Home Κορωνοϊος MEGA ΣΟΚ – Θανατηφόρες ενέσεις: Το 18% των βοοειδών ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΕΣ μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο COVID!!!

MEGA ΣΟΚ – Θανατηφόρες ενέσεις: Το 18% των βοοειδών ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΕΣ μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο COVID!!!

by _
0 comment 339 views
MEGA ΣΟΚ – Θανατηφόρες ενέσεις: Το 18% των βοοειδών ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΕΣ μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο COVID!!!
MEGA ΣΟΚ – Θανατηφόρες ενέσεις: Το 18% των βοοειδών ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΕΣ μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο COVID!!!

MEGA ΣΟΚ – Θανατηφόρες ενέσεις: Το 18% των βοοειδών ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΕΣ μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο COVID!!!


Διαβάστε πρώτα το πρώτο μας άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα με τίτλο ALERT!!! – Δίνουν εμβόλια mRNA στις αγελάδες που θα τα περάσουν στο γάλα, το τυρί κ.λπ!!! Πολλές αγελάδες πέφτουν νεκρές από το εμβόλιο!!! για να εξοικιοθείτε με το θέμα….

___________________

Τα βοοειδή που εμβολιάζονται με τοξικά εμβόλια mRNA στην Αυστραλία πεθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς, σύμφωνα με αναφορές.

Οι γαλακτοπαραγωγοί αναγκάζονται να κάνουν ένεση στα ζώα τους για να παραμείνουν στην επιχείρηση και τα ζώα δεν ανταποκρίνονται καλά.

Το Infowars.com αναφέρει: Όπως και στους ανθρώπους, τα τρυπήματα προκαλούν τόσο βαθιά ζημιά που πολλά από τα ζώα υφίστανται ακαριαίο θάνατο, ενώ τα άλλα αρρωσταίνουν και πεθαίνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Για τα ζώα που επιβιώνουν, αναρωτιέται κανείς τι γίνεται με το γάλα τους, το οποίο μεταδίδεται ως τροφή για άλλα ζώα καθώς και για ανθρώπους. Είναι ασφαλές να καταναλώνουμε γάλα και τυρί μολυσμένα με mRNA από μια «πλήρως εμβολιασμένη» αγελάδα γαλακτοπαραγωγής; Η απάντηση είναι, μάλλον όχι.

«Το DNA της αγέλης γαλακτοπαραγωγής έχει αλλοιωθεί», εξηγεί μια έκθεση. «Το γάλα αλλοιώνεται και το καταναλώνεις! Η σύνθεση του βουτύρου, του γιαουρτιού και του τυριού αλλάζει, το κρέας αλλάζει –

Θα ακολουθήσει το κοτόπουλο και άλλα κρέατα;;;

Η κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας της Αυστραλίας, όπου τα πρώτα κοπάδια βοοειδών που γνωρίζουμε λαμβάνουν έγχυση mRNA, ότι η επίσημη δικαιολογία για τη νέα ώθηση του mRNA είναι ότι τα κοπάδια ζώων χρειάζονται προστασία όχι μόνο από τον “κορωνοϊό” αλλά και από την ασθένεια του αφθώδους πυρετού (FMD ) και τη Νόσο Οζώδους Δέρματος. Πραγματοποιήθηκε συμφωνία με μια εταιρεία βιοτεχνολογίας με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Tiba BioTech, η οποία, όπως και η Pfizer, η BioNTech και η Moderna, τώρα βγάζει πολλά χρήματα.

Με άλλα λόγια, ο κορωνοϊός και ο σχεδιασμένος φόβος των ανθρώπων γι’ αυτόν χρησιμοποιείται για άλλη μια φορά για να επιταχυνθεί με ταχύτητα φωτός κάθε είδος νέες ενέσεις mRNA για χρήση τόσο σε ζώα όσο και σε ανθρώπους.



«Είναι σημαντικό να αναπτύξουμε εμβόλια mRNA για τον αφθώδη πυρετό και τη νόσο του οζώδους δέρματος όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να προστατεύσουμε τον κτηνοτροφικό τομέα της πολιτείας μας», δήλωσε ο υπουργός Γεωργίας Dugald Saunders, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η Tiba Biotech έχει ανεξέλεγκτη ελευθερία να παράγει όσα περισσότερα mRNA. ενέσεις όσο το δυνατόν για την προστασία της κτηνοτροφικής βιομηχανίας της Αυστραλίας με αξία 28,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Η απειλή του αφθώδους πυρετού είναι συνεχής και υπάρχουν ανησυχίες ότι η νόσος του Οζώδους Δέρματος θα μπορούσε να εισέλθει στη βόρεια Αυστραλία αυτή την ερχόμενη υγρή περίοδο, επομένως είναι κρίσιμο να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε», πρόσθεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://newspunch.com/deadly-injections-18-of-cattle-drop-dead-following-mrna-jab/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr