Home ΚΟΣΜΟΣ ΦΡΙΚΗ!!! – Η κόρη του Τζόρτζ Μπούς, Τζένα Μπους, μετατρέπεται σε ερπετοειδές δίπλα στη γυναίκα του Τομ Χάνκς;;;

ΦΡΙΚΗ!!! – Η κόρη του Τζόρτζ Μπούς, Τζένα Μπους, μετατρέπεται σε ερπετοειδές δίπλα στη γυναίκα του Τομ Χάνκς;;;

by _
0 comment 944 views

ΦΡΙΚΗ!!! – Η κόρη του Τζόρτζ Μπούς, Τζένα Μπους, μετατρέπεται σε ερπετοειδές δίπλα στη γυναίκα του Τομ Χάνκς;;;

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 27 ΟΚΤ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Για πολλούς, το εξής θέμα μπορεί να ακούγεται λίγο…«παρατραβηγμένο»…«εξωπραγματικό»…«τρελό» για ευνόητους λόγους. Κι όμως, τα ίδια τα μεγάλα ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί με τη πιθανότητα να ζούν ανάμεσά μας μια φυλή…ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ!

Προτού δείτε το ακόλουθο βίντεο-σοκ, διαβάστε πρώτα τα κάτω άρθρα μας….

Βασίλισσα Ελι…ΣΑΥΡετ: Ώστε δεν πιστεύεις στα…ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, εεε;;; – Βρέθηκε πόλη-κατακόμβη στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του 1930 με εξαιρετικά προηγμένους ανθρώπους-ΕΡΠΕΤΑ με ανεκτίμητες τεχνολογίες!!!
Αποκάλυψη Πριγκήπισσας Ντιάννα: Η βασιλική οικογέννεια είναι όλοι ερπετά – Ντέιβιντ Άικ: Πρέπει να καταναλώνουν ανθρώπινο αίμα προκειμένου να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή τους.

Σημειωτέον – Πολλά από τα άρθρα μας για αυτό το θέμα αφοράνε την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ότι δηλαδή, η βασίλισσα και η οικογένειά της είναι όλα…ΕΡΠΕΤΑ που συντηρούνται από το..ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο George W Bush είναι ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ! Εξ ού και το ακόλουθο βίντεο με τη κόρη του Τζένα….

__________________

Jenna Bush Reptilian Shapeshifts Again!!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr