Home Greek News Θείος της 6χρονης που έσβησε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μετά από δύο ανακοπές καρδιάς υποστηρίζει ότι το κοριτσάκι είχε λάβει δύο εμβόλια COVID-19

Θείος της 6χρονης που έσβησε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μετά από δύο ανακοπές καρδιάς υποστηρίζει ότι το κοριτσάκι είχε λάβει δύο εμβόλια COVID-19

by _
0 comment 367 views

BREAKING NEWS

Θείος της 6χρονης που έσβησε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μετά από δύο ανακοπές καρδιάς υποστηρίζει ότι το κοριτσάκι είχε λάβει δύο εμβόλια COVID-19

Το κοριτσάκι εισήχθη υποβασταζόμενο από τη μητέρα του στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου, εμφανώς καταπονημένο


Aρχικά η είδηση από την ΕΡΤ.

Θλίψη και ερωτήματα προκαλεί ο χαμός ενός 6χρονου κοριτσιού που άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, αφού υπέστη δύο ανακοπές καρδιάς, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

(Επειδή πίσω από τους χαρακτηρισμούς θλίψη και ερωτηματικά (!) κρύβονται οι παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 εμφανίστηκε συγγενικό πρόσωπο του 6χρονου κοριτσιού ο οποίος με αναρτήσεις του στα social media υποστηρίζει ότι το κοριτσάκι είχε λάβει δύο δόσεις του εμβολίου COVID και δεν έκανε 3η επειδή είχε ήδη παρουσιάσει αρρυθμίες!)

Σύμφωνα το ρεπορτάζ της ΕΡΤ  το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σοχού, όπου έγιναν εξετάσεις και οι γιατροί συνέστησαν στους γονείς να μεταφερθεί το παιδί στο εφημερεύον Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Το κοριτσάκι εισήχθη υποβασταζόμενο από τη μητέρα του στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου, εμφανώς καταπονημένο.

Ενώ η εξάχρονη εξεταζόταν από γιατρούς, υπέστη ανακοπή και άμεσα ενεργοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός του νοσοκομείου. Νοσηλευτές, αναισθησιολόγοι και γιατροί από τη ΜΕΘ Παίδων, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στο κοριτσάκι και ύστερα από μία ώρα ΚΑΡΠΑ, το παιδί επανήλθε στη ζωή. Την ώρα που οι γιατροί διασωλήνωναν την εξάχρονη για να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων, υπέστη και δεύτερη ανακοπή και δυστυχώς το παιδί κατέληξε.



Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του Σοχού, δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο για να έρθει άμεσα στο σπίτι, καθώς εξυπηρετούσε άλλο περιστατικό, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του παιδιού.

Στη συνέχεια διαβάστε EΔΩ

ΠΗΓΗ >>. https://kourdistoportocali.com/news-desk/theios-tis-6chronis-poy-esvise-sto-ippokrateio-nosokomeio-meta-apo-3-anakopes-kardias-ypostirizei-oti-to-koritsaki-eiche-lavei-dyo-emvolia-covid-19/?fbclid=IwAR2vUIk2SwdqXjGK1kuLfM7el1xoE4yaR5xTvS9F5I8HGlOmO467ys-8Ug0

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr