Home ΚΟΣΜΟΣ ΙΔΟΥ το ολόγραμμα…Ζελένσκι! Εμφανίζεται στα ΜΜΕ μέσω πράσινης οθόνης ενώ δεν βρίσκεται καν στην Ουκρανία!

ΙΔΟΥ το ολόγραμμα…Ζελένσκι! Εμφανίζεται στα ΜΜΕ μέσω πράσινης οθόνης ενώ δεν βρίσκεται καν στην Ουκρανία!

by _
0 comment 147 views

ΙΔΟΥ το ολόγραμμα…Ζελένσκι! Εμφανίζεται στα ΜΜΕ μέσω πράσινης οθόνης ενώ δεν βρίσκεται καν στην Ουκρανία!


Άνθρωποι που αμφισβητούν τι συμβαίνει με τον Zelensky αφού παρατήρησαν κάτι περίεργο στο τελευταίο βίντεο.

Για ολόκληρη τη σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας, πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες έχουν μείνει έκπληκτοι που ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelenskyy έμεινε στο Κίεβο. Τώρα το πιο πρόσφατο βίντεό του κάνει τους ανθρώπους να το αμφισβητούν διότι φαίνεται ότι γυρίστηκε μπροστά σε μια πράσινη οθόνη.

Στο πιο πρόσφατο άρθρο μας για το ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ με τίτλο Πού είναι ο Πρόεδρος Ζελένσκι; Αναφορές ότι κρύβεται στην αμερικανική πρεσβεία της Πολωνίας σας είχαμε γράψει τα εξής…

Στις 4 Μαρτίου, αρκετοί αξιωματούχοι του Κιέβου ισχυρίστηκαν ότι ο Ζελένσκι είχε εγκαταλείψει τη χώρα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin, οι βουλευτές της Verkhovna Rada δεν μπορούσαν να τον πάνε στο Lviv (Λβίβ) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Πολωνία.

Ένας άλλος Ουκρανός βουλευτής, ο Ilya Kiva, μέλος του κόμματος Opposition Platform — For Life, επιβεβαίωσε την αναχώρηση του Zelensky για τη Πολωνία.

«Έχω επιβεβαίωση ότι ο ανώτατος διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Πρόεδρος Βλαντιμίρ Ζελένσκι, πέρασε τα Ουκρανο-Πολωνικά σύνορα και είναι πλέον ασφαλής στην αμερικανική πρεσβεία», είπε.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο όπου είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ πως μόνο στους δρόμους της Ουκρανίας ΔΕΝ εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες των ΜΜΕ ο Ζελένσκι, αλλά βρίσκεται σε…ΣΤΟΥΝΙΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ…

___________

-με πληροφορίες από >> https://beforeitsnews.com/prophecy/2022/03/zelensky-hologram-people-questioning-whats-wrong-after-noticing-something-in-his-latest-video-via-next-news-network-2529073.html

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr