιστη και επαμφοτερίζουσα στάση αναφορικά με τα μεγάλα παγκόσμια προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, όπως είναι η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, η τεχνητή νοημοσύνη, η καινοτόμος τεχνολογία blockchain, το διαδίκτυο των πραγμάτων (5G), η επέκταση των mRNA εμβολίων που προωθούνται για την αντιμετώπιση όλων των ασθενειών και, τέλος, με το εν εξελίξει συντελούμενο έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας, το οποίο συνεχίζει να υλοποιείται μέσω του παγκόσμιου προγράμματος εμβολιασμού με πειραματικά, επικίνδυνα και άχρηστα φαρμακευτικά σκευάσματα.

Η ηγεσία του Κρεμλίνου έλκεται από την (απατηλή) ιδέα της παγκόσμιας κυριαρχίας που θα στηρίζεται στην στρατιωτική και τεχνολογική της υπεροχή, ευελπιστώντας ότι θα κατορθώσει να επιβληθεί στις ανταγωνίστριες χώρες, δηλ. στις Η.Π.Α. και στην Κίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://attikanea.info/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BD-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr