Home Κορωνοϊος Ο πλήρως εμβολιασμένος εγγονός του Μπομπ Μάρλεϊ πεθαίνει ξαφνικά και απροσδόκητα στα 31 του

Ο πλήρως εμβολιασμένος εγγονός του Μπομπ Μάρλεϊ πεθαίνει ξαφνικά και απροσδόκητα στα 31 του

by _
0 comment 306 views
Ο πλήρως εμβολιασμένος εγγονός του Bob Marley πεθαίνει ξαφνικά και απροσδόκητα στα 31 του
Ο πλήρως εμβολιασμένος εγγονός του Bob Marley πεθαίνει ξαφνικά και απροσδόκητα στα 31 του

Ο πλήρως εμβολιασμένος εγγονός του Bob Marley (Μπομπ Μάρλεϊ) πεθαίνει ξαφνικά και απροσδόκητα στα 31 του

28 Δεκεμβρίου 2022 Sean Adl-Tabatabai

Ο εγγονός του Μπομπ Μάρλεϋ πέθανε από βαριά καρδιακή προσβολή αφού έκανε εμβόλιο για τον COVID.

Ο πλήρως εμβολιασμένος εγγονός του Μπομπ Μάρλεϊ, Τζόζεφ Μέρσα Μάρλεϊ, πέθανε «ξαφνικά και απροσδόκητα» την Τρίτη μετά από μια τεράστια καρδιακή προσβολή. Ήταν μόλις 31 ετών.



Η Express.co.uk αναφέρει: Η Express.co.uk επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του Joseph για σχόλια.

Πριν από 11 ώρες, το WZPP κοινοποίησε στο Instagram: «Σε θλιβερά νέα, ο Jo Mersa Marley, γιος του Stephen Marley, εγγονός του Bob Marley, φέρεται να πέθανε σήμερα από κρίση άσθματος.

«Η οικογένεια του WZPP θα ήθελε να στείλει τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Marley κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής».

Σε άλλη ενημέρωση που ακολούθησε μια ώρα αργότερα, έγραψαν: «Ενημέρωση: Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε ότι ο Jo Mersa Marley, γιος του Stephen Marley και εγγονός του Bob Marley, πέθανε απροσδόκητα από κρίση άσθματος.

«Βρέθηκε στο όχημά του νωρίτερα σήμερα το πρωί. Γνωστός για την επιτυχία του Burn It Down, ο καλλιτέχνης της ρέγκε αφήνει πίσω τη γυναίκα και την κόρη του.

«Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Μάρλεϊ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο Joseph, ο οποίος γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1991, έγινε γνωστός με το αξέχαστο σινγκλ του Burn It Down του 2016, στο οποίο συμμετέχει και ο αδερφός του Yohan.



Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός κυκλοφόρησε επίσης ένα EP με τίτλο Comfortable το 2014 και ένα ντεμπούτο άλμπουμ, Eternal, το 2021.

Ο υπουργός Πολιτισμού, Φύλου, Ψυχαγωγίας και Αθλητισμού της Τζαμάικα έκανε αφιερώρωμα στον εκλιπόντα μουσικό μετά τη θλιβερή είδηση για το θάνατό του.

Η Olivia Grange έγραψε σε δήλωσή της: «Είμαι βαθιά λυπημένη από την είδηση ότι ο καλλιτέχνης Joseph Marley, γιος του σταρ της Reggae, Stephen Marley και εγγονού του super star της Reggae, Bob Marley πέθανε.

«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Stephen, τη μαμά της Jo, τον Kerry, τους Marleys και άλλα μέλη της οικογένειας.

«Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τους φίλους και τους συνεργάτες του Τζόζεφ και για τη μουσική αδελφότητα και τους θαυμαστές της Reggae παντού.

«Ο πρόωρος θάνατός του σε νεαρή ηλικία 31 [χρόνων] είναι μια τεράστια απώλεια για τη μουσική καθώς κοιτάμε την επόμενη γενιά.

«Είθε να βρει την Αιώνια Ειρήνη καθώς θρηνούμε την απώλειά του κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής καλής θέλησης, όταν γιορτάζουμε με την οικογένεια και τους φίλους μας την αγάπη μας ο ένας για τον άλλον».

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Τζαμάικας Mark J. Golding μοιράστηκε επίσης σε μια δήλωση: «Μόλις έμαθα για την τραγική απώλεια του Joseph ‘Jo Mersa’ Marley.

«Ένας ταλαντούχος νεαρός καλλιτέχνης της ρέγκε, γιος του Stephen Marley και εγγονός του Bob Marley σε ηλικία μόλις 31 [χρόνων].

«Η απώλεια ενός παιδιού είναι ένα καταστροφικό πλήγμα που δεν πρέπει να αντιμετωπίσει κανένας γονέας, τα συλλυπητήριά μου για τον Stephen [και] για ολόκληρη την οικογένεια».

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/bob-marleys-fully-jabbed-grandson-dies-suddenly-and-unexpectedly-at-31/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr