Home ΚΟΣΜΟΣ Τα γύρισε ο Κίσινγκερ! Συμβουλεύει τώρα την Ουκρανία να…ΜΗΝ παραχωρήσει κανένα έδαφος στη Ρωσία!

Τα γύρισε ο Κίσινγκερ! Συμβουλεύει τώρα την Ουκρανία να…ΜΗΝ παραχωρήσει κανένα έδαφος στη Ρωσία!

by _
0 comment 206 views

Τα γύρισε ο Κίσινγκερ! Συμβουλεύει τώρα την Ουκρανία να…ΜΗΝ παραχωρήσει κανένα έδαφος στη Ρωσία!

Προφανώς, οι συνέπειες αυτού είναι ότι αυτός ο πόλεμος θα συνεχιστεί τώρα επ’ αόριστον!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 Αυγ. 2022 | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πρωτοδημοσιεύθηκε στις 25 Ιουλ. 2022

Σύμφωνα με το msn.com

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ συμβούλεψε την Κυριακή την Ουκρανία και τη Δύση να μην παραχωρήσουν κανένα ουκρανικό έδαφος στη Ρωσία στις μελλοντικές ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό της σύγκρουσης.

Ο Κίσινγκερ είπε στο γερμανικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ZDF ότι η εκχώρηση ουκρανικού εδάφους δεν πρέπει να είναι στο τραπέζι και κάλεσε τη Δύση να είναι ξεκάθαρη για το τι υπάρχει και τι όχι στο τραπέζι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν σε συνδυασμό με τον ουκρανικό λαό, πρόσθεσε ο Κίσινγκερ, καθώς ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας μπήκε στον πέμπτο μήνα του.

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ είχε προτείνει η Ουκρανία να εκχωρήσει εδάφη για να συνάψει ειρήνη με τη Ρωσία. Τώρα όμως έχει αλλάξει γνώμη επ᾽αυτού τόσο…ΑΠΟΤΟΜΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;



Δείτε το σχετικό βίντεο…

Προφανώς, οι συνέπειες αυτού είναι ότι αυτός ο πόλεμος θα συνεχιστεί τώρα επ’ αόριστον εις βάρος όλων ημων!

Ο Κίσινγκερ έγινε κορυφαίος υπεύθυνος χάραξης εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 έως τα τέλη της δεκαετίας του 1970 ως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας και υπουργός Εξωτερικών. Το 1973 έλαβε το Νόμπελ Ειρήνης για τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός και την αποχώρηση από το τότε Βόρειο Βιετνάμ.

_________

ΠΗΓΗ >> https://www.msn.com/en-us/news/world/henry-kissinger-advises-ukraine-not-to-cede-any-territory-to-russia/ar-AAZUZh6?ocid=NL_ENUS_A1_00010101_1_1&li=BBnbfcL

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr