Home Κορωνοϊος Έκθεση της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας λέει ότι μπορεί να αρρωστήσεις ή να πεθάνεις…ΜΕΤΑ το μπόλι Pfizer

Έκθεση της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας λέει ότι μπορεί να αρρωστήσεις ή να πεθάνεις…ΜΕΤΑ το μπόλι Pfizer

by _
0 comment 278 views
Έκθεση της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας λέει ότι μπορεί να αρρωστήσεις ή να πεθάνεις…ΜΕΤΑ το μπόλι Pfizer
Έκθεση της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας λέει ότι μπορεί να αρρωστήσεις ή να πεθάνεις…ΜΕΤΑ το μπόλι Pfizer

Έκθεση της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας λέει ότι μπορεί να αρρωστήσεις ή να πεθάνεις…ΜΕΤΑ το μπόλι Pfizer

27 Δεκεμβρίου 2022 Niamh Harris

Η αρχή για την ασφάλεια των φαρμάκων της Νέας Ζηλανδίας, η Medsafe, εξέδωσε μια νέα έκθεση δηλώνοντας ότι μερικοί άνθρωποι θα νοσήσουν “κατά τύχη” από μια νέα ασθένεια ή θα πεθάνουν λίγο μετά τη λήψη από το Pfizer Covid

Στη συνέχεια συμβουλεύουν ότι δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό.



Ωστόσο, παρά τα όσα λέει η Medsafe, φαίνεται να υπάρχουν αρκετοί λόγοι ανησυχίας.

Το Expose αναφέρει: Επί του παρόντος, οι θάνατοι για όλες τις αιτίες είναι 15% πάνω από αυτό που συνήθως παρατηρείται στη Νέα Ζηλανδία. Και μια ανάλυση χρονοσειρών των δεδομένων της Νέας Ζηλανδίας (“NZ”) υποστηρίζει μια σχέση μεταξύ εμβολιασμού mRNA και θανάτου.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2022, η Medsafe (NZ Medicines and Medical Devices Safety Authority) δημοσίευσε την 46η έκθεσή της για την ασφάλεια των εμβολίων Covid με τίτλο «Ανεπιθύμητα συμβάντα μετά την ανοσοποίηση με εμβόλια COVID-19». Η έκθεση κάλυπτε σήματα ασφαλείας έως τις 30 Νοεμβρίου 2022.

Αυτή η έκθεση περιείχε νέες συμβουλές σχετικά με τον κίνδυνο θανάτου μετά από εμβολιασμό με mRNA. Η αξιολόγηση της Medsafe ξεκίνησε ως εξής:

Κατά τύχη, μερικοί άνθρωποι θα εμφανίσουν νέες ασθένειες ή θα πεθάνουν από μια προϋπάρχουσα κατάσταση λίγο μετά τον εμβολιασμό, ειδικά εάν είναι ηλικιωμένοι. Επομένως, μέρος της διαδικασίας ανασκόπησής μας περιλαμβάνει τη σύγκριση των φυσικών ποσοστών θνησιμότητας με τα παρατηρούμενα ποσοστά θνησιμότητας μετά τον εμβολιασμό, για να καθοριστεί εάν υπάρχουν συγκεκριμένες τάσεις ή μοτίβα που μπορεί να υποδηλώνουν ανησυχία για την ασφάλεια του εμβολίου.

Η έκθεση έρχεται μετά από μήνες εικασιών σχετικά με επίπεδα ρεκόρ υπερβολικής θνησιμότητας από κάθε αιτία στη Νέα Ζηλανδία που επηρεάζει όλες τις ηλικίες, που επί του παρόντος είναι 15% πάνω από τα ιστορικά επίπεδα.

Μετά την απόρριψη των ειδήσεων-βόμβα, το Medsafe περνάει από μια εντελώς ψεύτικη και αντιεπιστημονική διαδικασία που έχει σχεδιαστεί για να καθησυχάσει το κοινό ότι δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχεί. Το Medsafe συγκρίνει τον αριθμό των θανάτων που αναφέρθηκαν στο CARM (Κέντρο Παρακολούθησης Ανεπιθύμητων Ενεργειών) εντός 21 ημερών από τον εμβολιασμό με το βασικό ποσοστό θανάτων από φυσικά αίτια. Με αυτόν τον τρόπο, παραλείπει να αναφέρει (αλλά το κάνει αλλού) ότι οι αναφορές CARM είναι εθελοντικές και υποδηλώνονται μαζικά κατά έναν εκτιμώμενο παράγοντα 20 φορές. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως καθησυχαστικό σχετικά με αυτήν την αναφορά ασφάλειας.



Υπάρχουν άλλοι λόγοι ανησυχίας; Ναι πολλα:
1. Η Medsafe αναφέρει «Δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι για τα εμβόλια Vaxzevria ή Nuvaxovid». Γιατί λοιπόν συμβαίνουν μετά το εμβόλιο της Pfizer;

2. Οι αυτοψίες δεν διενεργούνται συνήθως στη Νέα Ζηλανδία μετά από θανάτους κοντά στον εμβολιασμό. Μια πρόσφατα δημοσιευμένη γερμανική μελέτη «Βασισμένη σε αυτοψία ιστοπαθολογικός χαρακτηρισμός της μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2» αναφέρει ότι το 16% των θανάτων εντός 20 ημερών από τον εμβολιασμό με mRNA εμφανίζουν οριστικά αιτιολογικά συμπτώματα οξείας μυοκαρδίτιδας, μια γνωστή ανεπιθύμητη ενέργεια της Pfizer Covid εμβολιασμός. Γιατί λοιπόν δεν γίνεται καμία συντονισμένη προσπάθεια εδώ στη Νέα Ζηλανδία για διερεύνηση με αυτοψίες ρουτίνας;

3. Το Υπουργείο Υγείας αρνείται/παραλείπει επανειλημμένα να καταγράψει την κατάσταση του εμβολίου στα πιστοποιητικά θανάτου ή να καταστήσει υποχρεωτική την αναφορά CARM. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολη την επιστημονική και αξιόπιστη διερεύνηση οποιασδήποτε αιτιολογικής σχέσης μεταξύ εμβολιασμού mRNA και θανάτου ή σοβαρής ασθένειας. Στις 17 Δεκεμβρίου 2021, ο διευθυντής του προγράμματος ανοσοποίησης κατά του Covid μου έγραψε εκ μέρους της Δρ. Ashley Bloomfield, Γενικού Διευθυντή Υγείας, λέγοντας ότι «Δεν απαιτείται ακριβής μέτρηση όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών».

Υπό το φως της χθεσινής παραδοχής του Medsafe, αυτό είναι καταδικαστικό. Απίστευτα, ο Δρ Μπλούμφιλντ μόλις διορίστηκε ο εναρκτήριος πρόεδρος ενός νέου ινστιτούτου αντίκτυπου δημόσιας πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Όκλαντ, προτείνοντας τη μετάφραση και την εφαρμογή έρευνας σε πολιτικές που επηρεάζουν άμεσα τις κοινότητες – αλλά δεν συμφωνεί με την ακρίβεια;;; Οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν, ειδικά οι ακαδημαϊκοί.

4. Η Medsafe υποστηρίζει ότι η χρονική συσχέτιση μεταξύ θανάτων και εμβολιασμού δεν αποδεικνύει αιτιολογική σχέση μεταξύ τους. Μαζί με τον επιδημιολόγο καθηγητή Μάικλ Μπέικερ, προτείνουν ότι η μόλυνση από τον Covid ή οι προϋπάρχουσες παθήσεις υγείας είναι πιο πιθανό να συνδέονται αιτιολογικά με θανάτους μετά τον εμβολιασμό. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν και άλλες σχετικές αναλύσεις που μπορούν να καθορίσουν εάν υπάρχει σχέση μεταξύ του εμβολιασμού με mRNA και των θανάτων κατά προσέγγιση. Μεταξύ αυτών, ισχυρές τεχνικές ανάλυσης χρονοσειρών μπορούν να ανακαλύψουν εάν οι θάνατοι συμβαίνουν σταθερά κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων χρονικών διαστημάτων μετά τον εμβολιασμό. Αυτό θα παρείχε ισχυρή υποστήριξη για μια αιτιώδη σχέση.

Μεταξύ των εθνών του κόσμου, η Νέα Ζηλανδία βρίσκεται σε μοναδική θέση για να αναλάβει αυτό το είδος ανάλυσης. Το 2021 η Νέα Ζηλανδία είχε πολύ λίγες λοιμώξεις από Covid (σχεδόν καμία), αλλά η πλειοψηφία του πληθυσμού εμβολιάστηκε σε μια περίοδο οκτώ μηνών. Ως εκ τούτου, οι θάνατοι που καταγράφηκαν κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2021 στη Νέα Ζηλανδία δεν μπορούν να αποδοθούν σε καμία επίδραση της μόλυνσης από τον Covid.



Προκαταρκτικά δεδομένα από το 2021 έχουν αναλυθεί για να διερευνηθεί η πρόταση ότι ο εμβολιασμός με mRNA είχε ως αποτέλεσμα θανάτους. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια σημαντική (p=0,045) σχέση μεταξύ του αριθμού των εμβολίων που χορηγήθηκαν ανά εβδομάδα και των εβδομαδιαίων θανάτων σε καθυστέρηση μίας εβδομάδας. Με άλλα λόγια, υπάρχει μια στατιστικά σημαντική αυξημένη πιθανότητα θανάτου μέσα σε λίγες ημέρες από τον εμβολιασμό. Κατεβάστε τη μελέτη ΕΔΩ. Παρά τον προκαταρκτικό χαρακτήρα των δεδομένων αυτής της μελέτης, τα ευρήματα αυτής της μελέτης είναι συνεπή με τα ευρήματα των γερμανικών αυτοψιών. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να υπάρξει πιο αυστηρή μελέτη των αποθηκευμένων δεδομένων για περαιτέρω έλεγχο αυτών των ευρημάτων.

Υπάρχουν άλλες απλές μέθοδοι για την ανάλυση των δεδομένων θανάτου. Για παράδειγμα, λαμβάνοντας την ημερομηνία εμβολιασμού για κάθε άτομο ως πλασματικό χρονικό σημείο γύρω από το οποίο μπορούν να αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα θανάτου για ολόκληρες κοόρτες ατόμων. Αυτό θα αποκάλυπτε εάν τα ποσοστά θνησιμότητας πριν και μετά τον εμβολιασμό διαφέρουν.

5. Η ανάλυση χρονοσειρών δεν αποκλείει την πιθανότητα να συμβαίνουν άλλοι θάνατοι σε μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα μετά από μια ημερομηνία εμβολιασμού ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού με mRNA. Τα πρωτοφανή ποσοστά θνησιμότητας από όλες τις αιτίες υποδηλώνουν ότι αυτό είναι πιθανό να συμβαίνει. Δυστυχώς, το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας δεν δημοσιοποιεί στοιχεία για τα αίτια της νοσηλείας ανά κατηγορία ασθένειας. Υπάρχουν στοιχεία που έχουμε αναφέρει προηγουμένως με βάση τα προσωπικά δεδομένα της άμυνας και τις στατιστικές ασφάλισης των Η.Π.Α., καθώς και τα δεδομένα του UK ONS, που υποδεικνύουν ότι η συχνότητα εμφάνισης νευρολογικών διαταραχών, καρκίνων, καρδιακών συμβαμάτων και εγκεφαλικών επεισοδίων έχει αυξηθεί.

Η θέση της Medsafe σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων έχει σαφώς μετατοπιστεί κατά τη διάρκεια των δύο μηνών από την τελευταία δημοσίευση έκθεσης ασφάλειας, αλλά έχει συνειδητοποιήσει τη σημασία των πιο αξιόπιστων αιτιολογικών αξιολογήσεων; Προφανώς όχι. Το κοινό της Νέας Ζηλανδίας παραμένει στο σκοτάδι σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων, όπως τα τελευταία δύο χρόνια. Οι ήπιες διαβεβαιώσεις ασφάλειας συνεχίζονται χωρίς βάση στην πραγματικότητα.

Μπορεί ο εμβολιασμός με mRNA να αποτελέσει συμβάν πυροδότησης θανάτου εάν είστε ήδη άρρωστος ή ηλικιωμένος;
Η διατύπωση της προειδοποίησης Medsafe της 14ης Δεκεμβρίου είναι περίεργη και διφορούμενη: «..μερικοί άνθρωποι θα εμφανίσουν νέες ασθένειες ή θα πεθάνουν από μια προϋπάρχουσα κατάσταση λίγο μετά τον εμβολιασμό, ειδικά εάν είναι ηλικιωμένοι». Άρα, οι ηλικιωμένοι είναι ιδιαίτερα πιθανό να πεθάνουν μετά τον εμβολιασμό λόγω εμβολιασμού ή επειδή είναι ηλικιωμένοι; δεν μας λένε.

ΠΗΓΗ >>

New Zealand Government Report Says You Might Get Ill Or Die After Pfizer mRNA Jab

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr