Home ΚΟΣΜΟΣ Ο 76χρονος πατέρας του Ελόν Μάσκ κάνει δεύτερο παιδί με τη 35χρονη…θετή του κόρη

Ο 76χρονος πατέρας του Ελόν Μάσκ κάνει δεύτερο παιδί με τη 35χρονη…θετή του κόρη

by _
0 comment 123 views

Ο 76χρονος πατέρας του Elon Musk κάνει δεύτερο παιδί με τη 35χρονη…θετή του κόρη

ΤΟΥ ΤΥΛΕΡ ΝΤΡΕΝΤΕΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 – 10:09 μ.μ

Οι άνδρες της οικογένειας Μασκ δεν μπορούν να σταματήσουν το mojo («γόητρο») τους από το να δουλεύει. Πριν από λίγες μέρες αναφέρθηκε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, είχε κάνει έγκυο έναν από τους συναδέλφους του και αυτή την εβδομάδα, λαμβάνουμε ακόμη πιο «φυσιολογικά νέα» για την οικογένεια Μασκ…

Αυτή την εβδομάδα μάθαμε ότι ο πατέρας του Έλον Μασκ, Έρολ Μασκ, απέκτησε ένα δεύτερο παιδί με τη δική του θετή κόρη. Και τα δύο παιδιά ήταν «απρογραμματισμένα» και μένουν και τα δύο με τη μητέρα τους, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Μασκ ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι απέκτησε μια κόρη με τη θετή του κόρη, την 35χρονη Jana Bezuidenhout, το 2019. Αυτό το παιδί είναι τώρα 5 ετών.

‘Ομως, φαίνεται ότι η 35χρονη Bezuidenhout εγκατέλειψε τον γέρο–Musk. Η Daily Mail αναφέρει ότι «προχωράει» στα 35 της. «Αν είμαι ακόμα εδώ, μπορεί να επιστρέψει σε μένα», είπε ο Έρολ στα μέσα ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα.

Φαίνεται ότι θα τα πήγαινε υπέροχα και με τα παιδιά. Είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι την τελευταία φορά που επισκέφτηκαν τα παιδιά «τα παιδιά είχαν αρχίσει να μου προκαλούν τα νεύρα».



Και ακολουθώντας τα βήματα του γιου του, ακούγεται σαν να μην έχει αποκλείσει περισσότερα παιδιά. «Το μόνο πράγμα για το οποίο βρισκόμαστε στη Γη είναι να αναπαράγουμε», είπε.

Ο Έλον φέρεται να «τρελάθηκε» την πρώτη φορά που άκουσε ότι ο πατέρας του κατέστησε έγκυον τη θετή αδερφή του, γράφει η Mail. «Ο Έλον έχει περιγράψει στο παρελθόν τον πατέρα του μηχανικό ως «κακό» και «τρομερό άνθρωπο»», αναφέρει η έκθεση.

«Παντρεύτηκα τη μητέρα της όταν ήταν 25 και εγώ ήμουν 45. Ήταν ίσως μια από τις πιο εμφανίσιμες γυναίκες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου», πρόσθεσε ο Μασκ. Είπε ότι η σχέση «σόκαρε» τις άλλες κόρες του που είπαν ότι τη βρήκαν «ανατριχιαστική».



Ο Έρολ περιγράφεται από το The Mail ως «ένας ηλεκτρομηχανολόγος μηχανικός από τη Νότια Αφρική που ταξιδεύει με σκάφη, πετά με αεροπλάνα». Η σχέση του με τον Έλον ήταν ταραχώδης, παρά τους ισχυρισμούς του για το αντίθετο, καταλήγει το άρθρο.

SOURCE: https://www.zerohedge.com/markets/elon-musks-76-year-old-father-has-second-child-his-35-year-old-step-daughter

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr