Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ ΤΟΝ Α΄ ΓΕΕΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΤΟΝ Α΄ ΓΕΕΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ

by _
0 comment 317 views

ΤΟΝ Α΄ ΓΕΕΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Στις 5 Ιανουαρίου 2021 στη στήλη μου “Κόκκινο Πιπέρι” στην καθημερινή εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, άφηνα να εννοηθεί στο γραπτό μου κείμενο, πως επειδή ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος είναι ένας ακέραιος στρατιωτικός που επιτελεί απόλυτα το πατριωτικό του καθήκον, έχει ενοχλήσει συλλήβδην το πολιτικό Σύστημα της Πατρίδος μας, έχει ενοχλήσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και γι΄ αυτό δέχεται ήδη “επίθεση”! Επειδή δεν κάνει καμιά έκπτωση στα θεσμοθετημένα καθήκοντά του απέναντι στην επιθετικότητα και την προκλητική καθώς και αυθαίρετη διεκδίκηση ελληνικών εδαφών από την Τουρκία! Είναι πολύ σκληρός στο λόγο του, είναι πολύ σκληρός στην εφαρμογή των υποχρεώσεων και του στρατιωτικού του όρκου προς την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό! Δεν είναι υπέρ της συνθηκολόγησης με τον άρπαγα – ταραχοποιό γείτονα! Δεν είναι υπέρ του κατευνασμού και της δουλικότητας, την οποία επιδεικνύει το πολιτικό μας Σύστημα προς τον Ρ. Τ. Ερντογάν!

Αλλά καλύτερα πριν συνεχίσω, να σας παραθέσω παρακάτω το δημοσιευμένο κείμενό μου της Τρίτης 5 Ιανουαρίου με τίτλο: Οδηγούν στη σύνταξη τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο:

Διαβάστε επίσης! …

ΤΟΝ Α΄ ΓΕΕΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr