Home ΔΙΕΘΝΗ Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι έκλεισαν τη διαστημική υπηρεσία της Ρωσίας – έτσι ο Πούτιν «δεν έχει πλέον τον έλεγχο των κατασκοπευτικών δορυφόρων»

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι έκλεισαν τη διαστημική υπηρεσία της Ρωσίας – έτσι ο Πούτιν «δεν έχει πλέον τον έλεγχο των κατασκοπευτικών δορυφόρων»

by _
0 comment 129 views

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι έκλεισαν τη διαστημική υπηρεσία της Ρωσίας – έτσι ο Πούτιν «δεν έχει πλέον τον έλεγχο των κατασκοπευτικών δορυφόρων»

Μόλι Μάνσφιλντ / Τζον Ρότζερς
7:03 ET, 2 Μαρτίου 2022 Ενημερώθηκε: 11:29 ET, 2 Μαρτίου 2022

Η ANONYMOUS ισχυρίστηκε ότι έκλεισε τη ρωσική διαστημική υπηρεσία Roscosmos.

Η ομάδα χάκερ είπε ότι οι Ρώσοι αξιωματούχοι «δεν έχουν πλέον τον έλεγχο των κατασκοπευτικών δορυφόρων τους».

Ωστόσο, ο Γενικός Διευθυντής της Roscosmos, Ντμίτρι Ολεγκόβιτς Ρογκόζιν, αρνήθηκε τον ισχυρισμό και χαρακτήρισε την ομάδα «μικρούς απατεώνες».

Σε δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε: “Οι πληροφορίες αυτών των απατεώνων και μικροαπατεώνων δεν είναι αληθινές. Όλα τα κέντρα ελέγχου διαστημικών δραστηριοτήτων μας λειτουργούν κανονικά”.

Ο Rogozin δήλωσε προηγουμένως ότι ο έλεγχος της ρωσικής διαστημικής βιομηχανίας, της τροχιακής ομάδας και του τμήματος του Ρωσικού Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού προστατεύεται από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο.

Έρχεται λίγες μέρες αφότου οι Anonymous ισχυρίστηκαν ότι είχαν παραβιάσει με επιτυχία πάνω από 300 ρωσικές ιστοσελίδες και πρόσφεραν σε στρατιώτες πάνω από 53.000 δολάρια για να παραδώσουν τα τανκς τους.

Η προσφορά για αγορά τανκς από Ρώσους στρατιώτες προέκυψε μετά από αναφορές ότι η Ρωσία αρνήθηκε να ανοίξει το χρηματιστήριο της.

Αρχικά είπε ότι θα καθηστερήσουν να το ανοίξουν για μερικές ώρες, πριν τελικά δηλώσει ότι θα παραμείνει κλειστό όλη την ημέρα.

Η διαβόητη ομάδα χάκερ ισχυρίζεται συλλογικά ότι έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο RUB (10,3 εκατομμύρια δολάρια) και προσφέρει στα πληρώματα των τάνκς 5 εκατομμύρια RUB (51.000 δολάρια) για κάθε τανκ που παραδίδεται, σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.

Τα ρωσικά στρατεύματα λαμβάνουν συμβουλές από τους Anonymous να παραδοθούν με λευκή σημαία και να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό πρόσβασης “million” για να δείξουν ότι αποδέχονται τους όρους της συλλογικότητας.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας φέρεται επίσης να είπε ότι θα εγγυηθεί αμνηστία στις δυνάμεις που παραδίδονται….

Περισσότερα ΕΔΩ > https://www.the-sun.com/tech/4803987/anonymous-russia-space-agency-roscosmos/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr