Home ΚΟΣΜΟΣ ALERT!!! – Δίνουν εμβόλια mRNA στις αγελάδες που θα τα περάσουν στο γάλα, το τυρί κ.λπ!!! Πολλές αγελάδες πέφτουν νεκρές από το εμβόλιο!!!

ALERT!!! – Δίνουν εμβόλια mRNA στις αγελάδες που θα τα περάσουν στο γάλα, το τυρί κ.λπ!!! Πολλές αγελάδες πέφτουν νεκρές από το εμβόλιο!!!

by _
0 comment 417 views

ALERT!!! – Δίνουν εμβόλια mRNA στις αγελάδες που θα τα περάσουν στο γάλα, το τυρί κ.λπ…!!!

Πολλές αγελάδες πέφτουν νεκρές από το εμβόλιο!!!

Dylan Eleven


Στιγμιαίος θάνατος αγελάδων που έλαβαν εμβόλιο mRNA. Προειδοποιήστε επειγόντως όλους όσους γνωρίζετε!!!

Μια φίλη με ενημέρωσε σήμερα ότι ο γείτονάς της, κτηνοτρόφος, αναγκάζεται τώρα να εμβολιάσει το κοπάδι της με εμβόλιο mRNA! (NSW) Συμμορφώθηκε και από τα 200 κεφάλια βοοειδών, τα 35 πέθαναν ακαριαία!

Ο αγρότης είπε ότι είναι υποχρεωτικό για όλα τα γαλακτοκομικά αγροκτήματα να εμβολιάζουν τα κοπάδια των αγελάδων τους με αυτό το εμβόλιο mRNA. Δεν είμαι ακόμη σίγουρος αν αυτό ισχύει για τη ΝΝΟ ή για όλη την Αυστραλία, αλλά θα διερευνήσω αμέσως τις συνέπειες.

Το DNA των κοπαδιών γαλακτοπαραγωγής αλλοιώνεται. Το γάλα αλλοιώνεται και ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩNOYME! Η σύνθεση του βουτύρου, το γιαούρτι και το τυρί αλλάζουν! Θα ακολουθήσει το κοτόπουλο και άλλα κρέατα;

Ώρα να μεγαλώσετε τα δικά σας κοπάδια, παιδιά, και ίσως να αναπτύξετε κοπάδια που είναι ιδιωτικά, χωρίς ετικέτα και που δεν έχουν εμβολιαστεί ποτέ.



Αφιερώστε χρόνο για να προειδοποιήσετε επειγόντως τους άλλους… η κατανάλωση γαλακτοκομικών κυριολεκτικά θα ήταν σαν εμβόλιο… και αυτό ισχύει για ΤΥΡΙΑ… ΠΙΤΣΕΣ… ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ… ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ αγελαδινόυ κρέατος… ΧΑΜΠΟΥΡΓΕΡ, κλπ!!!

Μέσω >> https://www.truth11.com/they-are-giving-cows/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr