Home ΔΙΕΘΝΗ Αποκλειστικό: Εμπειρογνώμονας βιολογικών όπλων αποκαλύπτει βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία και την Κίνα που διευθύνονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ!!!

Αποκλειστικό: Εμπειρογνώμονας βιολογικών όπλων αποκαλύπτει βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία και την Κίνα που διευθύνονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 273 views

Αποκλειστικό: Εμπειρογνώμονας βιολογικών όπλων αποκαλύπτει βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία και την Κίνα που διευθύνονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ!!!

Η εκπομπή του Alex Jones
15 Μαρτίου 2022, 12:50 μ.μ

Ο Δρ Φράνσις Μπόιλ μοιράζεται την άποψή του για τις αμφιλεγόμενες βιολογικές εγκαταστάσεις…

Ο Δρ Φράνσις Μπόιλ (Dr. Francis Boyle) μίλησε με τον Owen Shroyer του Infowars μέσω Skype τη Δευτέρα για να δώσει την ανάλυσή του σχετικά με τα βιοεργαστήρια που διοικούνται από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) είχαμε πάρει συνέντευξη από τον Δρ. Μπόιλ τον Νοεμ. του 2020 σχετικά με όλα αυτά τα…ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ σε σχέση με την προέλευση του…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Αρχικός συντάκτης του νόμου κάτα των βιολογικών ὀπλων των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο κορονοϊού είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που περιέχει το HIV!!!» Τον επιβεβαιώνει το BBC!!! για περισσότερα.

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε εδώ είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ πως μερικά από αυτά τα περιβόητα και διεθνώς δρώντα βιολογικά των ΗΠΑ δεν ευρίσκονται μόνο στην Ουκρανία και την Ευρώπη, αλλά και στην….ΚΙΝΑ!!! Το COVID-19 ήταν ένα οπλοποιημένο παθογόνο που είχε αρχικά αναπτυχθεί σε ένα…ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ στο…ΓΙΟΥΧΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!! Άρα, η ύπαρξη ενος τέτοιου εργαστηρίου όχι μόνο ήταν ΓΝΩΣΤΗ στην κινεζινή κυβέρνηση, αλλά λειτουργούς ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΆΡΑ, αυτά που λένε οι Κινέζοι για όλα αυτά τα βιο-εργασρήρια των ΗΠΑ σε’ κείνη τη γνωνία του κόσμου και πως οι ΗΠΑ τους «απειλεί, με αυτά είναι ΜΟΝΟΝ…ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ, μιας και ήταν οι ΙΔΙΟΙ που άρχισαν την ανάπτυξη του ίδιου του…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ επι…ΟΜΠΑΜΑ και τούτο μάλιστα…ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΔΑΦΟΣ!!!

Η ΚΙΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ…ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΒΙΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ!!!

Πιο συγκεκριμένα, ο Δρ. Μπόιλ είπε τα εξής κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Infowars…

Με βάση τις γνώσεις, την κρίση και την εμπειρία μου, και όλα όσα έχω δει στο δημόσιο αρχείο μέχρι στιγμής, αυτά είναι όπλα βιολογικού πολέμου, που συχνά εξυπηρετούν εργαστήρια όπλων βιολογικού πολέμου που έχουν δημιουργηθεί από το Πεντάγωνο. Θυμηθείτε ότι το Πεντάγωνο δεν κάνει ιεραποστολικό έργο. Σκοτώνει ανθρώπους.

Και γι’ αυτό είναι εκεί (στην Ουκρανία και αλλού). Και τώρα έχω δει μερικά από τα έγγραφα που προσκόμισε η ρωσική κυβέρνηση σχετικά με αυτό. Ναι, φαίνεται ότι αυτό ακριβώς έκαναν. Πράγματι υπάρχει ένα BSL3 στην πόλη της Οδησσού της Ουκρανίας. Αν κοιτάξετε σε ιστότοπους για BSL3, θα δείτε ότι ερευνούν, αναπτύσσουν, δοκιμάζουν και αποθηκεύουν κάθε είδος φρικτού όπλου βιολογικού πολέμου ναζιστικού τύπου που μπορείτε ενδεχομένως να φανταστείτε χρησιμοποιώντας γενετική μηχανική DNA, έρευνα κέρδους λειτουργίας ( ή αυξημένης λειτουργικότητος, στα αγγλικά, gain-of-function) και συνθετική βιολογία. Το οποίο, παρεμπιπτόντως, κάλυψα στον Νόμο μου για τα Βιολογικά Όπλα κατά της Τρομοκρατίας του 1989. Κάθε πολίτης των ΗΠΑ και/ή κάτοικος που εμπλέκεται σε αυτές τις δραστηριότητες υπόκειται σε ισόβια κάθειρξη σύμφωνα με το νόμο.

Υπάρχει μια ολοκληρωμένη πολιτική της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και του αμερικανικού Πενταγώνου εδώ και αρκετό καιρό για να περικυκλώσουν τη Ρωσία με εργαστήρια βιολογικού πολέμου. Τα έχουμε και στην κεντρική Ασία. Το έκαναν για να προτάξουν βιολογικά όπλα πολέμου εναντίον των Ρώσων. Το μοτίβο που έχει αναπτυχθεί εδώ είναι πολύ σαφές.

Αυτά τα εργαστήρια είναι πολύ επικίνδυνα και πρέπει να απολυμανθούν από Ρώσους ειδικούς βιολογικού πολέμου. Δεν μπορείς απλώς να τους ανατινάξεις. Κάναμε αυτό το λάθος κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ του Ιράκ και του Ιράν όπου δώσαμε στο CDC 40 αποστολές βιολογικών όπλων πολέμου στον Σαντάμ Χουσεΐν με την ελπίδα και την προσδοκία ότι θα τα χρησιμοποιούσε εναντίον του Ιράν, κάτι που έκανε.

Όταν τελείωσε ο πόλεμος, απλώς διετάξαμε τα στρατεύματά μας να ανατινάξουν αυτά τα βιολογικά εργαστήρια και, στη διαδικασία, μολύναμε πολλούς από τους δικούς μας Αμερικανούς στρατιώτες! Αυτά τα εργαστήρια πρέπει να αντιμετωπίζονται πολύ προσεκτικά. Πρέπει να τεθούν μόνιμα εκτός λειτουργίας για οποιοδήποτε σκοπό. Δεν εξυπηρετούν κανένα νόμιμο ιατρικό ή επιστημονικό σκοπό.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορούσε να οργανώσει μια ψεύτικη, χημική επίθεση στην Ουκρανία και στη συνέχεια να την κατηγορήσει στους Ρώσους. Αυτό θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως πρόσχημα για να εμπλακούν άμεσα οι Ηνωμένες Πολιτείες στον πόλεμο κατά της Ρωσίας, όπως υπονοήθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα από στελέχη της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Ήταν ο Πρόεδρος Ronald Reagan που διόρισε για πρώτη φορά τον Fauci Dr. Fauci επικεφαλής του προγράμματος βιολογικών όπλων των Ηνωμένων Πολιτειών. Φυσικά χρόνια αργότερα γνωρίζουμε τώρα ότι ο Δρ Fauci και οι συνεργάτες του δημιούργησαν επίσης το COVID-19 που είναι επίσης ένα βιολογικό όπλο.

Φυσικά και η Κίνα εμπλέκεται σε αυτά τα βιολογικά εργαστήρια. Για παράδειγμα, η κυρία των νυχτερίδων από την Ουχάν (Wuhan) εκπαιδεύτηκε σε ένα βιολογικό εργαστήριο των ΗΠΑ του Galveston του Τέξας. Οι Βρετανοί κάνουν αυτό το είδος δουλειάς, το ίδιο κάνουν και οι Γάλλοι, οι Ισραηλινοί, κ.λπ.

Όσον αφορά τη βασίλισσα των νυχτερίδων από τη Γουχάν της Κίνας, πήρε έναν συνθετικά κατασκευασμένο βιολογικό οργανισμό από ένα βιολογικό εργαστήριο στη Γουχάν και στη συνέχεια τον μετέφερε στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και στη συνέχεια του έδωσε κάποιες ιδιότητες κέρδους λειτουργίας (gain-of-function) υπό την αιγίδα του Ραλφ Μπάρικ εκεί. 

Η διοίκηση τροφίμων και φαρμάκων συμμετείχε επίσης σε όλα αυτά.

Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ συμμετείχε επίσης στη δημιουργία του βιολογικού όπλου COVID-19. Πράγματι, το Χάρβαρντ ήταν ένα από τα ιδρύματα που χρηματοδότησε το βιολογικό εργαστήριο στην Γουχάν της Κίνας. Ο πρόεδρος του τμήματος χημείας του Χάρβαρντ, Τσαρλς Λίμπερ, εργάστηκε επίσης στο εργαστήριο της Γουχάν, με ειδίκευση στη νανοτεχνολογία. Εργάστηκε επίσης για το αμερικανικό Πεντάγωνο στο Fort Detrick δημιουργώντας βιολογικά όπλα εκεί χρησιμοποιώντας νανοτεχνολογία.

Δείτε τώρα τη συνέντευξη!….

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr