Home ΔΙΕΘΝΗ Τρόμος στην Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ολλανδία – Οι πολίτες βρίσκονται πλέον ενωμένοι

Τρόμος στην Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ολλανδία – Οι πολίτες βρίσκονται πλέον ενωμένοι

by _
0 comment 144 views

Τρόμος στην Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ολλανδία – Οι πολίτες βρίσκονται πλέον ενωμένοι


Οι Ολλανδοί φορτηγατζήδες υποστηρίζουν τη διαμαρτυρία των αγροτών.

Δεν μπορούν να το “χωνέψουν” ορισμένοι στην πολιτική ηγεσία της Ολλανδίας με όλο και περισσότερο να περνάνε οι στιγμές, η ανταρσία να γίνεται όλο και πιο αισθητή με τον αντίλαλο να παρακινεί και τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης σταδιακά.

Κι ενώ έχει κάποιες εβδομάδες που οι αγρότες ξεσηκώθηκαν ενάντια στον κλιματονόμο που πάνε να περάσουν νεοταξήτες πολιτικοί, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους “αόρατους” ήρωες, που ταΐζουν τον λαό, και οι οποίοι θα έχουν τον τελευταίο λόγο για λογαριασμό του λαού. Ο νέος κλιματονόμος έχει ως σκοπό την φορολόγηση επιχειρηματικών δράσεων, που ως αποτέλεσμα τους εκπέμπουν άζωτο, για να…σωθεί το περιβάλλον…Η παρενέργεια τέτοιους είδους νόμου, αν ψηφιστεί από την Βουλή, θα έχει πρωτίστως λιμοκτονικές συνέπειες, καθώς έτσι θα μειωθούν οι ζωοτροφές με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι τιμές τροφίμων στην πιο ακατάλληλη στιγμή, ενώ ήδη ο κόσμος είναι “χτυπημένος” από την ενεργειακή κρίση και από τις κυρώσεις που επέβαλαν οι περισσότερες χώρες στην Ρωσία λόγω πολέμου στην Ουκρανία.

Σήμερα λοιπόν, “παρέα” έρχονται να τους κάνουν και οι φορτηγατζήδες, οι άλλοι “αόρατοι” ήρωες που ταξιδεύουν χιλιόμετρα μακριά για να μεταφέρουν τα προϊόντα αναγκών στα σούπερ μάρκετ και σε επιχειρήσεις, θυμίζοντας εικόνες από το θρυλικό Κομβόι της Ελευθερίας, που είχε πραγματοποιηθεί στον Καναδά, αλλά δυστυχώς διαλύθηκε από τον ακροδεξιό πρωθυπουργό, Τζάστιν Τριντό.

Παράλληλα και οι πολίτες δίνουν το στήριγμά τους στους αγρότες και φορτηγατζίδες.

ΠΗΓΗ > > https://voicenews.gr/tromos-stin-nea-taxi-pragmaton-stin-ollandia-oi-polites-vriskontai-pleon-enomenoi/?fbclid=IwAR17CW0_OotdQB5NI5o1Mf-iy2ZJ5mHhD1C5co2JpG09eKLIBi9JymFEzWE#

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr