Home ΗΠΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΜακΚάρθι αποτυγχάνει να γίνει Πρόεδρος της Βουλής και παίρνει πλέον το προβάδισμα για αυτό ο…Ντόναλντ Τραμπ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΜακΚάρθι αποτυγχάνει να γίνει Πρόεδρος της Βουλής και παίρνει πλέον το προβάδισμα για αυτό ο…Ντόναλντ Τραμπ!!!

by _
0 comment 319 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΜακΚάρθι αποτυγχάνει να γίνει Πρόεδρος της Βουλής και παίρνει πλέον το προβάδισμα για αυτό ο…Ντόναλντ Τραμπ!!!

Ανεξάρτητα από το ποιος αντικαθιστά τον Kevin McCarthy, αυτό είναι ένα σημαντικό σημάδι για το κατεστημένο ότι οι λαϊκιστικές δυνάμεις στην Αμερική βρίσκονται σε πορεία!

Η παραπομπή του Τζο Μπάιντεν για: ανοιχτά σύνορα, πιέσεις για αναγκαστικές ενέσεις και προσπάθεια πυροδότησης του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου θα πρέπει να είναι τα πρώτα θέματα στη νέα ατζέντα!

Ο Κέβιν Μακάρθι μόλις έχασε την ψηφοφορία για Πρόεδρος της Βουλής για ΕΒΔΟΜΗ ΦΟΡΑ. Και ο βουλευτής Matt Gaetz μόλις ψήφισε τον DONALD JOHN TRUMP για Πρόεδρος της Βουλής! Αναφέρεται επίσης ότι θα διεξαχθεί κι μια…ΟΓΔΟΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ για τον Μακάρθι. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!

Το δε προβάδισμα στην κούρσα για την μεγάλη θέση του Προέδρου της Βουλής το έχει πάρει πλέον ο ίδιος ο…ΤΡΑΜΠ!!!

Επίσης, ο πρώην αξιωματούχος του Τραμπ, Στιβ Μπάνον, καλεί επίσης τον Τραμπ να γίνει Πρόεδρος της Βουλής. ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ λέει ότι ο πρόεδρος Τραμπ θα το έκανε!

ΩΣΤΟΣΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ η πιθανότης ο Τράμπ να ξαναμπεί στον…ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο MEGA ΒΟΜΒΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα ακούσει μεγάλη υπόθεση στις…6 Ιαν. φέτος για τις Εκλογές του ’20 που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εκδίωξη των Μπάιντεν και Χάρις από το αξίωμά τους!!!

Ο σύμβουλος Τράμπ Roger Stone και η εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικάνων Marjorie Taylor Greene μίλησαν σήμερα για αυτό στην εκπομπή Alex Jones.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ….

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr