Home ΗΠΑ Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί «πρέπει να φοβούνται» τον πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία

Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί «πρέπει να φοβούνται» τον πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία

by _
0 comment 207 views

(Mandel Ngan/AFP/Getty Images and Romolo Tavani/Shutterstock)

Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί «πρέπει να φοβούνται» τον πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> Μαντέψτε ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑ ΟΝΟΜΑ είναι κι αυτό…ΠΑΙΔΙ του Κ. Σβάμπ – Όταν ο Τράμπ πήγε ΝΤΑΒΟΣ δύο μήνες πριν ξεκινήσει η «πανδημία». Παρών εκεί κι ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…


Μιλώντας στο Full Send Podcast, που κυκλοφόρησε την Τετάρτη, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε τους φόβους του για την ενδεχόμενη κλιμάκωση της κατάστασης στην Ουκρανία, καθώς το ΝΑΤΟ, με την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, πρόσφερε την υποστήριξή του εν μέσω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης της Ρωσίας με τη γείτονά της.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν η κατάσταση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πυρηνικό πόλεμο, χτυπώντας τον διάδοχό του, Τζο Μπάιντεν, ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι οι Αμερικανοί «πρέπει να φοβούνται γιατί έχουμε ανίκανους ανθρώπους να κατευθύνονται στη χώρα μας».

Όταν πιέστηκε από τον οικοδεσπότη για το εάν η απειλή ήταν πιθανόν «άμεση», ο Τραμπ υποστήριξε ότι η κατάσταση ήταν «σοβαρή» και καταδίκασε τον ισχυρισμό της τρέχουσας κυβέρνησης ότι δεν ήθελε να πολεμήσει τη Ρωσία επειδή ήταν πυρηνική δύναμη ως «αδυναμία».”

Ενώ παραδέχτηκε ότι η Ρωσία ήταν πράγματι μια πυρηνική δύναμη, ο Τραμπ υπενθύμισε στους ακροατές ότι η Αμερική είχε επίσης πυρηνικές δυνατότητες που θα αποτρέψουν την επιθετικότητα από τη Μόσχα. Παρά το γεγονός αυτό, ωστόσο, παραδέχτηκε ότι υπήρχε «μια πιθανότητα» να γίνει παγκόσμιος πόλεμος, δεδομένων των σημερινών εντάσεων.

Τα σχόλια του πρώην προέδρου μετά από μια εμφάνιση στην εκπομπή «Real America» της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής στο YouTube, όπου υποστήριξε ότι ο Μπάιντεν «σπρώχνεται» από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.



και είπε ότι δεν πίστευε ότι οι ΗΠΑ «βρίσκονταν ποτέ σε χαμηλότερο σημείο από ό,τι είναι τώρα».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν περίπου 5.428 πυρηνικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχουν αναπτυχθεί ενεργά, βρίσκονται σε εφεδρεία και που έχουν αποσυρθεί, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Αμερικανών Επιστημόνων (FAS). Η FAS εκτίμησε νωρίτερα φέτος ότι η Ρωσία διέθετε 5.977 πυρηνικές κεφαλές, γεγονός που της δίνει μεγαλύτερο απόθεμα από την Αμερική.

ΠΗΓΗ >> https://www.rt.com/news/551651-trump-us-nuclear-war-russia/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr