Home Greek News Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee)

Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee)

by _
0 comment 542 views
Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee)
Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee)

Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της American Jewish Committee

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε το άριστο επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία των σχέσεων της Ελλάδας με το Ισραήλ

Με τον νέο Εκτελεστικό Διευθυντή της Οργάνωσης «American Jewish Committee», Ted Deutch, συναντήθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε το άριστο επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία των σχέσεων της Ελλάδας με το Ισραήλ που έχουν λάβει χαρακτήρα στρατηγικής συνεργασίας.

mitsotakis_jewish2

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε αναλυτικά στον κ. Deutch τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Ελλάδα και τις υποδομές που αναπτύσσει -με αιχμή το FSRU στην Αλεξανδρούπολη- προκειμένου να μετατραπεί σε ενεργειακό κόμβο στην ευρύτερη περιοχή, συμβάλλοντας έτσι στην σταθερότητα, την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης και την απεξάρτηση από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα.

Η συνάντηση του κ. Deutch με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι η πρώτη επαφή του νέου εκτελεστικού διευθυντή της AJC με ξένο ηγέτη υπό τη νέα του ιδιότητα.

Μιλάμε για τους ακριβώς ΙΔΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ που είναι πίσω από το…ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΑΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του 2001 και που ήλεγχαν την κυβέρνηση ενός ….ΑΛΛΟΥ ΚΡΥΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΥ (όπως ο Μητσοτάκης) ονόματι…ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ! Αυτοί είναι οι ΕΒραίοι που ΔΙΕΤΑΞΑΝ στον Σαμαρά να φυλακίσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους….ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!! Διαβάστε επίσης Ιδού ο δάκτυλος ο…ΕΒΡΑΪΚΟΣ όπισθεν των διώξεων της Χρυσής Αυγής από το 2013 μέχρι σήμερα συναινέσει της εκάστοτε ανθελληνικής κυβερνήσεως!!! για περισσότερα.

Ιδού ο δάκτυλος ο…ΕΒΡΑΪΚΟΣ όπισθεν των διώξεων της Χρυσής Αυγής από το 2013 μέχρι σήμερα συναινέσει της εκάστοτε ανθελληνικής κυβερνήσεως!!!

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr