Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;

by _
0 comment 208 views

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

H ΝΔ, η ηγεσία της, ακούει τα ουρλιαχτά του λαού μας, ακούει το συνεχώς αυξανόμενο υβρεολόγιο κατά του Πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησής του και κάνει πως δεν βλέπει, πως δεν ακούει, πως δεν συμβαίνει τίποτε!

Οι οργισμένοι πολίτες αυξάνονται με μαθηματική ακρίβεια, οι πολίτες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην συνεχώς αυξανόμενη ακρίβεια, θεωρώντας ως κυβερνητική ανικανότητα την μη τιθάσευσή της!

Οι πολίτες που καθημερινά χάνουν τα σπίτια τους, οι μεροκαματιάρηδες πολίτες, οι οικογενειάρχες που προσπάθησαν να στεγάσουν κάτω από ένα κεραμίδι την φαμίλια τους και βλέπουν επί ημερών κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη αετονύχηδες να τους τα αρπάζουν μέσα από τα χέρια!

Μικροεπιχειρηματίες που δεν θέλησαν να διορισθούν στο δημόσιο, επενδύοντας το υστέρημά τους σε μια επιχείρηση, τίμιων αγώνων του πατέρα τους ή δημιούργημα των ιδίων, βλέπουν πως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα δυσβάσταχτα έξοδα και κλείνουν την επιχείρησή τους, στερώντας το ψωμί και σε κάποιους ακόμη εργαζόμενους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://egerssi.gr/%cf%85%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%bb%cf%85%cf%84%cf%89%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr