Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Μαντέψτε ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑ ΟΝΟΜΑ είναι κι αυτό…ΠΑΙΔΙ του Κ. Σβάμπ – Όταν ο Τράμπ πήγε ΝΤΑΒΟΣ δύο μήνες πριν ξεκινήσει η «πανδημία». Παρών εκεί κι ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Μαντέψτε ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑ ΟΝΟΜΑ είναι κι αυτό…ΠΑΙΔΙ του Κ. Σβάμπ – Όταν ο Τράμπ πήγε ΝΤΑΒΟΣ δύο μήνες πριν ξεκινήσει η «πανδημία». Παρών εκεί κι ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

by _
0 comment 439 views

Μαντέψτε ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑ ΟΝΟΜΑ είναι κι αυτό…ΠΑΙΔΙ του Κλάους Σβάμπ – Όταν ο Τράμπ πήγε…ΝΤΑΒΟΣ δύο μήνες πριν ξεκινήσει η «πανδημία»…

Παρών εκεί κι ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 08 Mar. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


“Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ για την ομιλία σας και συγχαρητήρια για όσα επιτύχατε για την οικονομία σας, αλλά και για την κοινωνία σας – συζητάμε εδώ πολύ εντατικά το ζήτημα της κοινωνικής ένταξης, αλλά όλη η πολιτική σας (του Τραμπ) σίγουρα στοχεύει στη δημιουργία καλύτερης κοινωνικής ένταξης για τον αμερικανικό λαό». – Κλάους Σβάμπ προς τον Ντόναλντ Τράμπ

Εμείς από τα Ελληνικά Νέα Τώρα (GreekNewsOnDemand.com) είμαστε το μοναδικό σάιτ ελληνικό στον κόσμο που τον Τράμπ τον έχουμε εκθέσει χιλάδες φορές για αυτό που….ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ: ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΕΝΩ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Η ακόλουθη αποκάλυψη του σάιτ μας, για μας, δεν είναι καν έκπληξη, για ευνόητους λόγους. Για ορισμένους όμως εκεί έξω που είχαν την υπόνοιες για τον Τράμπ, αυτό είναι ένα ακόμη…ΞΗΠΝΗΤΗΡΙ.

Μετέβη ο Τράμπ στο…ΝΤΑΒΟΣ (τον ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΚΑΙΡΟ που βρισκόταν εκεί κι ο…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ) τον Ιαν. του 2020 για το επίσημο δημόσιο φόρουμ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του περιβόητου….ΡΟΤΣΙΛΝΤ (από τη μάνα του) ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ.

Πείτε μου τώρα…ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΚΑΙ «ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ» ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΑΦΟΥ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΕΝΑΝΤΙΟΝ» ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΩΣ Ο ΣΒΑΜΠ, κτλ;;;

Αλλά αυτό που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την όλην ιστοριούλα αυτήν είναι το γεγονός πως ευρέθη εκεί ο Τράμπ λίγες εβδομάδες ΠΡΙΝ από την επίσημη έναρξη της…ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού…!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ;;;



Εν ολίγοις, τον κόβιντ μας τον έφερε ο….ΤΡΑΜΠ. ΑΥΤΟΣ μας κήρυξε την ψευτο-πανδημία. ΑΥΤΟΣ κήρυξε τις ΗΠΑ και όλον τον κόσμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του ΨΕΥΤΟ-ιού που οδήγησε σε…ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ, ΛΟΚΝΤΆΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ και στην…ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ LOCKDOWN.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήταν ΠΑΛΙ Ο ΤΡΑΜΠ που ενέκρινε όλα αυτά τα θανατηφόρα μπόλια που έχουν οδηγήσει στον ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

Και..«όλως τυχαίως»….ήταν ο ίδιος ο ΤΡΑΜΠ που έτυχε να μεταβεί στο σκοτεινό συνέδριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ τον Ιαν. του 2020 ώστε να συναντηθεί με τον…ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ,..ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, 1.5 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η…«ΠΑΝΔΗΜΙΑ».

ΤΙ…ΔΕΝ…ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;!!!



Όσοι όμως θα θέλατε να διαβάστε μερικά από τα αποκλειστικά μας άρθρα για τον ύπουλο ρόλο του Τράμπ στην «πανδημία», ξεκινήστε με αυτά εδώ >>

Βίντεο-βόμβα γυναίκας που πρόβλεψε επακριβώς την ψευτο-πανδημία Covid το 2019. Προειδοποίησε για παγκόσμια τυραννία και εντολές εμβολίων συναινέσει της κυβερνήσεως ΤΡΑΜΠ που τα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΟΛΑ με προεδρικό διάταγμα!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ του Φάουτσι κατήντησε ο ΤΡΑΜΠ!!! Το FDA κι ο Φάουτσι του είπαν να μην βγάλει τόσο γρήγορα τα μπόλια και δεν τους άκουσε. Τώρα θρηνούμε ΕΚΑΤ. ΝΕΚΡΟΥΣ εξαιτίας του!!!

Να γιατί ο Τράμπ δεν έκανε τίποτε για τη κλοπή των Εκλογών. Είχε παραδόσει τη εξουσία στη…FEMA αρχές «πανδημίας» που αποτελεί τώρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ!!!

ΣΟΚ από τον Τράμπ: «Κανείς δεν πέθανε από το εμβόλιο…Μόνο οι ανεμβολίαστοι αρρωσταίνουν και πάνε νοσοκομείο» – ΑΡΝΕΙΤΑΙ τώρα ο Τράμπ τους δικούς του ψηφοφόρους που δεν κάνουν το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ !!!

Συνεχίζουμε….

Βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο YouTube κυκλοφόρησε λίγο, δίνοντας μια μικρή αναδρομή όταν ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ μίλησε στο περιβόητο…Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του Κλάους Σβάμπ (Klaus Schwab) στις 21 Ιανουαρίου 2020.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε από το High Impact Flix (HIF) συνέθεσε ένα σύντομο βίντεο με μια χούφτα αποσπάσματα από αυτήν την εκδήλωση τον Ιανουάριο του 2020, δύο μήνες πριν ο Covid-19 ανακηρυχθεί παγκόσμια «πανδημία» από αξιωματούχους υγείας, μέσα ενημέρωσης και παγκόσμιες κυβερνήσεις· και, όπως σημειώνει ο Brian από το HIF, ήταν τρεις μήνες μετά το Event 201 (Εκδήλωση 201) – μια προσομοίωση της Ελίτ με επικεφαλής τον…Μπίλ Γκέιτς που περιλάμβανε διεθνείς εταιρείες και παγκόσμιους οργανισμούς υγείας που εκτελούσαν ένα σενάριο για μελλοντικές πανδημίες: το οποίο προέβλεψε έναν…«κορωνοϊό» που θα ερήμωνε τη γη.

Το βίντεο ξεκινά με τον Klaus Schwab – ο οποίος έγινε πιο γνωστός τον τελευταίο καιρό για τη συγγραφή του πλαισίου του «Great Reset» του WEF, μαζί με τα οράματα και τους στόχους του για το έτος 2030, μεταξύ άλλων – που χαιρετίζει και συστήνει τον Πρόεδρο Τραμπ.



Ενώ ο Schwab μιλάει, μερικές φωτογραφίες του Τραμπ αναβοσβήνουν στην οθόνη αυτό που το HIF περιέγραψε ως…«μασονικά συνθήματα με τα χέρια».

Στη συνέχεια εμφανίζεται ο Τραμπ να ευχαριστεί τον Σουάμπ για την πρόσκληση και να τον συγχαίρει για την 50ή επέτειο του Φόρουμ.

Επιπλέον, ο Τραμπ σημειώνει ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που μίλησε στο Φόρουμ, καθώς ήταν επίσης βασικός ομιλητής το 2018, το οποίο, υπενθύμισε στους ακροατές ότι μίλησε για αυτό που αποκάλεσε «τη μεγάλη αμερικανική επιστροφή».

Στη συνέχεια, το βίντεο καταλήγει στο τέλος της ομιλίας του Τραμπ, όπου ο Schwab δηλώνει το εξής:

Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ για την ομιλία σας και συγχαρητήρια για όσα επιτύχατε για την οικονομία σας, αλλά και για την κοινωνία σας – συζητάμε εδώ πολύ εντατικά το ζήτημα της κοινωνικής ένταξης, αλλά όλη η πολιτική σας (του Τραμπ) σίγουρα στοχεύει στη δημιουργία καλύτερης κοινωνικής ένταξης για τον αμερικανικό λαό.

 

Θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως που εμπνέετε αισιοδοξία στις συζητήσεις μας. Έχουμε πολλά προβλήματα στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε, όπως είπες, χρειαζόμαστε όνειρα. Και έχουμε όλες τις δυνατότητες, τεχνολογία, ηγεσία, για να πραγματοποιήσουμε αυτά τα όνειρα.

Όλοι μα…ΟΛΟΙ είναι ΠΑΙΔΑ ΤΟΥ…ΣΒΑΜΠ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ…

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr