Home ΔΙΕΘΝΗ Ο νέος Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας θα φέρει πιο κοντά την επιβολή της ψηφιακής τυραννίας παγκοσμίως. Η οικογενειακών συμφερόντων εταιρεία Infosys, η σύνδεση της με την Κίνα και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η προώθηση της «ψηφιακής ταυτότητας» και του «Συστήματος Κοινωνικής πίστωσης»…

Ο νέος Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας θα φέρει πιο κοντά την επιβολή της ψηφιακής τυραννίας παγκοσμίως. Η οικογενειακών συμφερόντων εταιρεία Infosys, η σύνδεση της με την Κίνα και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η προώθηση της «ψηφιακής ταυτότητας» και του «Συστήματος Κοινωνικής πίστωσης»…

by _
0 comment 122 views

Ο νέος Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας θα φέρει πιο κοντά την επιβολή της ψηφιακής τυραννίας παγκοσμίως. Η οικογενειακών συμφερόντων εταιρεία Infosys, η σύνδεση της με την Κίνα και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η προώθηση της «ψηφιακής ταυτότητας» και του «Συστήματος Κοινωνικής πίστωσης»…

  Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ και πλέον Πρωθυπουργός της Βρετανίας, έχει οικογενειακούς δεσμούς με έναν τεχνολογικό εταίρο του …

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ και πλέον Πρωθυπουργός της Βρετανίας, έχει οικογενειακούς δεσμούς με έναν τεχνολογικό εταίρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που έχει υποστηρίξει μια οικονομία τύπου Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, με δυνατότητα παρακολούθησης, ψηφιακές ταυτότητες και ψηφιακό νόμισμα.

Η αναρρίχηση στην εξουσία ακόμα μιας χώρας ενός «ρομπότ» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και μάλιστα με τόσο φανερά βιαστικό τρόπο, μετά την παραίτηση δύο Πρωθυπουργών, σημαίνει ότι η Νέα Τάξη βιάζεται να επιβάλει την ατζέντα της. Η «ψηφιακή ταυτότητα», το «Ψηφιακό νόμισμα» και το «Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης» είναι τα τρία εργαλέια που επιθυμούν ΟΛΟΙ οι ηγέτες-μαριονέτες για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας.

 

Γράφει ο Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ο 42χρονος ινδικής καταγωγής Rishi Sunak πρώην στέλεχος της Goldman Sachs είναι ο διαδοχος της Liz Truss και νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά σενάρια.


Η… αντίπαλος του Penny Mordaunt αποσύρθηκε από την κούρσα διαδοχής λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων υπογραφών.



Σε κάθε περίπτωση, ο Sunak είναι ο πέμπτος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου μετά το δημοψήφισμα για το Brexit το 2016 αλλά και ο πρώτος μη λευκός πρωθυπουργός της χώρας. Επί της ουσίας είναι η ίδια εκδοχή του Τζάστιν Τριντό. Αυτός λοιπόν είναι ένας «συντηρητικός» πολιτικός, του οποίου η ατζέντα επιδιώκει το ίδιο τελικό παιχνίδι με τους φιλελεύθερους αντιπάλους του. Προωθεί τα ιδεώδη της παγκοσμιοποίησης που κατακλύζουν αυτήν τη στιγμή την Μεγάλη Βρετανία και τον ευρύτερο δυτικό κόσμο.

Ποιος είναι ο Rishi Sunak – Η Οξφόρδη, ο Ινδός δισεκατομμυριούχος πεθερός του…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr