Home ΗΠΑ Aπόφαση-ορόσημο του Ανωτάτου Δικαστηρίου επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην ατζέντα Μπάιντεν για την ΨΕΥΤΟ-κλιματική αλλαγή!!!

Aπόφαση-ορόσημο του Ανωτάτου Δικαστηρίου επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην ατζέντα Μπάιντεν για την ΨΕΥΤΟ-κλιματική αλλαγή!!!

by _
0 comment 155 views

Brendan Smialowski | AFP | Getty Images

GreekNewsOnDemand.com: Aπόφαση-ορόσημο του Ανωτάτου Δικαστηρίου επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην ατζέντα Μπάιντεν για την ΨΕΥΤΟ-κλιματική αλλαγή!!!

Ακούει και το…ΜΑΞΙΜΟΥ που προσπαθεί κι αυτό να προωθήσει αυτήν την ΔΟΛΙΑ ατζέντα εις βάρος της Ελλάδος;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Για περισσότερα για την ψεύτικη κλιματική αλλαγή της ελίτ, διαβάστε επίσης Καθηγητής Φώσκολος: Μεγάλο παραμύθι η Κλιματική Αλλαγή – Γιατί το κατασκεύασε η Θάτσερ το 1978 (Βίντεο).


ZERO HEDGE: Στην απόφαση ορόσημο, το Ανώτατο Δικαστήριο επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην ατζέντα του Μπάιντεν για την κλιματική αλλαγή

ΤΟΥ ΤΥΛΕΡ ΝΤΟΥΡΝΤΕΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 – 12:45 μ.μ


Την ίδια στιγμή που έδωσε στην κυβέρνηση Μπάιντεν μια συμβολική νίκη ανατρέποντας τον κανόνα του Τραμπ «παραμονή στο Μεξικό», το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έπληξε επίσης ένα μεγάλο πλήγμα στον αγώνα του Μπάιντεν κατά της κλιματικής αλλαγής, όταν σε μια απόφαση ορόσημο, το SCOTUS (Supreme Court of the United States, το Ανώτατο Δικαστήριο δηλαδή) περιόρισε επίσης την ικανότητα της κορυφαίας περιβαλλοντικής ρυθμιστικής αρχής της Αμερικής να περιορίζει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, συμπαραστεκόμενοι στους ανθρακωρύχους και τις πολιτείες υπό την ηγεσία των Ρεπουμπλικανών.

Σε μια πλειοψηφία που συνέταξε ο ανώτατος δικαστής Τζον Ρόμπερτς, οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι στο τελευταίο παράδειγμα υπέρβασης των Δημοκρατικών, η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος δεν εξουσιοδοτήθηκε ρητά από το Κογκρέσο να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα όταν ιδρύθηκε το 1970.



Η απόφαση αφήνει την κυβέρνηση Μπάιντεν εξαρτημένη από τη θέσπιση νομοθεσίας εάν θέλει να εφαρμόσει σαρωτικούς κανονισμούς για τον περιορισμό των εκπομπών.

Η γνώμη της συντηρητικής πλειοψηφίας του δικαστηρίου είπε ότι «μια απόφαση τέτοιου μεγέθους και συνέπειας ανήκει στο ίδιο το Κογκρέσο ή μια υπηρεσία που ενεργεί σύμφωνα με μια σαφή αντιπροσωπεία από αυτό το αντιπροσωπευτικό όργανο».

Οι δικαστές πρόσθεσαν ότι αμφιβάλλουν ότι το Κογκρέσο σκόπευε να αναθέσει το ερώτημα «πόση παραγωγή με βάση τον άνθρακα θα πρέπει να υπάρχει τις επόμενες δεκαετίες, σε οποιαδήποτε διοικητική υπηρεσία».

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.zerohedge.com/markets/landmark-ruling-supreme-court-deals-massive-blow-bidens-climate-change-agenda

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr