Home ΗΠΑ Δικαστής καταργεί την εντολή της Νέας Υόρκης για το εμβόλιο Covid, διατάσσει να προσληφθούν εκ νέου ΟΛΟΙ οι απολυμένοι εργαζόμενοι της πόλης!!!

Δικαστής καταργεί την εντολή της Νέας Υόρκης για το εμβόλιο Covid, διατάσσει να προσληφθούν εκ νέου ΟΛΟΙ οι απολυμένοι εργαζόμενοι της πόλης!!!

by _
0 comment 240 views
Δικαστής απορρίπτει την εντολή της Νέας Υόρκης για το εμβόλιο Covid, διατάσσει να προσληφθούν εκ νέου ΟΛΟΙ οι απολυμένοι εργαζόμενοι της πόλης!!!
Δικαστής απορρίπτει την εντολή της Νέας Υόρκης για το εμβόλιο Covid, διατάσσει να προσληφθούν εκ νέου ΟΛΟΙ οι απολυμένοι εργαζόμενοι της πόλης!!!

Δικαστής καταργεί την εντολή της Νέας Υόρκης για το εμβόλιο Covid, διατάσσει να προσληφθούν εκ νέου ΟΛΟΙ οι απολυμένοι εργαζόμενοι της πόλης!!!

26 Οκτωβρίου 2022 Baxter Dmitry

Η αμφιλεγόμενη εντολή της Νέας Υόρκης για το εμβόλιο Covid-19 για τους δημοτικούς υπαλλήλους θεσπίστηκε παράνομα, σύμφωνα με απόφαση δικαστή της Πολιτείας της Νέας Υόρκης που έκρινε ότι όλοι οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να συμμορφωθούν πρέπει να αποκατασταθούν αμέσως με πλήρεις αναδρομικές αποδοχές.

«Είναι καιρός ο Δήμος της Νέας Υόρκης να κάνει ό,τι είναι σωστό και δίκαιο», έγραψε ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Στέιτεν Άιλαντ, Ραλφ Πόρτσιο, σε απόφαση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη.

Χιλιάδες εργαζόμενοι στην πόλη της Νέας Υόρκης απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν, συμπεριλαμβανομένων 36 μελών του NYPD και περισσότερων από 950 υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας.

Στην απόφασή του 13 σελίδων, ο Πόρτσιο είπε ότι η εντολή της 20ης Οκτωβρίου 2021 του τότε Επιτρόπου Υγείας της πόλης Ντέιβιντ Τσόκσι «παραβιάζει το δόγμα του διαχωρισμού των εξουσιών» που έχει κατοχυρωθεί στο πολιτειακό σύνταγμα.

Ο Τσόκσι παραβίασε επίσης τα «ουσιαστικά και διαδικαστικά δικαιώματα» των εργαζομένων και δεν είχε «τη δύναμε και την εξουσία να τους αποκλείσει οριστικά από τον χώρο εργασίας τους», είπε ο Πόρτσιο.



Και η εντολή του Τσόκσι, μια άλλη που επέκτεινε την εντολή σε ιδιώτες εργοδότες και ένα σχετικό εκτελεστικό διάταγμα που εκδόθηκε από τον δήμαρχο Έρικ Άνταμς ήταν «αυθαίρετα και ιδιότροπα» κατά παράβαση του κρατικού νόμου, είπε ο δικαστής. Το εκτελεστικό διάταγμα του Adams της 24ης Μαρτίου εξαιρούσε τους αθλητές και τους καλλιτέχνες του θεάματος από την εντολή εμβολιασμού.

«Η εντολή εμβολιασμού για τους υπαλλήλους του Δήμου δεν αφορούσε μόνο την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία. αφορούσε τη συμμόρφωση», έγραψε ο Porzio.

«Αν επρόκειτο για ασφάλεια και δημόσια υγεία, οι μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι θα είχαν τεθεί σε αργία τη στιγμή που εκδόθηκε η εντολή. Αν επρόκειτο για ασφάλεια και δημόσια υγεία, ο Επίτροπος Υγείας θα είχε εκδώσει εντολές σε όλη την πόλη για όλους τους κατοίκους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://newspunch.com/judge-tosses-nycs-covid-vaccine-mandate-orders-fired-city-workers-to-be-re-hired/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr