Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES MEGA ΒΟΜΒΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα ακούσει μεγάλη υπόθεση στις…6 Ιαν. φέτος για τις Εκλογές του ’20 που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εκδίωξη των Μπάιντεν και Χάρις από το αξίωμά τους!!!

MEGA ΒΟΜΒΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα ακούσει μεγάλη υπόθεση στις…6 Ιαν. φέτος για τις Εκλογές του ’20 που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εκδίωξη των Μπάιντεν και Χάρις από το αξίωμά τους!!!

Και, φυσικά, θα αποκαθίστατο ως Προέδρος των ΗΠΑ ο...ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

by _
0 comment 433 views
MEGA ΒΟΜΒΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα μεγάλη υπόθεση για τις Εκλογές του ’20 που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εκδίωξη των Μπάιντεν και Χάρις από το αξίωμά τους!!!
MEGA ΒΟΜΒΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα μεγάλη υπόθεση για τις Εκλογές του ’20 που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εκδίωξη των Μπάιντεν και Χάρις από το αξίωμά τους!!!

Mike Huckabee discussed a U.S. Supreme Court case, Brunson v. Adams, which has the potential to overturn the 2020 election results, removing President Joe Biden, middle, and Vice President Kamala Harris, right, from office. (Steven Ferdman / Getty Images ; Win McNamee / Getty Images)

MEGA ΒΟΜΒΑ Mike Huckabee: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα ακούσει μεγάλη υπόθεση στις…6 Ιαν. φέτος για τις Εκλογές του ’20 που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εκδίωξη των...Μπάιντεν και Χάρις από το αξίωμά τους!!!

Και, φυσικά, θα αποκαθίστατο ως Προέδρος των ΗΠΑ ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

Μια επιτυχώς νοθευμένη εκλογή θα είχε το ίδιο τελικό αποτέλεσμα με μια… πράξη πολέμου…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 Ιαν. 2022 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Το ακόλουθο άρθρο-βόμβα, το οποίο μεταφράσαμε στα Ελληνικά για εσάς, αποδεικνύει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως το μεγάλο θέμα περί της…ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΥ 2020…ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ!!! Για όλα τα αποκλειστικά μας άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα, μεταβείτε στο εξής τμήμα του σάιτ μας…

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ V. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ


Από Randy DeSoto  2 Ιανουαρίου 2023 στις 14:00

Ο πρώην κυβερνήτης του Αρκάνσας και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία Μάικ Χάκαμπι δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο που εφιστά την προσοχή στην υπόθεση Μπράνσον Εναντίον Άνταμς (Brunson v. Adams) που πρόκειται να εκδικαστεί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα.

Αυτό που επιδιώκει ο ενάγων, Raland Brunson από το Ogden της Γιούτα, και τα τρία αδέρφια του, δεν είναι τίποτα λιγότερο από την απομάκρυνση του προέδρου Joe Biden και της αντιπροέδρου Kamala Harris από τα καθήκοντά τους, υποστηρίζοντας ότι τα μέλη του Κογκρέσου δεν εκπλήρωσαν το συνταγματικό τους καθήκον στις 6 Ιανουαρίου, 2021 με την μη εξέταση καταγγελιών για νοθεία στις προεδρικές εκλογές του 2020.



“Καθίστε, σας παρακαλώ. Εγγυώμαι ότι αυτή η αναφορά δια το Ανώτατον Δικαστήριον είναι αληθινή», έγραψε ο Μάικ Χάκαμπι.

«Το Ανώτατο Δικαστήριο συμφώνησε σε μια ακρόαση για μια υπόθεση που θα μπορούσε να ανατρέψει τις εκλογές του 2020, να πετάξει έξω όλους τους νομοθέτες που ψήφισαν για την επικύρωση των αποτελεσμάτων και να τους αφήσει να μην είναι επιλέξιμοι για να διεκδικήσουν το αξίωμα ξανά, ακόμη και για κυνηγός σκύλων του χωριού, τους” αυτός εξήγησε.

Η υπόθεση έχει οριστεί για προφορική συζήτηση την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, τη δεύτερη επέτειο της εισβολής στο…. Καπιτώλιο.

Το επιχείρημα που διατυπώνουν οι αδελφοί Μπράνσον στην αγωγή τους είναι ότι 388 νομοθέτες που κατονομάζονται στην κατάθεσή τους στο δικαστήριο ορκίστηκαν να υποστηρίξουν και να υπερασπιστούν το Σύνταγμα των ΗΠΑ «εναντίον όλων των εχθρών, ξένων και εγχώριων».

Ωστόσο, «απέτρεψαν σκόπιμα όλες τις προσπάθειες για τη διερεύνηση [καταγγελιών για νοθεία στις εκλογές του 2020], οπότε αυτός ο εχθρός δεν ελέγχθηκε ούτε ερευνήθηκε, επομένως οι Απαντούμενοι (Ερωτώμενοι) προσχώρησαν σε αυτόν τον εχθρό».

Οι Μπράνσον ανέφεραν στην αίτησή τους στο Ανώτατο Δικαστήριο: «Στις 6 Ιανουαρίου 2021, το 117ο Κογκρέσο διεξήγαγε μια διαδικασία και μια συζήτηση στην Ουάσιγκτον, DC («Διαδικασία»). Αυτή η Διαδικασία είχε σκοπό την καταμέτρηση των ψήφων στο πλαίσιο των Προεδρικών εκλογών του 2020 για τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών σύμφωνα με την Τροποποίησιν XII.»



«Κατά τη διάρκεια αυτής της Διαδικασίας, πάνω από 100 μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν ότι υπάρχουν τεκμηριωμένα στοιχεία ότι οι εν λόγω εκλογές ήταν νοθευμένες. Η άρνηση των Ερωτώμενων να διερευνήσουν αυτόν τον ισχυρισμό του Κογκρέσου (του εχθρού) είναι πράξη προδοσίας και απάτης από τους Ερωτώμενος», συνέχισαν οι αδελφοί.

«Μια επιτυχώς νοθευμένη εκλογή έχει το ίδιο αποτέλεσμα με μια πράξη πολέμου: να βάλει στην εξουσία όποιον θέλει ο νικητής, που σε αυτή την περίπτωση είναι ο Μπάιντεν, ο οποίος, αν δεν σταματήσει αμέσως, θα συνεχίσει να καταστρέφει τις θεμελιώδεις ελευθερίες του Μπράνσον. και όλων των πολιτών των ΗΠΑ και των δικαστηρίων».

Έτσι, οι Μπράνσον στοχεύουν την ίδια τη διαδικασία που έλαβε χώρα κατά την πιστοποίηση των εκλογών στις 6 Ιανουαρίου 2021, χωρίς να προσπαθούν να αποδείξουν ότι οι εκλογές ήταν νοθευμένες ή κλεμμένες.

Ο Χάκαμπι σημείωσε: «Το επιχείρημα σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι, μη διερευνώντας σοβαρές καταγγελίες για εκλογική νοθεία, όσοι ψήφισαν για την πιστοποίηση των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2020, παραβίασαν τον όρκο τους και δεν είναι επιλέξιμοι να διεκδικήσουν ξανά εκλεγμένο αξίωμα. Για να σας δώσω μια ιδέα για το εύρος των πιθανών επιπτώσεων, η Kamala Harris είναι σε αυτήν την ομάδα, όπως και ο τότε Αντιπροέδρος των ΗΠΑ…Mike Pence».

Σε ένα σχολιασμό τον περασμένο μήνα, ο Τιμ Κάνοβα – μελετητής συνταγματικού δικαίου και καθηγητής στο Κολέγιο Νομικής Shepard Broad του Πανεπιστημίου Nova Southeastern στη Φλόριντα – εξέφρασε την αξιολόγησή του ως προς το γιατί το Ανώτατο Δικαστήριο ανέλαβε την υπόθεση που είχε απορριφθεί σε επίπεδο ομοσπονδιακού περιφερειακού δικαστηρίου τον Φεβρουάριο του 2022 χωρίς να δικαστεί.

«Φαίνεται εκπληκτικό το γεγονός ότι το Δικαστήριο θα έμπαινε σε τέτοια νερά δύο χρόνια μετά την ψηφοφορία στο Κογκρέσο για την τοποθέτηση του Τζο Μπάιντεν ως Προέδρου. Αλλά αυτές δεν είναι φυσιολογικές εποχές», έγραψε ο Canova.



Επισήμανε την παραπομπή από την επιτροπή της 6ης Ιανουαρίου για τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τη συμπαιγνία του FBI με το Twitter και το Facebook για την καταστολή της αναφοράς για τον  φορητό υπολογιστή του Hunter Biden κατά τις εκλογές του 2020, κατά παράβαση της Πρώτης Τροποποίησης ως παραδείγματα για την ασυνήθιστη εποχή που διέρχεται η χώρα.

«Οι δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου μπορεί κάλλιστα να δουν αυτά τα σύννεφα καταιγίδας που πλησιάζουν και να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η παρέμβαση του Δικαστηρίου είναι απαραίτητη για να αποτραπεί ακόμη μεγαλύτερη πολιτική αναταραχή που προκύπτει από συνταγματικές παραβιάσεις που υπονομεύουν την εμπιστοσύνη και την εμπιστοσύνη του κοινού στα αποτελέσματα των εκλογών του 2020 και του 2022», υποστήριξε ο Canova. .

_______________

Randy DeSoto
Ανώτερος Επιτελικός Συγγραφέας

ΠΗΓΗ >> https://www.westernjournal.com/everybody-missed-bombshell-huckabee-announcement-scotus-case-flip-2020-boot-biden-harris/

Everybody Missed It: Bombshell Huckabee Announcement – SCOTUS Case Could Flip 2020, Boot Biden, Harris

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr