Home Greek News Ο Γιάννης Κουντούρης στο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ για την ΚΛΟΠΗ των Ενδιάμεσων Εκλογών των ΗΠΑ από τους Δημοκρατικούς

Ο Γιάννης Κουντούρης στο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ για την ΚΛΟΠΗ των Ενδιάμεσων Εκλογών των ΗΠΑ από τους Δημοκρατικούς

by _
0 comment 860 views

Ο Γιάννης Κουντούρης στο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ για την ΚΛΟΠΗ των Ενδιάμεσων Εκλογών των ΗΠΑ από τους Δημοκρατικούς

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ live streaming || ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

15 ΝΟΕΜ. 2022 | 23:45  | Λος Άντζελες

Ομίλησε σήμερα στο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του καναλιού ΑΛΕΡΤ για όλα όσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνουν στις ΗΠΑ με τις Ενδιάμεσες Εκλογές ο Ελληνο-Αμερικανός Δημοσιογράφος Γιάννης Κουντούρης.

Π.χ., αποκάλυψε το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι η κα Katie Dobbs, που είναι η υποψήφια των Δημοκρατικών, έχει κλέψει τις εκλογές εκεί για τη Γερουσία με τη βοήθεια του…ΤΖΟΡΤΣ ΣΟΡΟΣ, του οποίου Σόρος είναι…ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΑ Η ΙΔΙΑ. Και παρ΄ολο που αυτό ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, και το ξέρουν ΟΛΟΙ εδώ στις ΗΠΑ, αυτό δεν άρεσε στον οικοδεσπότη της εκπομπής, ο οποίος χαρακτήρισε αυτήν τη μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ ως «ακραίο χαρακτηρισμό»! Ο ίδιος ο ΣΟΡΟΣ χειραγωγεί και ΚΛΕΒΕΙ τις εκλογές πολλών χωρών εδώ και ΧΡΟΝΙΑ–αυτό το ξέρει ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Αλλά αν κάποιος δημοσιογράφος τίμιος και γενναίος αποκαλεί τους δικούς ανθρώπους αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ (δηλαδή, ότι είναι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ), τότε θεωρούνται «ακραίοι»!

Το δικό του κομμάτι από το 40:00 και μετά…

AlertTV.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr