Home ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ το καθεστώς Ζελένσκι – Ο Ζελένσκι απέλυσε δύο από τους κορυφαίους στρατηγούς του επειδή ήταν «προδότες»

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ το καθεστώς Ζελένσκι – Ο Ζελένσκι απέλυσε δύο από τους κορυφαίους στρατηγούς του επειδή ήταν «προδότες»

by _
0 comment 167 views

Image Credit: twitter screenshot

Ο Ζελένσκι απέλυσε δύο από τους κορυφαίους στρατηγούς του επειδή ήταν «προδότες»

από ZeroHedge
1 Απριλίου 2022, 4:36 μ.μ


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΙΔΟΥ το ολόγραμμα…Ζελένσκι! Εμφανίζεται στα ΜΜΕ μέσω πράσινης οθόνης ενώ δεν βρίσκεται καν στην Ουκρανία! για να δείτε πως ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΣΟ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ!!!


Ο πρόεδρος άφησε να εννοηθεί ότι πιστεύει ότι υπάρχουν περισσότεροι «προδότες» στις τάξεις του…

Σε μια άκρως ασυνήθιστη κίνηση, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky αφαίρεσε δύο δικούς του στρατηγούς ως «προδότες» – όπως ανακοίνωσε σε ανάρτησή του την Παρασκευή στον ιστότοπο της προεδρίας.

«Σήμερα ελήφθη μια άλλη απόφαση. Σχετικά με τους αντιήρωες. Τώρα δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με όλους τους προδότες. Αλλά σταδιακά θα τιμωρηθούν όλοι», είπε ο Ζελένσκι, υπονοώντας ότι πιστεύει ότι υπάρχουν περισσότεροι «προδότες» στις τάξεις του που θα αντιμετωπιστούν σύντομα.

Η δήλωση αναγνώριζε το ζευγάρι των στρατηγών ως εξής: «Γι’ αυτό ο πρώην αρχηγός του Κύριου Τμήματος Εσωτερικής Ασφάλειας της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας Naumov Andriy Olehovych και ο πρώην επικεφαλής του Γραφείου της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας στην  περιοχή Kherson Kryvoruchko Serhiy Oleksandrovych δεν είναι πλέον στρατηγοί», σύμφωνα με την ιστοσελίδα της προεδρίας.

Αυτές ήταν κορυφαίες θέσεις διοίκησης. Με το «Κύριο Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας» να είναι η κύρια υπηρεσία πληροφοριών της χώρας.

Ο πρόεδρος δεν διευκρίνισε ποιες ήταν οι καταγγελίες ή η ακριβής φύση των υποτιθέμενων προδοτικών τους δραστηριοτήτων, λέει μόνο ότι “δεν έχουν αποφασίσει πού είναι η πατρίδα τους” – υποδηλώνοντας ίσως φιλορωσικές συμπάθειες ή επίσης άρνηση εκτέλεσης κρατικών εντολών σε επίπεδο εντολών.



Ο Ζελένσκι δήλωσε: «Σύμφωνα με το άρθρο 48 του Πειθαρχικού Καταστατικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, εκείνοι οι στρατιωτικοί μεταξύ ανώτατων αξιωματικών που δεν έχουν αποφασίσει πού είναι η πατρίδα τους, που παραβιάζουν τον στρατιωτικό όρκο πίστης στον ουκρανικό λαό [σε σχέση με] την προστασία του κράτους μας, της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας του, αναπόφευκτα θα στερούνται ανώτατους στρατιωτικούς βαθμούς. Οι τυχαίοι στρατηγοί δεν ανήκουν εδώ!».

Παρά τις αναφορές της Δύσης τις προηγούμενες ημέρες που υποδεικνύουν αποχώρηση ρωσικών στρατευμάτων κοντά στο Τσερνίχιβ και το Κίεβο, ο Ζελένσκι είπε στο κοινό να προετοιμαστεί για «ισχυρά πλήγματα» – επίσης εν μέσω αναφορών ότι οι Ρώσοι ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν επιθέσεις από μεγαλύτερες αποστάσεις.



«Οι εισβολείς κατανέμουν την αρρωστημένη δημιουργικότητά τους στις προσωρινά κατεχόμενες περιοχές της περιοχής Χερσώνα», είπε . «Επίσης στο Ντονμπάς, στη Μαριούπολη, στην κατεύθυνση του Χάρκοβο, τα ρωσικά στρατεύματα συσσωρεύουν τη δυνατότητα για χτυπήματα. Ισχυρά χτυπήματα».

Δείτε το βίντεο…


 

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/zelensky-dismisses-two-of-his-top-generals-for-being-traitors/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr