Home Greek News Η Στιγμή της Αλήθειας, για Άδωνι και Μανωλίδου: Ας μας πουν η ΕΛΑΣ και η ΕΥΠ, γιατι προστατευουν εδω και 12 χρονια, καποιον που εκκρεμει εναντίον του Διεθνες ενταλμα συλληψης απο την Ιντερπολ.

Η Στιγμή της Αλήθειας, για Άδωνι και Μανωλίδου: Ας μας πουν η ΕΛΑΣ και η ΕΥΠ, γιατι προστατευουν εδω και 12 χρονια, καποιον που εκκρεμει εναντίον του Διεθνες ενταλμα συλληψης απο την Ιντερπολ.

by _
0 comment 352 views

Niki Antonopoulou

-Thanos Papadopoulos

Η Στιγμή της Αλήθειας, για Άδωνι και Μανωλίδου

============++

Ας μας πουν η ΕΛΑΣ και η ΕΥΠ, γιατι προστατευουν εδω και 12 χρονια, καποιον που εκκρεμει εναντίον του Διεθνες ενταλμα συλληψης απο την Ιντερπολ.

Βρε μηπως τον κρυβετε επειδη ειναι ο αδερφος της Μανωλιδου ή μηπως επειδη ειναι παντρεμένος με την Ευθυμία Ανδρεουλάκου, ανιψιά του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Θανάση Ανδρεουλάκου (κόρη του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υφυπουργού Απόστολου Ανδρεουλάκου)..?

ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ AMPER ALERT ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” & ΤΟΝ ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Εσεις οι σανοφαγοι…καλη χωνεψη…

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΓΓ ΗΤΑΝ…ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ… AΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ!!!…

Πάμε τώρα σε ένα άρθρο του Zougla.gr από το 2014 για το ίδιο θέμα που είχε ξεκινήσει από τότε….

Καταζητείται | Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον κουνιάδο του Άδωνι

Οσμές σκανδάλου αναδύονται από την προστασία που φέρεται να απολαμβάνει ο αδερφός της Ευγενίας Μανωλίδου και κουνιάδος του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, Γιάννης Καραγιαννίδης.

Αν και σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα της Αμερικανικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος από το 1999, καθώς του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για μόλυνση του περιβάλλοντος, εκείνος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος και να πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις.

Από τον γάμο της Eυγενίας Μανωλίδου

  • Από τον γάμο της Eυγενίας Μανωλίδου

Η ιστορία εκτείνεται χρονικά από το 1999. Ο κ. Καραγιαννίδης φέρεται να άδειασε στη θάλασσα, στα ανοιχτά της Νότιας Κίνας, ένα φορτίο 487 κιλών σιτηρών, επιμολυσμένο με πετρέλαιο. Οι κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί από τις αμερικανικές Αρχές εδώ και περίπου 15 χρόνια είναι παράνομη απόθεση πετρελαίου και πετρελαιοειδών, συνωμοσία για απόθεση πετρελαίου και πετρελαιοειδών, παρεμπόδιση εν εξελίξει έρευνας και εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Από το 2005, ο κουνιάδος του Άδωνι Γεωργιάδη, διώκεται επίσημα και από την Interpol, η οποία έχει εκδώσει εις βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ στις 17 Ιουλίου του 2009 η Εισαγγελία Εφετών Αθήνας διαβίβασε προς το υπουργείο Δικαιοσύνης εντολή προς εκτέλεση του διεθνούς εντάλματος που εκκρεμεί σε βάρος του αδερφού της κυρίας Μανωλίδου, η οποία όμως μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί.

  • Σχέσεις Καραγιαννίδη – Ανδρεουλάκου

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο κ. Καραγιαννίδης είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Ανδρεουλάκου, ανιψιά του σημερινού γενικού γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Αθανάσιου Ανδρεουλάκου και κόρη του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας – πρώην υφυπουργού Απόστολου Ανδρεουλάκου.

H ανακοίνωση για τον καταζητούμενο

  • H ανακοίνωση για τον καταζητούμενο

Έτσι λοιπόν, τόσο ο κ. Γεωργιάδης όσο και ο κ. Ανδρεουλάκος είναι προφανές ότι είναι ενημερωμένοι για το γεγονός ότι ένα άτομο του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος καταζητείται από τις Αρχές.

  • Η «περίεργη» απάντηση του υπουργείου

Απόστολος και Αθανάσιος Ανδρεουλάκος

  • Απόστολος και Αθανάσιος Ανδρεουλάκος

Με το θέμα ασχολήθηκε και η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, αλλά και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.

Η απάντηση όμως που έδωσε το υπουργείο ήταν ελλιπής. Σε σχετικό έγγραφο λοιπόν που παραδόθηκε στη Βουλή προκύπτει ο αριθμός αιτημάτων έκδοσης από και προς τις ΗΠΑ αλλά και τα είδη των αδικημάτων για τα οποία διώκονται συγκεκριμένα πρόσωπα.

Αυτό που λείπει όμως από το έγγραφο είναι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο κ. Καραγιαννίδης.

Πηγή: zougla.gr


Δείτε επίσης τα παρακάτω άρθρα….

Ποιός είναι ο γενικός γραμματέας Ανδρεουλάκος που η σύζυγός του είναι στη λίστα Λαγκάρντ

Αποχωρεί από την πολιτική ο Απ. Ανδρεουλάκος

ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ, Ο ΑΝΤΙ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr