Home ΗΠΑ Βίντεο ντοκουμέντο: Όταν ο Δρ. Φάουτσι ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ότι προωθεί τις έρευνες κέρδους – λειτουργίας (gain-of-function) το 2018 παρά τη συνεχιζόμενη άρνηση για αυτό…ΣΗΜΕΡΑ!!!

Βίντεο ντοκουμέντο: Όταν ο Δρ. Φάουτσι ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ότι προωθεί τις έρευνες κέρδους – λειτουργίας (gain-of-function) το 2018 παρά τη συνεχιζόμενη άρνηση για αυτό…ΣΗΜΕΡΑ!!!

by _
0 comment 358 views

Βίντεο ντοκουμέντο: Όταν ο Δρ. Φάουτσι ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ότι προωθεί τις έρευνες κέρδους – λειτουργίας (gain-of-function) το 2018 παρά τη συνεχιζόμενη άρνηση για αυτό…ΣΗΜΕΡΑ!!!

Η εκπομπή Alex Jones
2 Ιανουαρίου 2023, 4:03 μ.μ

Θα λογοδοτήσει ποτέ για τα ψέματά του;

Ο Owen Shroyer του Infowars παρουσιάζει πλάνα βίντεο του Δρ Fauci από το 2018, όπου δηλώνει ξεκάθαρα ότι η έρευνα για την απόκτηση λειτουργιών ξεκινά ξανά υπό την ηγεσία του…!!!

Μιλάμε για τις ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ που οδήγησαν στην δημιουργία μιας ομάδος ΧΙΜΑΙΡΙΚΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΩΝ που είναι ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ σε…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

Και αυτός είναι κι ο λόγος που από τη στιγμή κάποιος κάνει το δηλητηριώδες «εμβόλιο», αρχίζει να «κολλάει» έναν κορωνοϊό που είναι γεμάτος…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ-ΑΚΙΔΕΣ!!!

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ότι, μέχρι τώρα, ΗΡΝΕΙΤΟ ο Φαουτσι ότι είχε εμπλακεί ποτέ σε τέτοιου είδους έρευνες!!!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr