Home Greek News Πέθανε ξαφνικά 61 ετών ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Δεν είχε προβλήματα υγείας και ήταν μόλις 61 ετών.

Πέθανε ξαφνικά 61 ετών ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Δεν είχε προβλήματα υγείας και ήταν μόλις 61 ετών.

by _
0 comment 345 views
Πέθανε ξαφνικά 61 ετών ο πρόεδρος της ΠΑΕ
Πέθανε ξαφνικά 61 ετών ο πρόεδρος της ΠΑΕ

Πέθανε ξαφνικά 61 ετών ο πρόεδρος της ΠΑΕ

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης με τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου της κυανόλευκης ΠΑΕ, Ιωάννη Παξιβανάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 16 Δεκ. 2022 από ανακοπή!

Ο Ιωάννης Παξιβανάκης δεν είχε προβλήματα υγείας και ήταν μόλις 61 ετών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλν Σμύρνης πήγαινε καθημερινά στις προπονήσεις, αλλά η απουσία του το πρωί της Παρασκευής από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας προκάλεσε απορίες μέχρι να γίνει γνωστό ο μοιραίο.



Ο Παξιβανάκης ήταν αντιναύαρχος ε.α. και πρώην υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ.  Ανέλαβε καθήκοντα προέδρου του Δ.Σ. στη διοίκηση Μονεμβασιώτη τον Ιανουάριο του 2020 όταν και αποστρατεύτηκε, ενώ συμμετείχε σε όλες τις αποστολές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ως αρχηγός και υπεύθυνος ασφαλείας.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης θρηνεί για τον ξαφνικό χαμό του προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ, Γιάννη Παξιβανάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα. 

Γεννημένος στις 30 Ιουνίου 1962 με καταγωγή από τη Σμύρνη ήταν πρόεδρος του ΔΣ από τον Ιανουάριο του 2020. Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν το μεγάλο του πάθος με το οποίο ασχολήθηκε αμέσως μετά την αποστρατεία του. 

Ήταν εξαιρετικός αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αντιναύαρχος που αποστρατεύθηκε το 2020, ενώ είχε διατελέσει Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ. Έχει υπηρετήσει σε μάχιμες μονάδες του ΠΝ ως Αξιωματικός Επιστασιών, Διευθυντής Διευθύνσεων και ως Ύπαρχος και Κυβερνήτης. 

Επίσης είχε υπηρετήσει ως Επιτελής – Τμηματάρχης – Διευθυντής σε υπηρεσίες ΑΣ – ΓΕΠΝ – ΓΕΝ – ΓΕΕΘΑ – Διοικητής στο ΣΔΑΜ – ΣΓ ΑΝΥΕΘΑ καθώς και Υπαρχηγός ΓΕΝ. Είχε ακόμα υπηρετήσει στο CC Mar Naples και στο STRIKFOR NATO (Λισαβόνα).

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του».

ΠΗΓΗ >> https://www.flogasport.gr/wp-content/themes/yootheme/cache/5c/paxi-5c73b90a.webp

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr