Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΣΟΚ – Πήρε $1 εκατ. από τη δολοφονική PFIZER ο…ΤΡΑΜΠ ως αντάλλαγμα να μην μπει στη κυβέρνησή του ο..ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ που είναι εναντίον των εμβολίων!!!

ΣΟΚ – Πήρε $1 εκατ. από τη δολοφονική PFIZER ο…ΤΡΑΜΠ ως αντάλλαγμα να μην μπει στη κυβέρνησή του ο..ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ που είναι εναντίον των εμβολίων!!!

by _
0 comment 409 views

ΣΟΚ – Πήρε $1 εκατ. από τη δολοφονική PFIZER ο…ΤΡΑΜΠ ως αντάλλαγμα να μην μπει στη κυβέρνησή του ο..ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ που είναι εναντίον των εμβολίων!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 ΦΕΒ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο ROBERT F KENNEDY JR. ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΗΡΕ…1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PFIZER… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟ 2016!!!…

Μετά την εκλογή του, ο Τράμπ προσκάλεσε τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ στον Πύργο Τραμπ για να του προσφέρει μια θέση στη τότε νέα διοίκησή του. Αμέσως μετά η Pfizer έδωσε στον Τραμπ 1 εκατομμύριο δολάρια και, ως δια μαγείας, ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ -“όλως τυχαίως”– Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ Ρ. ΚΕΝΕΝΤΙ, ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ PFIZER Ο…ΤΡΑΜΠ  ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ROBERT KENNEDY Jr. ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΜΕΓΑΛΟ «ΑΓΚΑΘΙ» ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ!!! 

Ο Τραμπ είχε επηρεαστεί από τις μεγάλες φαρμακευτικές από τη στιγμή που εξελέγη Πρόεδρος το 2016 και εξαιτίας αυτού, απέρριψε τη βοήθεια που θα μπορούσε να του είχε προσφέρει ο RFK, Jr. (Ρόμπερτ Κένεντι) για να ρίξει φως στις απάτες με τα εμβόλια. Αυτό έγινε το…2016…ΠΡΟ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. Άρα, εάν ο Τράμπ είχε ακούσει τις συμβουλές του Ρ. Κένεντι κρατώντας τον στην διοίκησή του, ίσως σήμερα να μην θρηνούσαμε τόσους…ΘΑΝΑΤΟΥΣ από το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΨΕΥΤΟ-εμβόλιο για τον ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!!

Το Μεγάλο Χρήμα διοικεί πλέον τα έθνη και οι μέσοι πολίτες δεν έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν με τη δύναμη και την επιρροή τους. Ο αυτισμός έχει πάει τώρα από 1 στους 10.000 σε 1 στους 34. Η χρήση ναρκωτικών (με συνταγογράφηση ΓΙΑΤΡΟΥ) αυξήθηκε από ένα μικρό ποσοστό σε 54% στις ΗΠΑ.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο όπου ο κ Κένεντι τα διηγείται ΟΛΑ….ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ…

Αλλά δεν σταματάμε εδώ….

…γιατί την απόρριψη του ΔΙΚΑΙΟΥ Robert Kennedy Jr. από τον….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ την είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος ο…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ (BILL GATES) αρχές της ψευτο-πανδημίας του ψευδο-κορωνοϊού γιατί ήταν ο…ΙΔΙΟΣ, Ο ΓΚΕΪΤΣ, που του είχε πει του Προέδρου το 2020 να…«ΚΛΑΣΕΙ» ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!!

Στο άρθρο μας (με ημερομηνία τον Οκτ. του 2022) με τίτλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ο Μπιλ Γκέιτς υπερηφανεύεται ότι διέταξε στον Τραμπ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ να ΜΗΝ ερευνήσει τις ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ επιπτώσεις των εμβολίων κατά του Covid…ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ!!!, είχαμε γράψει τα εξής…

Αξιοσημείωτον είναι το γεγονός πως στο ίδιο παραπάνω βίντεο, ο Μπίλ Γκεϊτς αναφέρεται στον κ Ρόμπερτ Κένεντι τον Νεώτερον, ο οποίος, λέγει ο Γκεϊτς, προσπάθησε να πείσει τον Τράμπ να ερευνήσει τις αρνητικές συνέπειες των ενέσεων mRNA αλλά, τελικά, ΔΕΝ τον άκουσε σε αυτό ο τότε (την άνοιξη του 2020) Αμερικανός Πρόεδρος!!!

Διαβάστε όπλο το άρθρο ΕΔΩ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ο Μπιλ Γκέιτς υπερηφανεύεται ότι διέταξε στον Τραμπ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ να ΜΗΝ ερευνήσει τις ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ επιπτώσεις των εμβολίων κατά του Covid…ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ!!!

Διαβάστε επίσης BOMBA για Νταβός: O Τραμπ αποκαλύπτει πως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβάμπ είναι πίσω από ΟΛΑ τα κακά του κόσμου!!!

BOMBA για Νταβός: O Τραμπ αποκαλύπτει πως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβάμπ είναι πίσω από ΟΛΑ τα κακά του κόσμου!!!

Η ετυμηγορία που βγάζουμε εμείς για τον Τράμπ είναι ότι είναι…ΕΝΟΧΟΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΗΔΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr