Home ΗΠΑ Γνωστός Αμερικανός καθηγητής διεθνούς δικαίου και κάτοχος εμπιστευτικής πληροφόρησης: Το Βαθύ Κράτος και οι Ελίτ σχεδιάζουν νέα επίθεση με μεγάλο βιολογικό όπλο για να μας κρατήσουν υπό το έλεγχο τους

Γνωστός Αμερικανός καθηγητής διεθνούς δικαίου και κάτοχος εμπιστευτικής πληροφόρησης: Το Βαθύ Κράτος και οι Ελίτ σχεδιάζουν νέα επίθεση με μεγάλο βιολογικό όπλο για να μας κρατήσουν υπό το έλεγχο τους

by _
0 comment 326 views

Γνωστός Αμερικανός καθηγητής διεθνούς δικαίου και κάτοχος εμπιστευτικής πληροφόρησης: Το Βαθύ Κράτος και οι Ελίτ σχεδιάζουν νέα επίθεση με μεγάλο βιολογικό όπλο για να μας κρατήσουν υπό το έλεγχο τους

Η εκπομπή του Alex Jones
28 Δεκεμβρίου 2022, 4:00 μ.μ


Αυτή είναι μια κόκκινη προειδοποίηση για τους ανθρώπους της Γης ότι η απαίσια παγκόσμια ελίτ πρόκειται να εξαπολύσει μια άλλη πανδημία για να εισαγάγει την τεχνοκρατία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους.

Οι παγκοσμιοποιητές προετοιμάζονται για την απελευθέρωση του «μεγάλου» για να μπορέσουν να «μας κρατήσουν όλους υπό έλεγχο»

Ο Δρ Φράνσις Μπόιλ, συγγραφέας του Νόμου για τα Βιολογικά Όπλα των ΗΠΑ, μίλησε στο The Alex Jones Show την Τετάρτη για να αναλύσει το σχέδιο του Deep State να κυκλοφορήσει ένα νέο βιοόπλο ως μέρος της παγκοσμιοποίησης της ατζέντας Great Reset.

Σε αυτή την πρωτοποριακή συνομιλία, ο Δρ Φράνσις Μπόιλ (Francis Boyle) αποκαλύπτει ότι η επόμενη πανδημία θα βγει από τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου και ότι οι παγκοσμιοποιητές προετοιμάζονται για την απελευθέρωση του «μεγάλου» ώστε να μπορούν «να μας κρατήσουν όλους υπό έλεγχο και υπό την κυριαρχία του ΠΟΥ, του Bill Gates, της Big Pharma, της βιομηχανίας βιοπολέμου και της κινεζικής κομμουνιστικής κυβέρνησης».

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ –  Για περισσότερα για τον Δρ. Μπόιλ, διαβάστε επίσης τα εξής…

Αρχικός συντάκτης του νόμου κάτα των βιολογικών ὀπλων των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο κορονοϊού είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που περιέχει το HIV!!!» Τον επιβεβαιώνει το BBC!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΙΛΙΝΟΙΣ FRANCIS BOYLE ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Αποκλειστικό: Εμπειρογνώμονας βιολογικών όπλων αποκαλύπτει βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία και την Κίνα που διευθύνονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ!!!

Δείτε τώρα την εκπομπή…

 

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/un-insider-deep-state-planning-new-bioweapon-release/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr