Home ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΤΑΚΤΟ – Αναφορές ότι «καθάρισαν» οι Ρώσοι όλους τους ξένους «στρατιωτικούς συμβούλους» στη Μαριούπολη μετά από προσπάθεια ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων για εκκένωσή τους!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Αναφορές ότι «καθάρισαν» οι Ρώσοι όλους τους ξένους «στρατιωτικούς συμβούλους» στη Μαριούπολη μετά από προσπάθεια ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων για εκκένωσή τους!!!

by _
0 comment 48 views

Το ΝΑΤΟ δεν κατάφερε να εκκενώσει «στρατιωτικούς συμβούλους» στη Μαριούπολη με πλοίο ξηρού φορτίου

Πιθανώς να σκοτώθηκαν σήμερα Γάλλοι, Αμερικανοί και Σουηδοί στρατιωτικοί σύμβουλοι που συνεργάζονταν με Ουκρανικές Ναζιστικές Ομάδες

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου προσπάθησε ξανά χθες το βράδυ να εκκενώσει τους ναζί διοικητές στη Μαριούπολη, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας ένα φορτηγό πλοίο.

Δεν τα κατάφεραν.

Δίκη και εκτέλεση. Τίποτα λιγότερο.
(αν τους πιάσανε ζωντανούς)

Φορτηγό πλοίο νηολογημένο στη Δομινίκα από εταιρεία με έδρα το Fairhaven δέχτηκε επίθεση και βυθίστηκε από ρωσικές δυνάμεις στο πολιορκημένο ουκρανικό λιμάνι της Μαριούπολης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα: Επίθεση σε πλοίο με σημαία Fairhaven στην Ουκρανία | https://buff.ly/3NLT9HH

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας έκανε λόγο για μια ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια της διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να σώσει τους διοικητές των Ουκρανών Ναζί και ξένους μισθοφόρους.

Το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου έκανε άλλη μια προσπάθεια να εκκενώσει τους ηγέτες των Ουκρανών Ναζί από τη Μαριούπολη, αυτή τη φορά δια θαλάσσης. Αυτό είπε στους δημοσιογράφους ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Igor Konashenkov.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι στόχευσε το General Cargo Vessel Apache (IMO: 8955586) με σημαία Μάλτας στην Αζοφική Θάλασσα με πυρά πυροβολικού, αφού υποψιάστηκε ότι το σκάφος προσπάθησε να βοηθήσει το “Azov” στη Μαριούπολη https://liveuamap.com/en/2022 /9-απρίλη-ρωσικό-υπουργείο-άμυνας-αναφέρει-it-στοχεύτηκε-malteseflagged

Εδώ ο χάρτης …

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, αργά χθες το απόγευμα, το ουκρανικό πλοίο ξηρού φορτίου «Apache» υπό τη σημαία Μάλτας ακολούθησε ένα καραβάνι πλοίων από τον κόλπο Taganrog προς το στενό Kerch, μετά το οποίο, 30 χλμ. νοτιοανατολικά της Μαριούπολης, άλλαξε απότομα πορεία και προσπάθησε να περάσει στο αποκλεισμένο λιμάνι της Μαριούπολης, αγνοώντας τις απαιτήσεις των ρωσικών συνοριακών πλοίων να έρθουν σε επαφή.

Το πλοίο ξηρού φορτίου συνέχισε να κινείται ακόμη και μετά από προειδοποιητικά πυρά από τον ρωσικό στόλο, οπότε για να αποκλειστεί το πλοίο ήταν απαραίτητο να ανοίξει πυρ για να σκοτώσει.

«Από τις 22.53 έως τις 23.30, το πλοίο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και τα πλοία της συνοριακής περιπολίας άνοιξαν πυρ με πυροβολικό εναντίον του πλοίου ξηρού φορτίου Απάτσι. Ως αποτέλεσμα ενός άμεσου χτυπήματος στο πλοίο, ξέσπασε φωτιά στην πρύμνη του πλοίου», είπε ο Konashenkov.

Μόνο μετά από αυτό, το πλήρωμα ξηρού φορτίου ήρθε σε επαφή και επιβεβαίωσε την ετοιμότητά του να εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις των Ρώσων ναυτικών.

«Μετά από επιθεώρηση, το ουκρανικό πλοίο ξηρού φορτίου Apache με το πλήρωμα συνοδεύεται στο λιμάνι του Yeysk», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

ΠΗΓΗ >> https://www.veteranstoday.com/2022/04/09/nato-fails-to-evacuate-military-advisors-from-mariupol-in-dry-cargo-ship/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr