Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πολιτικές επιθέσεις του ζεύγους Καϊλή – Τζιόρτζι σε ηγέτες και συμμάχους της Ελλάδος, οι οποίες ευνοούσαν το Κατάρ και την….Τουρκία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πολιτικές επιθέσεις του ζεύγους Καϊλή – Τζιόρτζι σε ηγέτες και συμμάχους της Ελλάδος, οι οποίες ευνοούσαν το Κατάρ και την….Τουρκία

by _
0 comment 888 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πολιτικές επιθέσεις του ζεύγους Καϊλή – Τζιόρτζι σε ηγέτες και συμμάχους της Ελλάδος

Αυτός είναι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραγκίσκο Τζιόρτζι! Είναι προφανές ότι οι μυστικές και οι φανερές υπηρεσίες των κρατών γνώριζαν την σχέση του με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή. Αυτή είναι η σελίδα του συλληφθέντος στο instagramm:

Instagramm

Δεν θα βρείτε ούτε μια φωτό με την Καϊλή. Στο twitter τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Δεν υπάρχει αναφορά συγγένειας αλλά υπάρχουν πολλαπλά retweets μεταξύ του ζευγαριού. Σήμερα λοιπόν θα κάνω μια καθαρά πολιτική ανάλυση, μετά το χτεσινό μου άρθρο εδώ. Ο Τζιόρζι λοιπόν, έκανε διάφορα τουίτς παρά την θεσμική του ιδιότητα ως σύμβουλος Ιταλού ευρωβουλευτή. Πολύ φλογερά μάλιστα. Μόνο που τα φλογερά του τουίτ, στρέφονταν κατά ηγετών χωρών, με τις οποίες η Ελλάδα προσπαθούσε να αναπτύξει διπλωματικές σχέσεις. Χώρες που γνώριζαν πολύ καλά την πολιτική του δράση. Η οποία φαίνεται ότι συνέπλεε με αυτήν της Καιλή.

Ας πάρουμε λοιπόν αυτό εδώ για παράδειγμα:

Ένα retweet του Τζιόρτζι, είναι ουσιαστικά ένα “πέσιμο” στον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Φατάχ αλ Σίσι με τον οποίο τότε η Ελλάδα προσπαθούσε να συνάψει σχέσεις. Ηταν ένα αθώο “πέσιμο”; όχι. Ο Τζιορτζι, έχει καταφερθεί πολλές φορές κατά του Σίσι. Με πιο χαρακτηριστική την παρακάτω, όπου τηρεί μια στάση υπέρ της ανθελληνικής πλευράς της Λιβύης που υποστηριζόταν από το Κατάρ και την Τουρκία. Και μάλιστα, στο σημείο που μιλά “για λιμοκτονία του Αιγυπτιακού λαού”, αναφέρεται στον Αιγύπτιο Πρόεδρο Σίσι ως Δικτάτορα απειλώντας (άγνωστο ποιον) ότι “θα πούμε αρκετά!”



Δικτάτορας ο Σίσι;

Από πότε; Εκλεγμένος ηγέτης γίνεται δικτάτορας; Έτσι τον αποκαλεί μόνο το Κατάρ και ο Ερντογάν! Εσείς τι λέτε λοιπόν, ότι ο Σίσι και οι υπηρεσίες της Αιγύπτου, δεν είχαν ενημερωθεί ότι ο σύντροφος μιας Ελληνίδας ευρωβουλευτού, τον αποκαλεί δικτάτορα;

Αλλά οι επιθέσεις στο τουίτερ όμως δεν εξαντλούνται κατά του Σίσι. Υπάρχουν αρκετές κατά του Σαουδάραβα ηγέτη Μπιν Σαλμάν. Πάρα πολλές, για την ακρίβεια αμέτρητες. Εσείς τι λέτε, ότι ο Σαλμάν δεν γνώριζε; Και μάλιστα όταν η Ελληνική κυβέρνηση προσπαθούσε να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας;

Επιθέσεις δέχτηκε και ο ηγέτης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ. Ουκ ολίγες μπορώ να πω. Την στιγμή που η Ελλάδα έχτιζε συμμαχία υποτίθεται.



O έτερος συλληφθέντας ο Panzeri

Όπως διαβάσατε, μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν ήταν και ο πρώην ευρωβουλευτής του S&D Pier-Antonio Panzeri, στον οποίο εργαζόταν ως βοηθός ο σύντροφος της Καϊλή. Mάλιστα μαζί με τον Panzeri συνελήφθησαν ΚΑΙ η κόρη του ΚΑΙ η γυναίκα του! Ο Panzeri έκανε δημοσιεύσεις τις οποίες τις αναδημοσίευε ο βοηθός του, ο σύζυγος της Καιλή. Οπως η παρακάτω. Αλλά τί δημοσιεύσεις; Κατά της Σ.Αραβίας, των ΗΑΕ , του Σίσι και του Χαφτάρ. Ορίστε:

Είναι προφανέστατο ότι λειτουργούσαν ως ομάδα. Μόνο που αυτοί που δέχονταν τα “βέλη” τους ήταν ηγέτες χωρών με τους οποίους η Ελλάδα ήθελε να “χτίσει” συμμαχίες και όλως τυχαίως αποτελούσαν “εχθρούς” του Ερντογάν. Κατά έναν περίεργο τρόπο, δεν θα βρείτε ουδεμία κριτική όλων αυτών απέναντι στον Ερντογάν και φυσικά στο Κατάρ. Και μιας και είπα Κατάρ! Για την υπόθεση της “καταδρομικής δημοσιογραφίας” του Aljazzera, που ασχημονούσε κατά της Κύπρου δεν θα βρείτε τίποτα έστω ως αναφορά από πλευράς τους. Πως να ήταν δυνατόν κάτι τέτοιο, αφού το το Aljazeera ανήκει στην ηγετική οικογένεια Αλ Θάνι του Κατάρ; Για θυμηθείτε λοιπόν:



θυμηθήκατε; όταν το AlJazzera επιχείρησε να εξευτελίσει την Κύπρο. Ή μήπως να θυμηθούμε την συμμαχία του Κατάρ με την Τουρκία στο ζήτημα των Rafale με τους Πακιστανούς πιλότους; ένα θέμα για το οποίο είχα δημοσιεύσει αποκαλυπτικές φωτογραφίες (ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ). Για δείτε εδώ και θυμηθείτε :

Πακιστανοί πιλότοι σε Καταριανά μαχητικά σε άσκηση στην βάση Ικόνιο της Τουρκίας (Ιστορικό άρθρο έχει χαρακτηριστεί από τους παλιούς φίλους)

Το Κατάρ στο οποίο η Τουρκία διατηρεί μια τεράστια στρατιωτική βάση είναι σύμμαχος του Ερντογάν. Αυτό, φαίνεται δεν επηρέασε καθόλου όλους αυτούς που κατηγορούνται για “σύσταση συμμορίας και ξέπλυμα χρήματος με δωροδοκίες από τους Καταριανούς”. Δεν προεξοφλώ τί θα γίνει με την τεράστια αυτή υπόθεση και σήμερα θέτω το θέμα καθαρά σε μια πολιτική βάση. Το Κατάρ ως συνεταίρος του Ερντογάν και χρηματοδότης του Τούρκου Προέδρου, έχει αναπτύξει πολεμική εναντίον της Σαουδικής Αραβίας, των ΗΑΕ, της Αιγύπτου, της Κύπρου και της Ελλάδος.

Τεράστια πολιτική ζημιά!

Από πού κι ως πού μία Ελληνίδα εκλεγμένη ευρωβουλευτής με τον σύντροφό της, υποστηρίζουν το Κατάρ; Από πού κι ως πού κατακρίνουν τις χώρες με τις οποίες θέλουμε να προχωρήσουμε σε συμμαχίες; Επαναλαμβάνω, δεν μπαίνω στο ποινικό μέρος της υπόθεσης γιατί δεν είμαι Εισαγγελέας. Ως Έλληνας όμως, ερωτώ, από πού κι ως πού τα συμφέροντα της ΕΕ και της Ελλάδος, αντί να συνδέονται με τις χώρες που προανέφερα, συνδέονται με το Κατάρ; Και καλά ο 33χρονος Ιταλός, η εκλεγμένη Ελληνίδα ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δεν σκέφτηκε ποτέ, ότι οι κινήσεις του συντρόφου της σε συνδυασμό με τις δικές της κινήσεις, κάνουν τεράστια ζημιά στην ΕΕ και κυρίως, διαλύουν την εξωτερική πολιτική της χώρας μας;



ΥΓ1.

Μη νομίζετε ότι δεν ξέρω τι γίνεται! Απλά έρχομαι στη θέση του οποιουδήποτε από εσάς που όντως δεν ξέρετε τι γίνεται και σας θέτω ερωτήματα εφαρμοσμένης λογικής όπως αυτά προκύπτουν από το Εθνικό Συμφέρον της χώρας μας. Μιας χώρας που πληρώνει την Καϊλή και την κάθε Καϊλή, προκειμένου να εκπροσωπεί τα συμφέροντά μας και όχι τα συμφέροντα του Κατάρ ή δεν ξέρω εγώ ποιου άλλου. Δεν θα πω σήμερα κάτι για το σαντζάκι του … Σοϊλού ούτε κάτι που θα ταράξει τα νερά πριν την ώρα τους! Αλλά πολιτικά μιλώντας, την Καϊλή, γιατί την ήθελε τόσο πολύ ο Συριζα του Τσίπρα και η ΝΔ του Μητσοτάκη;

ΥΓ2.

O κόσμος έχει σιχαθεί τα παιχνίδια εξουσίας και σας περιμένει όλους στην γωνία!

ΠΗΓΗ >>

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πολιτικές επιθέσεις του ζεύγους Καϊλή – Τζιόρτζι σε ηγέτες και συμμάχους της Ελλάδος

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr