Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES MEGA ΒΟΜΒΑ: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι ο Τζον Κένεντι δολοφονήθκε βάσει…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ αλλά “δεν ξέρουν” -ΔΗΘΕΝ– ΠΟΙΟΙ το έκαναν!!!

MEGA ΒΟΜΒΑ: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι ο Τζον Κένεντι δολοφονήθκε βάσει…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ αλλά “δεν ξέρουν” -ΔΗΘΕΝ– ΠΟΙΟΙ το έκαναν!!!

Δηλαδή,, ο John Hinckley ΔΕΝ ήταν τελικά ο δολοφόνος αλλά....ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ...ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ!!!

by _
0 comment 1.4K views

MEGA ΒΟΜΒΑ: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι ο Τζον Κένεντι δολοφονήθκε βάσει…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ αλλά “δεν ξέρουν” -ΔΗΘΕΝ– ΠΟΙΟΙ το έκαναν!!!

Δηλαδή,, ο John Hinckley ΔΕΝ ήταν τελικά ο δολοφόνος αλλά….ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ…!!!…

ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ…ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 ΔΕΚ. 2022 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως…ΑΛΗΘΙΝΟ. Στα Εθνικά Αρχεία των ΗΠΑ μπορούμε να βρούμε την επίσημη έκθεση του Κογκρέσου σχετικά με το ποιος σκότωσε πραγματικά τον Πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι, του οποίου την επέτειο της δολοφονίας του μόλις θυμηθήκαμε στις 23 Νοεμβρίου.

Τα επίσημα ευρήματά της ΣΟΚΑΡΟΥΝ να πούμε το λιγότερο….

Τα αρχεία δολοφονίας του προέδρου Τζον Κένεντι

Ευρήματα

Γ. Η Επιτροπή πιστεύει, με βάση τα στοιχεία που διαθέτει, ότι ο Πρόεδρος John F. Kennedy πιθανότατα δολοφονήθηκε ως αποτέλεσμα συνωμοσίας. Η Επιτροπή δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει τον άλλο ένοπλο ή την έκταση της συνωμοσίας.

Η επιτροπή πιστεύει, με βάση τα στοιχεία που διαθέτει, ότι η σοβιετική κυβέρνηση δεν συμμετείχε στη δολοφονία του προέδρου Κένεντι

Η επιτροπή πιστεύει, με βάση τα στοιχεία που διαθέτει, ότι η κουβανική κυβέρνηση δεν συμμετείχε στη δολοφονία του προέδρου Κένεντι

Η επιτροπή πιστεύει, με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, ότι κουβανικές ομάδες που είναι κατά του Κάστρο, ως ομάδες, δεν συμμετείχαν στη δολοφονία του προέδρου Κένεντι, αλλά ότι τα διαθέσιμα στοιχεία δεν αποκλείουν την πιθανότητα μεμονωμένα μέλη να έχουν εμπλακεί

Η επιτροπή πιστεύει, βάσει των στοιχείων που έχει στη διάθεσή της, ότι το εθνικό συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος, ως ομάδα, δεν συμμετείχε στη δολοφονία του Προέδρου Κένεντι, αλλά ότι τα διαθέσιμα στοιχεία δεν αποκλείουν την πιθανότητα μεμονωμένα μέλη να έχουν εμπλακεί

Και ως τελευταίο και…ΚΑΛΥΤΕΡΟ έχουμε επίσης την εξής γραμμή από την ίδια έκθεση, το ότι -τάχα μου!– …

Η Μυστική Υπηρεσία, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών και η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών δεν συμμετείχαν στη δολοφονία του Προέδρου Κένεντι

ΤΙΠΟΤΕ όμως δεν θα μπορούσε να απέχει μακρύτερα από την….ΑΛΗΘΕΙΑ διότι, όμως σας έχουμε αποκαλύψει διαχρονικά εδώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com),  δεν ήταν μόνο η CIA που συμμετείχε σε αυτό, αλλά και η….ΜΟΣΑΝΤ!!!

Τα περισσότερα από αυτά που σας λένε σε αυτήν την έκθεση είναι στην πραγματικότητα αλήθεια — υπάρχει, ωστόσο, αυτό το μικρό ποσοστό ψεμάτων που θα σας αποσπάσει πολύ μακριά από την πλήρη αλήθεια!!!

Δείτε ολόκληρη την ἔκθεση ΕΔΩ >> https://www.archives.gov/research/jfk/select-committee-report/part-1c.html

Διαβάστε λοιπόν τα εξής αποκλειστικά μας άρθρα πάνω σε αυτό το θέμα για να διαφωτιστείτε ΠΛΗΡΩΣ επ’ αυτού…

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ των ΚΕΝΕΝΤΙ ο ΓΕΡΟ-ΜΠΟΥΣ! Σύνδεση με την…ΕΛΛΑΔΑ!

Ὀταν το FBI έκανε λόγο για 3 απειλές για απαγωγή κάτα της ζωής του Τζον Κένεντι Τζούνιορ. Αφορούσαν τον Τζο Μπάιντεν και…ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Μήπως ήταν τελικά ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ που δολοφόνησε τον…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ;;;

Σοκ: Ο μέντωρ του Τράμπ πίσω από τη δολοφονία του Κένεντι! Ο ρόλος του Μπούς & ο σύνδεσμος με την ΕΛΛΑΔΑ!

___________________________

 

ΠΗΓΗ:

JFK Assassination Records

Findings

C. The Committee believes, on the basis of the evidence available to it, that President John F. Kennedy was probably assassinated as a result of a conspiracy. The Committee is unable to identify the other gunman or the extent of the conspiracy.

https://www.archives.gov/research/jfk/select-committee-report/part-1c.html

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr