Home ΔΙΕΘΝΗ Το ΝΑΤΟ συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες έτοιμους να ξεκινήσουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Το ΝΑΤΟ συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες έτοιμους να ξεκινήσουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

by _
0 comment 144 views

Το ΝΑΤΟ συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες έτοιμους να ξεκινήσουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Η πίεση για την έναρξη του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου συνεχίζεται. Το ΝΑΤΟ αναμένει τώρα ότι θα υπάρξει ένας μεγάλος πόλεμος με τη Ρωσία και η σύγκρουση μπορεί να έρθει ακόμη και σε λίγες εβδομάδες.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ ανακοίνωσε αυξημένο πολεμικό συναγερμό για εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες. Ο Στόλτενμπεργκ εξέδωσε κοινή δήλωση με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Όστιν, δηλώνοντας ότι εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες του ΝΑΤΟ τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού μαζί με 100.000 Αμερικανούς στρατιώτες.

Το πρόβλημα με τον πόλεμο είναι ότι και οι δύο πλευρές λένε ψέματα και διαστρεβλώνουν τα γεγονότα για να υποστηρίξουν τη δική τους ατζέντα. Χαρακτηρίζουν τον αντίπαλό τους ως κακό για να ξεσηκώσει τα στρατεύματα να πάνε να πολεμήσουν και να ρισκάρουν τη ζωή τους συνήθως για ψεύτικες ιστορίες και ατζέντες.

Για περισσότερα για αυτό, διαβάστε επίσης Δέκα (10) φωτογραφίες που εκθέτουν το συστημικό ψέμα για την Ουκρανία!



Ο Τύπος προσπαθεί σκόπιμα να δημιουργήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και ασχολείται με τη χρήση φωτογραφιών παιδιών που έχουν πληγωθεί και άλλων από γεγονότα που δεν σχετίζονται με την Ουκρανία. Όλα αυτά είναι για να χτυπήσετε τα τύμπανα του πολέμου για να δημιουργήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο χωρίς καμία ειλικρινή κατανόηση του τι θα σήμανε αυτό.

Παρά το μίσος και τη δαιμονοποίηση του Πούτιν, προσπαθεί να πάρει τον “υψηλό δρόμο”, να ακολουθήσει, δηλαδή, την πορεία δράσης που είναι η πιο ηθική ή η πιο σωστή και που είναι λιγότερο πιθανό να βλάψει ή να αναστατώσει άλλους ανθρώπους. Ο Ζελένσκι ακολουθεί τις εντολές του και αρνείται να συμβιβαστεί με το οτιδήποτε.



Ως νεαρός παγκόσμιος ηγέτης του WEF, επιδεικνύει την ίδια αυταρχική προσέγγιση όπως ο Τριντό στον Καναδά καθώς και η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, που είναι όλοι μαζί με αυτήν τη Μεγάλη Επανεκκίνηση.

Μπορεί να δούμε αυτή την κρίση να μετατρέπεται σε αντιπαράθεση μόλις η εβδομάδα της 18ης Απριλίου ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου με βάση τα μοντέλα υπολογιστών μας. Αλλά η πραγματική κρίση μπορεί να έρθει τον Αύγουστο και να γίνει παγκόσμια το 2023.

Προσευχηθείτε για τον πολιτισμό γιατί έχουμε τρελούς που οδηγούν τη Δύση στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ώστε να μπορέσουν να ξαναχτίσουν καλύτερα όπως έκαναν μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τον Μπρέτον Γουντς Β’, αλλά αυτή τη φορά αντιμετωπίζουμε έναν εντελώς διαφορετικό πόλεμο με βιολογικά και πυρηνικά όπλα.

Δυστυχώς, ο Τύπος ΠΟΤΕ δεν θα μας πει την αλήθεια ή δεν θα μας εξηγήσει ακριβώς γιατί οι άνθρωποι αναμένεται να χάσουν τη ζωή τους για κάποιον ευγενή σκοπό που είναι πάντα κάποια προπαγάνδα για την υποστήριξη μιας πολιτικής ατζέντας. Αυτή τη φορά, οι βόμβες θα εξαφανίσουν αμερικανικές πόλεις σε αντίθεση με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, για να μην αναφέρουμε την Κορέα, το Βιετνάμ, το Ιράκ, το Αφγανιστάν ή άλλες μυστικές επιχειρήσεις. Μπορεί να μην το βλέπετε στην τηλεόραση αλλά έξω από το δικό σας παράθυρο.

ΠΗΓΗ >> https://www.armstrongeconomics.com/world-news/war/nato-calls-up-hundreds-of-thousands-of-troops-ready-to-begin-wwiii/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr