Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝΔΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΖΕΤΑΙ…

ΔΕΝΔΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΖΕΤΑΙ…

by _
0 comment 232 views

ΔΕΝΔΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΖΕΤΑΙ…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Έγραφα στις 19 Νοεμβρίου 2022, πως:

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν ήταν καθόλου ήρεμο για το Μέγαρο του Μαξίμου και τον ένοικό του Κυριάκο Μητσοτάκη! Η ταραχή του Πρωθυπουργού συντελείται από τον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια. Ο οποίος έγινε “Τούρκος” στην πληροφορία της παρακολούθησής του από το λογισμικό Predator επί ένα χρόνο. Έτσι φημολογήθηκε πως σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών και στην οποία συμμετείχαν στενοί συνεργάτες του  Νίκου Δένδια, κυρίαρχο θέμα ήταν το ενδεχόμενο παραίτησης του Υπουργού Εξωτερικών!

Βέβαια θεωρούμε πως αυτό ήταν ένα πυροτέχνημα από πλευράς Νίκου Δένδια, προκειμένου να λάβει το ηχηρό μήνυμα ο Πρωθυπουργός!

Ο Νίκος Δένδιας ποτέ βεβαίως δεν έκρυψε την φιλοδοξία του να γίνει μια ημέρα αρχηγός της ΝΔ και ακολούθως Πρωθυπουργός! Αυτή η επιθυμία του ενισχύθηκε από το υψηλό πόστο που κατέχει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και λόγω των πολιτικών ισχυρών γνωριμιών που δημιουργήθηκαν μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών!

ΔΙΑΒΑΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >

ΔΕΝΔΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΖΕΤΑΙ…

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr