Home Greek News Τα “Παραπολιτικά” τελείωσαν τον Γιώργο Πατούλη… Τυχαίο;

Τα “Παραπολιτικά” τελείωσαν τον Γιώργο Πατούλη… Τυχαίο;

by _
0 comment 175 views

Τα “Παραπολιτικά” τελείωσαν τον Γιώργο Πατούλη… Τυχαίο;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 η Παράταξη Σγουρού (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής), εξέδωσε νέο ΔΤ με τίτλο: “Πρωταθλητής του ρουσφετιού και των παράνομων προσλήψεων ο κ. Πατούλης”, ως παρακάτω:

«Ο κ. Πατούλης, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι συμβάσεις που έγιναν για την προστασία από τον Κορωνοϊό, ήταν ορισμένου χρόνου, εισηγήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο (19/10/22) -και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία- παράνομη απόφαση με την οποία παρέχεται ειδική πληρεξουσιότητα – εντολή στους δικηγόρους της Περιφέρειας Αττικής να παραστούν και να δηλώσουν στα αρμόδια δικαστήρια στα οποία προσέφυγαν οι συμβασιούχοι για να μονιμοποιηθούν, ότι:

“Καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και συνδέονται με μια εξαρχής ενιαία σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου”!…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%cf%8e/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr