Home ΔΙΕΘΝΗ Βασίλισσα Ελι…ΣΑΥΡετ: Ώστε δεν πιστεύεις στα…ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, εεε;;; – Βρέθηκε πόλη-κατακόμβη στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του 1930 με εξαιρετικά προηγμένους ανθρώπους-ΕΡΠΕΤΑ με ανεκτίμητες τεχνολογίες!!!

Βασίλισσα Ελι…ΣΑΥΡετ: Ώστε δεν πιστεύεις στα…ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, εεε;;; – Βρέθηκε πόλη-κατακόμβη στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του 1930 με εξαιρετικά προηγμένους ανθρώπους-ΕΡΠΕΤΑ με ανεκτίμητες τεχνολογίες!!!

by _
0 comment 791 views

Βασίλισσα Ελι…ΣΑΥΡετ: Ώστε δεν πιστεύεις στα…ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, εεε;;; – Βρέθηκε πόλη-κατακόμβη στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του 1930 με εξαιρετικά προηγμένους ανθρώπους-ΕΡΠΕΤΑ με ανεκτίμητες τεχνολογίες!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 8:49| ΑΘΗΝΑΙ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Οι πολιτισμοί από όλο τον κόσμο αποτίουν φόρο τιμής στους…ανθρώπους-ΕΡΠΕΤΑ (ή ερπετοειδή) για χιλιάδες χρόνια που μπορούμε να επαληθεύσουμε.

Το 1939 ένα απίστευτο πρωτοσέλιδο άρθρο της Los Angeles Times δημοσιεύθηκε που αφορούσε μια πόλη-κατακόμβη με εξαιρετικά προηγμένους… ανθρώπους-ΕΡΠΕΤΑ με ανεκτίμητες τεχνολογίες και τεχνουργήματα κάτω από τους δρόμους του Λος Άντζελες. Μετά, ξαφνικά, απλώς έχασαν το ενδιαφέρον τους για αυτό οι αρχές εκεί. Ίσως δεν βρήκαν τίποτα, ή, όμως, ίσως…ΒΡΗΚΑΝ και το…ΕΘΑΨΑΝ ΜΕΤΑ.

Δείτε το δημοσίευμα!….

Για πιο καθαρές εικόνες, πατήστε τους ακόλουθους συνδέσμους-εικόνες….

Μετάφρασις….

Κυνηγείται πόλη-κατακόμβη των ανθρώπων των ερπετών

Μηχανικός βυθίζει το φρεάτιο κάτω από το λόφο Fort Moore για να βρει λαβύρινθο από σήραγγες ανεκτίμητων θησαυρών θρυλικών κατοίκων…

-Του Jean Bosquet

Το πολυάσχολο Λος Άντζελες, αν και ελάχιστα το αντιλαμβανόμαστε στη φασαρία της σύγχρονης ύπαρξης, στέκεται πάνω από τη χαμένη πόλη των κατακόμβων που είναι γεμάτη με ανυπολόγιστους θησαυρούς και άφθαρτα αρχεία μιας φυλής ανθρώπων πιο προηγμένων πνευματικά και επιστημονικά ακόμη και από τον υψηλότερο τύπο σημερινών λαών, κατά την πεποίθηση του G. Warren Shufelt, μηχανικού γεωφυσικών ορυχείων που τώρα ασχολείται με μια προσπάθεια να αποσπάσει από τη χαμένη πόλη βαθιά στη γη κάτω από τον λόφο Ford Moore τα μυστικά των ανθρώπων της σαύρων (ερπετών) με θρυλική φήμη στις ιατρικές κατοικίες των Ινδιάνων της Αμερικής.

Οι Ινδιάνοι Χόπι της βόρειας Αριζόνα έχουν παραδόσεις που θυμίζουν την εποχή που οι «Αδερφοί τους Φίδια» έχτισαν και κατέλαβαν υπόγειες πόλεις στην Αριζόνα, την Καλιφόρνια, το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική…!!!

Παραδόξως, η αναζήτηση ενός μηχανικού για τη μυθολογική υπόγεια πόλη του Λος Άντζελες απέκτησε αρκετή αξιοπιστία ώστε οι προσπάθειές του να παρουσιαστούν ως πρωτοσέλιδα στην μεγάλη εφημερίδα The Los Angeles Times,…!!!

Δείτε το βίντεο!….

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr