Home ΔΙΕΘΝΗ Ο απεσταλμένος του Μπάιντεν για το κλίμα Τζον Κέρι λέει ότι μια… «εξωγήινη» δύναμη έφερε ανθρώπους στο Νταβός για να «σώσουν τον πλανήτη» σε μια παράξενη ομιλία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο απεσταλμένος του Μπάιντεν για το κλίμα Τζον Κέρι λέει ότι μια… «εξωγήινη» δύναμη έφερε ανθρώπους στο Νταβός για να «σώσουν τον πλανήτη» σε μια παράξενη ομιλία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

by _
0 comment 423 views

Ο απεσταλμένος του Μπάιντεν για το κλίμα Τζον Κέρι λέει ότι μια… «εξωγήινη» δύναμη έφερε ανθρώπους στο Νταβός για να «σώσουν τον πλανήτη» σε μια παράξενη ομιλία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

-«Είμαι πεπεισμένος ότι θα φτάσουμε σε μια οικονομία χαμηλών εκπομπών άνθρακα, χωρίς άνθρακα – θα φτάσουμε εκεί γιατί πρέπει», είπε ο Τζον Κέρι

-«Δεν είμαι πεπεισμένος ότι θα φτάσουμε εκεί εγκαίρως για να κάνουμε αυτό που είπαν οι επιστήμονες, το οποίο είναι να αποφύγουμε τις χειρότερες συνέπειες της κρίσης», πρόσθεσε.

-«Κοιτάξτε τι συμβαίνει με τα είδη, τα μισά είδη του πλανήτη σκοτώθηκαν ήδη», πρόσθεσε ο Κέρι

Από MORGAN PHILLIPS, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ Η.Π.Α. ΓΙΑ DAILYMAIL.COM

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 17:16 EST, 17 Ιανουαρίου 2023 | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17:38 EST, 17 Ιανουαρίου 2023

Ο απεσταλμένος των ΗΠΑ για το κλίμα Τζον Κέρι είπε σε μια ομάδα παρευρισκομένων την Τρίτη στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας ότι ήταν μέρος μιας «επιλεγμένης ομάδας ανθρώπινων όντων» που συγκεντρώθηκε από μια «εξωγήινη» δύναμη για να σώσει τον πλανήτη.

Ο τσάρος του κλίματος άνοιξε ευχαριστώντας τον Børge Brende, πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στη Γενεύη που του έδωσε το «καλύτερο δωμάτιο που είχα ποτέ εδώ τα τελευταία 35 χρόνια».

Στη συνέχεια, ο Kerry προειδοποιούσε τους παρευρισκόμενους ότι «ο χρόνος τελειώνει» για να αποφευχθούν οι «χειρότερες συνέπειες» της κλιματικής αλλαγής.

«Όταν σταματάς και το σκέφτεσαι, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι είμαστε μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων λόγω ό,τι μας άγγιξε κάποια στιγμή στη ζωή μας, και είμαστε σε θέση να καθίσουμε σε ένα δωμάτιο και να μαζευτούμε και να μιλήσουμε πραγματικά για τη σωτηρία του πλανήτης,’ είπε ο  Κέρι.

«Είναι τόσο… σχεδόν εξωγήινο να σκεφτόμαστε «να σώσουμε τον πλανήτη». Αν το λες αυτό στους περισσότερους, οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι είσαι απλώς ένας τρελός που αγκαλιάζει τα δέντρα και αριστερός φιλελεύθερος, ξέρεις, ένας καλόβουλος, ό,τι κι αν είναι».

Δείτε το βίντεο…

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >>

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11646103/John-Kerry-says-extra-terrestrial-force-brought-people-Davos-save-planet-speech.html

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr