Home Greek News Πουθενά δεν ισχύουν τα πιστοποιητικά και οι μάσκες! Το λένε κατάμουτρα

Πουθενά δεν ισχύουν τα πιστοποιητικά και οι μάσκες! Το λένε κατάμουτρα

by _
0 comment 217 views

Πουθενά δεν ισχύουν τα πιστοποιητικά και οι μάσκες! Το λένε κατάμουτρα

/ Published April 27, 2022

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

Οι μάσκες παραμένουν στους εσωτερικούς χώρους, ανακοίνωσε σήμερα η Μίνα Γκάγκα, ενώ στις ΗΠΑ δεν φοράμε μάσκες εδώ και ΜΗΝΕΣ και ανακοίνωσε χθές το ΤΕΛΟΣ της ψευτο-πανδημίας ο Φάουτσι!!! Δηλ., ΕΛΕΟΣ!!!…
Εδώ στην Αμερική τα μέτρα για τον ψευδο-κορωνοϊό τα έχουμε ήδη τεματίσει εδώ και ΜΗΝΕΣ, και εκεί στην μικρή μας Ελλάδα συνεχίζουν να τα διατηρούν οι…ΑΠΑΤΩΕΝΕΣ που σας κυβερνάνε;;;!!! ΕΛΕΟΣ!!! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝ-ΟΛΚΗΣ ΔΡ. ΦΑΟΥΤΣΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΘΧΕΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Δρ. Φάουτσι: «Εκτός φάσεως πλέον της Πανδημίας οι ΗΠΑ» (ΒΙΝΤΕΟ).
Οπότε, ΒΓΑΛΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ, γιατί αν δεν το κάνετε ΕΣΕΙΣ αυτό, τότε η γενοκτόνος κυβέρνηση θα συνεχίζει να σας τυραννάει και…ΣΚΟΤΩΝΕΙ με τη δική σας συναίνεση!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥM ΤΟΥΣ ΕΛΗΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΝΤΟΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ!!!
Δείτε τώρα το βίντεο…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr