Home ΗΠΑ Η Amazon ξεκινά τις παραδόσεις με…drone στην Καλιφόρνια και το Τέξας

Η Amazon ξεκινά τις παραδόσεις με…drone στην Καλιφόρνια και το Τέξας

by _
0 comment 311 views
Η Amazon ξεκινά τις παραδόσεις…
Η Amazon ξεκινά τις παραδόσεις…

Η Amazon ξεκινά τις παραδόσεις με…drone στην Καλιφόρνια και το Τέξας

ALLUM BOKHARI
28 Δεκεμβρίου 20221.553
2:11

Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon έχει αρχίσει να πραγματοποιεί παραδόσεις drone σε δύο πόλεις στην Καλιφόρνια και στο Τέξας, επιβεβαίωσε η εταιρεία στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Οι αερομεταφερόμενες παραδόσεις ξεκίνησαν στο Lockeford της Καλιφόρνια και στο College Station του Τέξας, σύμφωνα με μια αναφορά από τις τοπικές ειδήσεις στην Καλιφόρνια.



Μέσω KTXL:

«Στόχος μας είναι να εισαγάγουμε με ασφάλεια τα drones μας στον ουρανό. Ξεκινάμε σε αυτές τις κοινότητες και σταδιακά θα επεκτείνουμε τις παραδόσεις σε περισσότερους πελάτες με την πάροδο του χρόνου», δήλωσε η Natalie Banke, εκπρόσωπος της Amazon Air.

Η υπηρεσία στο Lockeford ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2022 και έξι μήνες αργότερα ξεκίνησε επίσημα.

Η Amazon αποκαλεί την παράδοση με drone Prime Air και συνεργάζεται με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας και τοπικούς αξιωματούχους τόσο στο Lockeford όσο και στο College Station για να ξεκινήσει η υπηρεσία.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία Prime Air για να παραδώσουν φορτία έως και πέντε κιλά. Μόλις φορτωθούν, τα drones παράδοσης θα αφήσουν τα πακέτα στην πίσω αυλή ενός πελάτη κατεβαίνοντας σε ασφαλές ύψος, ρίχνοντας το πακέτο και, στη συνέχεια, πετάγοντας μακριά.

Πολλές εταιρείες επεκτείνονται στην παράδοση με drone. Η Walmart, ένας από τους κορυφαίους αντιπάλους της Amazon, προηγείται του ανταγωνιστή της, με παραδόσεις drone έως και δέκα λίβρες από την εταιρεία τώρα διαθέσιμες σε έξι πολιτείες — Αριζόνα, Αρκάνσας, Φλόριντα, Τέξας, Γιούτα και Βιρτζίνια.



Πέρα από την καταναλωτική αγορά, τα drones κυκλοφορούν για άλλες περιπτώσεις χρήσης. Στο Βέλγιο, τα νοσοκομεία έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν drones για την παράδοση δειγμάτων ανθρώπινου ιστού μεταξύ νοσοκομείων και εργαστηρίων.

Η FedEx ενσωματώνει επίσης drones στη λειτουργία της εφοδιαστικής, συνεργαζόμενη με την εταιρεία drone Elroy Air με έδρα την Καλιφόρνια για να δοκιμάσει drones που μπορούν να μεταφέρουν 300-500 κιλά φορτίου σε αποστάσεις έως και 300 μιλίων. Τα drones θα χρησιμοποιηθούν αρχικά για τη μεταφορά φορτίου μεταξύ τοποθεσιών διαλογής.

ΠΗΓΗ:

https://www.breitbart.com/tech/2022/12/28/amazon-begins-drone-deliveries-in-california-and-texas/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr