Home ΗΠΑ Η κυρία Kari Lake κατέθεσε μήνυση γεμάτη με στοιχεία που αμφισβητούν τα δόλια αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών στην Αριζόνα

Η κυρία Kari Lake κατέθεσε μήνυση γεμάτη με στοιχεία που αμφισβητούν τα δόλια αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών στην Αριζόνα

by _
0 comment 383 views

Πίστωση εικόνας: Joshua Lott/The Washington Post μέσω Getty Images

Η κυρία Kari Lake κατέθεσε μήνυση γεμάτη με στοιχεία που αμφισβητούν τα δόλια αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών στην Αριζόνα

από τον Jamie White
10 Δεκεμβρίου 2022, 1:15 μ.μ

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος κυβερνήτης ισχυρίζεται ότι εκατοντάδες χιλιάδες παράνομα ψηφοδέλτια, το 59% των αστοχιών των μηχανών ψηφοφορίας και δεκάδες χιλιάδες παράνομες επιστολικές φήφοι οδήγησαν σε νοθευμένες εκλογές.

Η Ρεπουμπλικάνα υποψήφια κυβερνήτις Κάρι Λέικ κατέθεσε μήνυση την Παρασκευή κατά εκλογικών αξιωματούχων αμφισβητώντας τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών της Αριζόνα.

Η μήνυση 68 σελίδων που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας Maricopa περιγράφει «εσκεμμένο παράπτωμα» σχετικά με παράνομες καταμετρήσεις ψήφων, αποτυχίες απαιτήσεων υπογραφών επιστολικών ψήφων, δυσλειτουργίες μηχανών ψηφοφορίας και παραβιάσεις της ελευθερίας του λόγου από την Υπουργό Εσωτερικών Υποθέσων της Αριζόνα κα. Katie Hobbs, Δημοκρατική αντίπαλο της Kari Lake στις ενδιάμεσες εκλογές της Αριζόνα.

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι ο αριθμός των παράνομων ψήφων που δόθηκαν στις εκλογές «υπερβαίνει κατά πολύ το περιθώριο των 17.117 ψήφων» μεταξύ Λέικ και Χομπς.

«Μάρτυρες που ήταν παρόντες… έδειξαν ότι εκατοντάδες χιλιάδες παράνομα ψηφοδέλτια μόλυναν τις εκλογές στην κομητεία Maricopa», υποστηρίζει η μήνυση.



Η μήνυση ισχυρίζεται επίσης ότι «δεκάδες χιλιάδες ψηφοδέλτια μέσω αλληλογραφίας και που ρίχνουν στα κουτιά» δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις υπογραφής.

Επιπλέον, η καταγγελία υπογράμμισε το γεγονός ότι 132 από τα 223 κέντρα ψηφοφορίας της κομητείας, το 59%, επηρεάστηκαν από τα μηχανήματα καταγραφής που είχαν βλάβη, πολύ περισσότερα από τα 70 που αναγνώρισαν οι αξιωματούχοι της κομητείας.

Από τους Arizona-Sun Times:

Η μήνυση υποστήριξε ότι μεταξύ 15.603 και 29.257 Ρεπουμπλικάνοι στερήθηκαν το δικαίωμα ψήφου που θα ψήφιζαν τον Λέικ, σύμφωνα με έναν υπολογισμό που έκανε ο αναλυτής δεδομένων Richard Baris του Big Data Poll, ο οποίος εξέτασε τους ψηφοφόρους σχετικά με το αν αντιμετώπισαν προβλήματα την ημέρα των εκλογών. Λόγω του εξαιρετικά υψηλού αριθμού των Ρεπουμπλικανών που ψήφισαν αυτοπροσώπως την ημέρα των εκλογών, αυτές οι ψήφοι αναμενόταν να πέσουν κάτα 70 τοις εκατό στην Λέικ, 30 τοις εκατό στην Χομπς.

Η καταγγελία ανέφερε ότι 132 από τα 223 κέντρα ψηφοφορίας της κομητείας, ή το 59 τοις εκατό, επηρεάστηκαν, πολύ περισσότερα από τα 70 που αναγνώρισαν οι αξιωματούχοι της κομητείας. Εξέτασε τους αξιωματούχους των εκλογών της κομητείας ελαχιστοποιώντας το πρόβλημα, αρνούμενος να αναγνωρίσει την πλήρη έκτασή του, όπως τις μεγάλες ουρές ή πόσο καιρό συνεχίστηκε μέχρι την ημέρα, και παρείχε ένορκες βεβαιώσεις από ψηφοφόρους σχετικά με το πόσο καιρό περίμεναν στην ουρά. Ανέφερε μαρτυρία σχετικά με πολλούς ψηφοφόρους που έφυγαν χωρίς να ψηφίσουν. Η μήνυση ανέφερε επίσης τη σύζευξη των ψηφοδελτίων που διαβάστηκαν λάθος, γνωστά ως ψηφοδέλτια «Θύρα 3», με ψηφοδέλτια σε πίνακα.

Ο ειδικός στον κυβερνοχώρο Clay Parikh δήλωσε επίσης «ότι λόγω της έλλειψης πιστοποίησης ορισμένων από τα συστήματα ψηφοφορίας, των πολυάριθμων διαδικαστικών παραβιάσεων, της εκτεταμένης αποτυχίας της διαδικασίας ταξινόμησης, της αποτυχίας παροχής κατάλληλων οδηγιών για τον χειρισμό του προβλήματος μετά την έναρξή του και εσφαλμένων εξηγήσεων που δόθηκαν στο κοινό, οι εκλογικές αποτυχίες «μπορούν να χαρακτηριστούν μόνο ως σκόπιμες», ανέφεραν οι Arizona-Sun Times.



Η μήνυση ανέφερε επίσης παραβιάσεις της ελευθερίας του λόγου από το γραφείο της κυρίας Χομπς, η οποία είναι υπουργός Εξωτερικών της Αριζόνα, και άλλους αξιωματούχους, κάνοντας το Twitter να λογοκρίνει τις εκλογικές πληροφορίες, όπως αποκαλύπτεται από τα αρχεία Twitter του Έλον Μασκ.

«Έχουμε παρουσιάσει στοιχεία που δείχνουν αναμφισβήτητα ότι αυτές οι εκλογές κλάπηκαν με παράνομες ψήφους και πιθανώς δόλιες ψήφους», είπε ο Kurt Olsen, ένας από τους δικηγόρους που κατέθεσαν τη μήνυση, στο The Gateway Pundit.

Ο Λέικ ζήτησε ιατροδικαστικό έλεγχο των προβλημάτων του εκτυπωτή-ταμπελοποιητή, μια επιθεώρηση των ψηφοδελτίων και των αρχείων εγγραφής ψηφοφόρων – συμπεριλαμβανομένων των υπογραφών – αποκλεισμό των παράνομων ψήφων και επανάληψη των εκλογών.

Αυτό έρχεται αρκετές ημέρες αφότου h Χομπς επικύρωσε τις εκλογές.

Δείτε το έγγραφο της μήνυσης …

Election Contest Kari Lake by Jordan Conradson

 

ΠΗΓΗ >>

https://www.infowars.com/posts/kari-lake-files-lawsuit-packed-with-evidence-challenging-fraudulent-arizona-midterm-election-results/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr