Home ΗΠΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ: Οι διελεύσεις ΛΑΘΡΟμεταναστών «πέφτουν» κατακόρυφα αφού η Εθνοφρουρά του Τέξας επεκτείνει τον φράχτη με…συρματόπλεγμα

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ: Οι διελεύσεις ΛΑΘΡΟμεταναστών «πέφτουν» κατακόρυφα αφού η Εθνοφρουρά του Τέξας επεκτείνει τον φράχτη με…συρματόπλεγμα

by _
0 comment 225 views
Οι διελεύσεις ΛΑΘΡΟμεταναστών «πέφτουν» κατακόρυφα αφού η Εθνοφρουρά του Τέξας επεκτείνει τον φράχτη με…συρματόπλεγμα
Οι διελεύσεις ΛΑΘΡΟμεταναστών «πέφτουν» κατακόρυφα αφού η Εθνοφρουρά του Τέξας επεκτείνει τον φράχτη με…συρματόπλεγμα

Οι διελεύσεις ΛΑΘΡΟμεταναστών «πέφτουν» αφού η Εθνοφρουρά του Τέξας επεκτείνει τον φράχτη με…συρματόπλεγμα

Από το προσωπικό του ProTrumpNews
Δημοσιεύθηκε 28 Δεκεμβρίου 2022 στις 1:10 μ.μ

Όταν οι Ρεπουμπλικάνοι θέλουν να εξασφαλίσουν τα σύνορα, το κάνουν.

Οι διαβάσεις μεταναστών έχουν πέσει κατακόρυφα σε ένα τμήμα του κέντρου του Ελ Πάσο, όπου η Εθνική Φρουρά του Τέξας έστησε έναν φράχτη από συρματόπλεγμα.



Η πρώτη λοχίας Σούζαν Ρινγκλ απέδωσε τη μείωση των διελεύσεων μεταναστών στην οπτική αποτροπή του συρματοπλέγματος και των μελών της Εθνικής Φρουράς στα σύνορα.

Σύμφωνα με το Border report:

Οι διελεύσεις μεταναστών έχουν πέσει κατακόρυφα σε ένα τμήμα μήκους μιλίου στο κέντρο του Ελ Πάσο, όπου η Εθνική Φρουρά του Στρατού του Τέξας έχει στήσει σύρμα κονσέρτινας και φορητό φράχτη κατά μήκος του Ρίο Γκράντε.

Ο φρουρός άρχισε να στήνει το φράγμα την περασμένη εβδομάδα σε ένα κενό στο συνοριακό τείχος δυτικά του λιμένα εισόδου Paso del Norte. Σε διάστημα οκτώ ημερών, το συρματόπλεγμα έφτασε σχεδόν σε ένα δεύτερο λιμάνι εισόδου και ο φράκτης με αλυσίδα που αγκυροβολείται από σάκους άμμου εκτείνεται ακόμη πιο μακριά. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι αιτούντες άσυλο δεν μπορούν πλέον να περπατούν σε νερό στο Ρίο Γκράντε και να παραδίδονται σε περιμένοντες πράκτορες της Συνοριακής Περιπολίας σε αυτήν την περιοχή.

«Η διαφορά είναι τεράστια», είπε η 1η Λοχίας, κυρία Σούζαν Ρινγκλ. «Τη 19η, την 20η και την 21η είχαμε μεγάλες ομάδες οικογενειών και ατόμων που ήθελαν να συναντήσουν το σύνορο. Τώρα, είναι σχεδόν μια πόλη-φάντασμα εκεί έξω».

Το απέδωσε στον «οπτικό αποτρεπτικό παράγοντα» του συρματοπλέγματος, των παρκαρισμένων Humvee και των στρατιωτών που περιπολούσαν στην περιοχή με τα ημιαυτόματα τουφέκια τους. Από την Τρίτη, 600 μέλη της φρουράς βρίσκονταν στο Ελ Πάσο για καθήκοντα συνοριακής ασφάλειας που σχετίζονται με την επιχείρηση Lone Star του κυβερνήτη του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ.

Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ απάντησε στην ιστορία δεσμευόμενος να συνεχίσει να προστατεύει τα σύνορα συνεχίζοντας την ανάπτυξη της Εθνικής Φρουράς και διασφαλίζοντας τα σύνορα.

Δήλωση του κυβερνήτου του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ:

Οι διαβάσεις μεταναστών «πέφτουν» στο Ελ Πάσο καθώς η Εθνοφρουρά του Τέξας επεκτείνει τον συρματοπλέγμα.

Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την Εθνική Φρουρά, σύρμα ξυραφιού, μεγάλα κιβώτια κοντέινερ και να χτίζουμε τον τοίχο για να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποτρέψουμε την παράνομη μετανάστευση που προκαλείται από τον Μπάιντεν.

Γιατί δεν έγινε αυτό πριν από χρόνια;

_______________

SOURCE:

SURPRISE: Migrant Crossings “Plummet” After Texas National Guard Expands Barbwire Fence

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr