Home ΔΙΕΘΝΗ ΝΑ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! – Ο ΟΗΕ απαιτεί από το Ισραήλ να απαλλαγεί από το πυρηνικό του οπλοστάσιο…!!!

ΝΑ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! – Ο ΟΗΕ απαιτεί από το Ισραήλ να απαλλαγεί από το πυρηνικό του οπλοστάσιο…!!!

by _
0 comment 419 views
ΝΑ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! – Ο ΟΗΕ απαιτεί από το Ισραήλ να απαλλαγεί από το πυρηνικό του οπλοστάσιο…!!!
ΝΑ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! – Ο ΟΗΕ απαιτεί από το Ισραήλ να απαλλαγεί από το πυρηνικό του οπλοστάσιο…!!!

Ο ΟΗΕ απαιτεί από το Ισραήλ να απαλλαγεί από το πυρηνικό του οπλοστάσιο

8 Δεκεμβρίου 2022 Niamh Harris News

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ (UNGA) ψήφισε ψήφισμα που καλεί το Ισραήλ να απαλλαγεί από όλα τα πυρηνικά του όπλα και να θέσει τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις υπό την επίβλεψη του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ).

Η ψηφοφορία στην Πρώτη Επιτροπή του ΟΗΕ, η οποία ασχολείται με τον αφοπλισμό και τις απειλές για την ειρήνη και τη διεθνή ασφάλεια, πέρασε με συντριπτική πλειοψηφία 149-6. Τα μόνα πέντε κράτη που καταψήφισαν μαζί με το Ισραήλ κατά του ψηφίσματος ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Λιβερία, η Μικρονησία και το Παλάου.

Breitbart αναφέρει: Η Ουκρανία, η οποία δέχτηκε πυρά επειδή υπερψήφισε ένα κείμενο του Οκτωβρίου σχετικά με ένα παρόμοιο ψήφισμα κατά του Ισραήλ, απουσίασε.

Η ψηφοφορία καλούσε το Ισραήλ να υπογράψει αμέσως τη Συνθήκη για τη Διάδοση των Πυρηνικών Όπλων και «να μην αναπτύξει, παράγει, δοκιμάσει ή με άλλο τρόπο να αποκτήσει πυρηνικά όπλα, να αποκηρύξει την κατοχή τους και να θέσει όλες τις μη προστατευόμενες πυρηνικές εγκαταστάσεις του υπό πλήρεις διασφαλίσεις του ΔΟΑΕ».

Το Ισραήλ διατηρεί μια πολιτική πυρηνικής αδιαφάνειας, αν και ξένες εκτιμήσεις αναφέρουν το απόθεμά του μεταξύ 80 και 400 πυρηνικών κεφαλών.

Το πυρηνικό ψήφισμα είναι το πιο πρόσφατο σε μια σειρά αντι-ισραηλινών ψηφισμάτων που έχουν περάσει από τη Γενική Συνέλευση με μεγάλη διαφορά.

Η Γενική Συνέλευση ψήφισε υπέρ της «δημιουργίας μιας ζώνης στη Μέση Ανατολή απαλλαγμένη από πυρηνικά και όλα τα άλλα όπλα μαζικής καταστροφής».

ΠΗΓΗ:

UN Demands That Israel Gets Rid Of Its Nuclear Arsenal

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr