Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ρονάλντο: Αποθέωση στο Ριάντ – «Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε»

Ρονάλντο: Αποθέωση στο Ριάντ – «Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε»

Χιλιάδες κόσμου στην παρουσίαση του Προτογάλου σούπερ σταρ από την Αλ Νασρ - «Πήρα μοναδικό συμβόλαιο επειδή είμαι μοναδικός παίκτης» -

by _
0 comment 180 views
Ρονάλντο: Αποθέωση στο Ριάν…
Ρονάλντο: Αποθέωση στο Ριάν…

Ρονάλντο: Αποθέωση στο Ριάντ – «Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε»

Χιλιάδες κόσμου στην παρουσίαση του Προτογάλου σούπερ σταρ από την Αλ Νασρ – «Πήρα μοναδικό συμβόλαιο επειδή είμαι μοναδικός παίκτης» –

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα ως νέος ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ. Στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως… τερμάτισε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και πλέον έχει μια νέα πρόκληση για να συμβάλει στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην Ασία.

«Ήταν μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή μου. Στην Ευρώπη η δουλειά μου τελείωσε, κέρδισα τα πάντα. Έπαιξα στους σημαντικότερους συλλόγους της Ευρώπης και για μένα τώρα είναι μια νέα πρόκληση. Ήθελα να έρθω στην Ασία και να συνεισφέρω στην εξέλιξη εδώ. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην Αλ Νασρ. Είμαι εδώ για μια νέα πρόκληση. Έρχομαι για να παίξω, να νικήσω και να διαδκεδάζω.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr