Home ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΤΑΚΤΟ – 15.000 στρατιώτες από την Πολωνία στις πρώτες γραμμές του πολέμου στην…Ουκρανία…!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – 15.000 στρατιώτες από την Πολωνία στις πρώτες γραμμές του πολέμου στην…Ουκρανία…!!!

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ....ΝΑΤΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!!!

by _
0 comment 291 views

ΕΚΤΑΚΤΟ – 15.000 στρατιώτες από την Πολωνία στις πρώτες γραμμές του πολέμου στην…Ουκρανία…!!!

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ….ΝΑΤΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!!!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

Προτού διαβασετε το εξής άρθρο του κ Hal Turner της εκπομπής του “HAL TURENR SHOW“, διαβάστε επίσης τι είχε πει πρόσφατα για αυτό το θέμα ο ίδιος ο Λάβρορ στο άρθρο με τίτλο Σεργκέι Λαβρόφ: Εκατοντάδες Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται στην Ουκρανία. Η Δύση, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, βρίσκεται ήδη σε πόλεμο με τη Ρωσία.

Σεργκέι Λαβρόφ: Εκατοντάδες Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται στην Ουκρανία. Η Δύση, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, βρίσκεται ήδη σε πόλεμο με τη Ρωσία


Η χώρα της Πολωνίας έχει εισαγάγει, τους τελευταίους μήνες, δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) τακτικά, εν ενεργεία στρατεύματα του πολωνικού στρατού στην Ουκρανία και διεξάγουν παράνομο πόλεμο κατά της Ρωσίας εντός της Ουκρανίας.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από πηγές Intel (μυστικών πληροφοριών) που μόλις επέστρεψαν από τις πραγματικές πρώτες γραμμές εντός της Ουκρανίας, και αυτές οι πηγές αποτελούν αδιαμφισβήτητες πηγές πληροφοριών.



Πολλοί γνώριζαν εδώ και μήνες ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ στέλνουν «συμβούλους» στην Ουκρανία, για να «διδάξουν» στα ουκρανικά στρατεύματα πώς να χρησιμοποιούν προηγμένα όπλα που προμηθεύονται από τις χώρες του ΝΑΤΟ.

Αλλά καθ᾽ όλη τη διάρκεια, το ΝΑΤΟ τόνιζε ότι «δεν είμαστε μέρος της σύγκρουσης». Αυτό όμως είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ από την Πολωνία, και από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, στην πραγματικότητα, συμμετέχουν στον πόλεμο και αυτή η μυστική στρατιωτική συμμετοχή θα σκοτώσει πολλούς από εμάς στην Αμερική και στην Ευρώπη, όταν οι Ρώσοι μας δηλώσουν ως συμμετέχοντες και αρχίσουν να εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον μας, για να σταματήσουν αυτό που τους κάνουμε.

Από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο στρατός δημιουργεί τακτικά ψευδείς ταυτότητες σε στρατεύματα ενεργά των ΗΠΑ και τα στέλνει στην Ουκρανία. Οι ψευδείς ταυτότητες συντονίζονται με την Ουκρανία, έτσι ώστε εάν τα στρατεύματα πιαστούν ή σκοτωθούν, δεν θα υπήρχε κανένας ανιχνεύσιμος δεσμός με τις ΗΠΑ.

Δεν είναι γνωστό αν το κάνει και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά απόψε, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, γύρω στις 8:00 μ.μ. ανατολική ώρα ΗΠΑ, πηγές πληροφοριών μου αποκάλυψαν προσωπικά ότι 15.000+ πολωνικοί στρατιώτες βρίσκονται στην Ουκρανία, στο μισθολόγιο του Πολωνικού Στρατού, και διεξάγουν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.

Ως θέμα κοινής λογικής, η Ρωσία έχει τώρα το δικαίωμα να κυνηγά αυτά τα στρατεύματα – και το έκαναν – αλλά έχει επίσης το δικαίωμα να επιτεθεί στις τοποθεσίες υλικοτεχνικής υποστήριξης ΜΕΣΑ στην ΠΟΛΩΝΙΑ που προμηθεύουν αυτά τα στρατεύματα.



Η Πολωνία και οι φίλοι της στο ΝΑΤΟ πιστεύουν ότι οι Ρώσοι δεν θα τολμήσουν να επιτεθούν, γιατί αν το κάνουν, η Πολωνία θα ουρλιάξει ότι «δέχτηκαν» επίθεση» από τη Ρωσία και θα επικαλεστεί το Άρθρο 5, Συλλογική Αυτοάμυνα, στη Συνθήκη του ΝΑΤΟ.

Δεδομένου ότι το ΝΑΤΟ γνωρίζει ήδη ότι η Πολωνία έστειλε επίσης ενεργά στρατεύματα στην Ουκρανία, και το ΝΑΤΟ δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ για να σταματήσει αυτόν τον παράνομο πόλεμο, είναι πιθανό ότι το ΝΑΤΟ τότε θα τιμήσει την επίκληση της Πολωνίας στο Άρθρο 5 και θα πολεμήσει ανοιχτά κατά της Ρωσίας

Αυτό είναι το πόσο κοντά είμαστε όλοι στον πραγματικό 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, και αυτό που συμβαίνει δεν είναι μόνο παραβίαση του νόμου και της Συνθήκης του ΝΑΤΟ, είναι μια συγκαλυμμένη ενέργεια που μπορεί να έχει επιπτώσεις για τους αμάχους στην Ευρώπη και την Αμερική.

Εάν η Ρωσία αποφασίσει να κηρύξει την Πολωνία «συμμετέχοντα» στον πόλεμο της Ουκρανίας και επιτεθεί στην Πολωνία, τότε ΕΣΕΙΣ και εγώ θα βρεθούμε σε πόλεμο, χωρίς τη συγκατάθεσή μας, δυνάμει της Συνθήκης του ΝΑΤΟ, καθώς οι πύραυλοι από τη Ρωσία αρχίζουν να πέφτουν βροχή πάνω σε όλους εμάς!!!

Οι πολίτες στην Ευρώπη και στην Αμερική πρέπει να κινητοποιηθούν για να αντιμετωπίσουν αυτή την παράνομη δραστηριότητα της Πολωνίας, που πραγματοποιείται με ένα νεύμα του ΝΑΤΟ.

Οι πολίτες ΠΡΕΠΕΙ να τηλεφωνήσουν, να γράψουν, να στείλουν FAX και να στείλουν email στους εκλεγμένους αξιωματούχους τους για να τους πουν «ΤΕΛΕΙΩΣΕ η σύγκρουση, ΞΕΡΟΥΜΕ ότι διεξάγετε ακήρυχτο πόλεμο κατά της Ρωσίας στην Ουκρανία και θέλουμε να σταματήσει αυτό αμέσως πριν σκοτωθούμε όλοι εμείς!».

Εάν οι πολίτες κάτσουν πίσω και δεν κάνουν τίποτα, αυτή η κατάσταση στην Ουκρανία θα κλιμακωθεί στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και θα γίνει και…ΠΥΡΗΝΙΚΗ…!!!

_______

ΠΗΓΗ >> https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/15-000-active-duty-troops-from-poland-on-the-front-lines-in-ukraine

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr